Vai de mamele cu copii in carucior !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Vin si eu plina de toti nervii, cu toate ca suntem in vizita la ai mei ( sec 6) situatie nu e prea grozava... am plecat la cumparaturi cu fata in carucior, mai bine stateam acasaaa !! Greul a inceput de la intrarea in lift care este prea ingust ...sau poate caruciorul este prea mare pentru liftul asta vechi de 25 de ani ,in fine am bagat o roata , am impins , apoi pe a doua ...impinge iar ...la parter se repeta faza . Apoi alte trepte, alti nervi ...pana am ajuns in fata blocului m-au trecut toate caldurile , la intrarea pe aleea care duce la strada o masina parcata ocupase jumatate din spatiu ...iar aceeasi nervi , pe alee nu mai spun numai gropi de se intepeneau rotile. Ma opresc aici ca mai rau ma enervez si nimeni nu face nimic pentru "noi" cele cu copii in carucior.

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
citat din mesajul lui Natasa

Lady, de acord, dar nu mai vorbi la persoana a IIa, prima persoana plural ar fi mai potrivita pentru asemnea indemnuri mobilizatoare.

Asa este Natasa,insa am vazut eu ´´n´´ indemnuri cu ´´haideti sa facem´´ ´´haideti sa ne ocupam´´ si nu s-a intamplat nimic.
Pentru ca,cel care nu este afectat de problema prefera sa nu se bage,se culca pe o ureche.
Din acest motiv am spus ´´faceti´´ adica voi cei care suferiti direct de pe urma acestei probleme,voi sunteti motorul in aceasta situatie.E ca si la demonstratii: participa cei afectati direct nu tot poporul.(exemplu fortat,sper ca ma intelegi)

Eu personal mi-am rezolvat destule probleme facand galagie.De una singura.Nu am cerut sa mi se alature nimeni,pentru ca as fi asteptat mult si bine.
Motiv pentru care am folosit cu intentie ´´voi´´.Prefer sa nu vorbesc in numele tuturor.Am dat un sfat doar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

va inteleg perfect!...
Dar ia ganditi-va ce inseamna sa mai ai si un carucior DUBLU?!?!? (dinala cu locuri alaturate!)

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
http://ro.fotoalbum.eu/dalina

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Eu pot sa va spun ca se poate rezolva cate ceva si in Bucurestiul asta infect. Cand m-am saturat sa ocolesc masinile parcate pe trotuar, le-am facut poze si le-am trimis atasate unui mail catre politia rutiera/siguranta rutiera. Si le-am pus si anunturi in parbriz ca deranjeaza. Si dupa o luna am primit raspuns de la politie ca rezolva si au facut-o: in acea intersectie au pus tarusi pe trotuar sa nu mai poata intra masinile. Am si socat forumul cand am povestit ca da, mi s-a raspuns de la politie si da au ingradit accesul pe trotuar in intersectia respectiva.
Asa ca doamnelor, daca va spuneti problema si catre cei care trebuie s-o rezolve, s-ar putea sa aveti surpriza placuta ca cineva va si aude. Si daca toti care avem dreptate si murim cu legea'n mana am face mereu galagie, ne-am spune offul si le-am cere socoteala, poate am reusi sa mai cizelam un pic soferul bucurestean.
Si la ce ti s-a intamplat tie Ariel sa ma claxoneze masina pe trotuar, io cred ca ma opream in mijlocul trotuarului si sunam la politie in secunda urmatoare. Stii ce repede vine politia anuntata prin 112 ? Incredibil de repede, ca sunt monitorizati.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Bravo RALCAT mi-ai luat vb din gura cum se zice ,exact pe tine te asteptam la subiectul acesta ,pt ca am urmarit si subiectul in care tu ai spus si te-ai plans si AI REZOLVAT. Deci se poate daca mergeti si sunati si faceti galagie sau trimiteti la un ziar (am vazut ca si asa se poate proceda ) poate se rezolva ceva .
Este imposibil oricum de trait in Bucuresti si in masina si pe trotoar si in carut ,nici macar cu bicicleta nu poti merge (am citit prin ziare ca e o noua moda), ce sa mai zici de un carut dublu pt gemeni...
Eu sper din tot sufletul sa se faca ceva si in bucuresti pt ca nu se poate trai asa ,nici nu poti respira ,nici nu am cuvinte sa descriu .Am fost in martie 3 zile in bucuresti si ma uitam cum saraci oameni deschideau geamurile de la ap (pe iuliu maniu) si le intra in casa numai smog ,praf ,orice alceva inafara de aer curat...cel mai rau este ca nu ne pasa de noi si de copii nostri...

Va doresc numai bine si inca o data BRAVO RALCAT !!!

[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw][/URL]

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ralcat, scrie te rog aici adresa de mail a politiei unde ai trimis pozele. Vreau sa trimit si eu niste poze cu o pista de biciclete ocupata tot timpul de masini parcate cu nesimtire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ma bucur Ralcat ca ai intrat pe subiect,m-a bucurat nespus initiativa ta atunci cand ai discutat TU prima problema mamelor cu carucioarele care ajung pe carosabil.
Lovindu-ma de aceeasi problema stiam ca s-a discutat pe Forum dar nu am gasit postarea ta in care ne dovedeai ceeace ai realizat cu maxima eficienta.
Ma alatur si eu fetelor si te rog sa ne dai adresa de mail care a produs rezultate atat de eficiente.

Mergi la inceput