Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

merci claujro, vazusem asta... ce-i drept imi mut zilnic fundul cel pretios din masina in birou si invers. negre si maro am de piele, parca as vrea si gri ca deh, la cate toale am acum de pe lr... astea se cer asortate bey ce-am ajuns... finnaly gem si la mine dulapurile

mai astept pareri, lucrez la o comanda iar...
lenjeria alb-gri de la urban shop iese la 12euro (drap-house, house de couette 2x2m, 2 tallies). nu stiu daca asa se scrie exact ca io si franceza... vaca si baletul

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

Nu rade ca eu i-am calcat o singura data de cand suntem impreuna. Si dupa ce m-am straduit cum am putut mai bine, cand a luat tricoul din dulap si l-a mai calcat el o data. A fost prima si ultima data. Nu-ti place, calca-ti singur! Si m-am tinut de cuvant!

Vreau si eu, dar ma tem ca e prea tarziu! Nica nu face! Numa la calculator vesnic. Cand suna soacra-mea zice: "si Edi ce face? E la calculator nu-i asa?"

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eheeee, daca nu l-ai educat de mic!

Mergi la inceput

claujro, si noi la fel. nu eram casatoriti atunci cand i-am calcat tricourile cu dunga la maneca, exact ca la o camasa. mi-era lene, recunosc... si n-a zis nika, l-a calcat iar, am zis puiule, de-amu' incolo... daca tot ai rabdare sa calci asa frumos, de ce sa te incurc eu?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

edit: am o zi f.lejera la birou, se vede, da??

Mergi la inceput

Da, se vede!

Mergi la inceput

Concluzia e una singura: Miki = "eshcrava" isaura (parca asa-i zicea in portugheza, nu?)

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

chiar miki mi-ai dat o idee,ii dau bunicii licheta daca i-o placea

Mergi la inceput

am pus 3 chestii de vanzare la mica publicitate pe prima pagina

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

miki, muncesti?!

Mergi la inceput

Fac comert. L-am trimis pe "iubi" sa-mi aduca bulendrele care nu-mi plac.

cristina d.

Mergi la inceput