Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
citat din mesajul lui arleena

iar am in cos produse cu Xca n-am apucat de sapt trecuta sa fac comanda

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094074&documentid=504008&categoryid=48583635&single=false&hasNext=1&hasPrev=1&direct=false&pagesize=16 ce ziceti de sacoul asta? l-ati luat careva??

este 100% polyester
am luat eu la reducerile din iarna ceva asemanator si este naspa de tot.Croiul ca si croiul dar materialul....plastic lucios

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
citat din mesajul lui arleena

iar am in cos produse cu Xca n-am apucat de sapt trecuta sa fac comanda

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094074&documentid=504008&categoryid=48583635&single=false&hasNext=1&hasPrev=1&direct=false&pagesize=16 ce ziceti de sacoul asta? l-ati luat careva??

sintetic 100%? brrrrrrrr!

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mirona,ce aspiratooor?Si ce cod,please,please,please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
citat din mesajul lui nushulica

quote:
citat din mesajul lui claujro

Multumesc, miru!

Mai, mi-am pus ieri gandacii aia pe perdea (prietenii stiu ce sunt) si sunt chiar draguti. nushu, tu ce ai facut cu ei? parca ai luat si fluturi...eu nu-i mai gasesc pe ai mei...

hehe eu am livingul plin de flori care au pe frunze atasati fluturasi si buburuze...toata lumea ii admira

ce buburuze..ce buburuze...stiu despre ce vorbiti (caci eram intr-o vizita..pupilul meu era prin living singurel..noi fetele la o barfa in bucatarie iar barbatii la tigara pe balcon..si nu stiam eu de ce-i copilul asa cuminte..pana a venit in bucatarie cu mana plina de buburuze adunate de pe flori..era tare fericit ca gasise buburuze...numai doamna casei...)..de unde le-ati luat??!! caci sunt datoare vreo 20 de buburuze pentru doamna in discutie...si vreau si eu, pt. mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Eu am primit doar una dintre cele 2 comenzi din 1 ... Incep sa ma ingrijorez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ce-i cu buburuzele astea,ca m-ati zapacit de tot?
Un link,ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

quote:
citat din mesajul lui nushulica

quote:
citat din mesajul lui claujro

Multumesc, miru!

Mai, mi-am pus ieri gandacii aia pe perdea (prietenii stiu ce sunt) si sunt chiar draguti. nushu, tu ce ai facut cu ei? parca ai luat si fluturi...eu nu-i mai gasesc pe ai mei...

hehe eu am livingul plin de flori care au pe frunze atasati fluturasi si buburuze...toata lumea ii admira

ce buburuze..ce buburuze...stiu despre ce vorbiti (caci eram intr-o vizita..pupilul meu era prin living singurel..noi fetele la o barfa in bucatarie iar barbatii la tigara pe balcon..si nu stiam eu de ce-i copilul asa cuminte..pana a venit in bucatarie cu mana plina de buburuze adunate de pe flori..era tare fericit ca gasise buburuze...numai doamna casei...)..de unde le-ati luat??!! caci sunt datoare vreo 20 de buburuze pentru doamna in discutie...si vreau si eu, pt. mine..

din pacate nu le mai vad pe site, eu le-am luat asta iarna si acum nu mai sunt

ma mai uit daca le vad pun link aici

27+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
citat din mesajul lui Jasmine

Ce-i cu buburuzele astea,ca m-ati zapacit de tot?
Un link,ceva?

Sunt bubuzure micute si oachese din ceramica sau lemn, auto-adezive..tare-tare haioase..si au un efect super puse ici colo pe plante..(cred ca despre astea vorbesc fetele..)

Din pacate cele pe care le-a "cules" feciorul meu nu erau "multi"-autoadezive..astfel incat fata sarmana nu a mai putut sa le prinda pe flori..faza a fost super tare, acum cand ma gandesc la ce s-a intamplat..dar atunci m-am simtit tare nasol (in conditiile in care cuplul in cauza nu are copii..si fac mai greu fata fazelor de genul asta)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mama_lui_alex daca nu mai sunt pe LR, gasesti si prin magazinele noastre...
Eu am fazut buburuze miiiici... pana intr-un cm in diametru la un magazin cu decoratiuni in mall-ul de langa Auchan...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

eu am i-am spsu adio la coletul din 26.06, ca a venit deja cel din 3.07.
Nu stiu cum se face ca la fiecare tura de reduceri un pachet de-al meu se rataceste.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

Mergi la inceput