Vai de mamele cu copii in carucior !

Vai de mamele cu copii in carucior ! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Am fost pusa in Bucuresti intr-o situatie care m-a adus la disperare!
Imaginati-va un carucior mare care nu are alta solutie ca sa traverseze strada decat sa mearga pe carosabil printre masini,deoarece trotuarul din intersectii(sector 2), era ocupat(mai ales pe acele locuri aranjate special pt. carucioare)de niste monstri metalici pt. reclame si de numeroase masini parcate pe trotuar,multe dintre ele cu anunturi de vanzare!
Pe carosabil in intersectii,alte masini care stationau,de regula Taxi-uri!
Pana acum nu m-am confruntat cu situatii ca cele care m-au exasperat ieri pt. ca am circulat cu masina.
Pur si simplu am mers cu inima cat un purice pe carosabil unde soferi nervosi fortau intersctiile si nu mai tineau cont de stop si in situatia ca nu aveam alta solutie.
Daca se va intampla, Doamne fereste!,un accident din cauza acestor multiple ilegalitati si a indolentei acelora care raspund de siguranta cetatenilor eu merg pana in panzele albe ca sa se respecte legea si cetatenii in aceasta tara!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Da.. si eu tot in sectorul 2, sunt trotuare pe care literalmente nu incape un carucior sport, micut, pt ca trotuarul e spart in doua de ditamai santul. Am nimerit pe un astfel de trotuar si nu am mai avut pe unde inainta, a trebuit sa traversez printre masini ca pana la trecere mai erau 500 de metri de spartura, noroc ca era aglomeratie si se statea. si azi a trebuit sa o iau de cateva ori pe strada tot din cauza de sparturi in trotuar. mi se pare inadmisibil. cine poate fi sesizat in astfel de cazuri?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Si pentru ca sunt f. furioasa pe niste constructii pe domeniul public,mai precis, niste panouri instalate pe insule care sunt aranjate la intersectii mari,unde ar trebui sa se traverseze ,unde trotuarul nu permite ca sa treaca carucioarele, unde nu se vad bine semafoarele,unde profita alti nesimtiti si isi parcheaza masinile de taxi,stiind ca nimeni nu-i trage la raspundere,vreau si eu sa stiu cine se face raspunzator de aceste abuzuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tot in sectorul 2 si eu(desi cred ca peste tot e la fel) si tot cu caruciorul...
Suntem vai de capul nostru la capitolul trotuare, masini parcate aiurea, panouri publicitare pana in gat...

Si mie mi-e groaza cand trebuie sa plec undeva cu copilul in carucior, pentru ca efectiv nu ai pe unde sa treci. Tu ca pieton te mai strecori, cumva, dar cu copilul?!?

Primaria cu ADP-ul cred ca sunt responsabili, dar sunt ferm convinsa, ca din pacate, nu se va face absolut nimic!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

pe mine azi m-a enervat teribil unul care mergea cu masina pe trotuar si ma tot "impingea" de la spate, eu fiind cu caruciorul, cu fiica-mea de mana, cu sacosele de cumparaturi in cealalta mana...a inceput sa ma claxoneze, apoi mi-a tras niste injuraturi ca la usa cortului....nimeni de pe strada nu a schitat un gest!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mai ca-mi vine mie sa merg la primaria sectorului 2 :(
si pentru ca mi-e imposibil ma dadui pe google si se pare ca primaria are chiar o sectiune cu "Reparatii trotuare, carosabil, alei acces"

b.unica ( se pare ca esti femeia actiunii) si tot sectorul 2 - dati-va intalnire www.ps2.ro/Pagini/AvetiOProblema/IntrRepDrum/RepStrad.htm" target="_blank"> aici .
cele cu carucioare mergeti cu carucioarele.
nu asteptati pana se intampla un accident cu gandul ca primaria oricum nu face nimic.

spuneti-ne apoi ce ati rezolvat.

mobilizarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Situatia dureaza de multa vreme. Nu exista nimic care sa-i puna in miscare pe cei de la primarie sau politie. Nici macar o tragedie. Asa ca feriti-va singuri.
Si aduceti-va aminte ca a mai fost un subiect pe tema masinilor pe trotuare si au fost multi care au spus ca e normal, pentru ca sunt multe masini si nu au unde sa le parcheze. Si, plini de manie proletara, acestia sunt socati de cate o cheie "plimbata" de-a lungul masinii, pe vopsea, daca trebuie sa treci in strada, ca n-ai loc pe trotuar. Sau, cu alte cuvinte, legea junglei decretata de acestia are sens unic: de la ei la altii.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

vinovata e primaria generala dak pe strada resp circula mijloace de transport in comun...altfel cea de sector

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu acum imi dau seama ca acele reclame oribile asezate in intersectii si pe ceeace numesc eu insule(sunt f. multe in sect. 2)ca pe acolo sunt pieton), care incurca pietonii dar si soferii pt. ca le iau din vizibilitate, cine le-a dat aprobare?
Am o vaga banuiala ca este o smecherie aici mai ales dupa ce am citit postarea Gratielei.
Mai, unde a mers spaga, la primaria generala sau la cea de sector? Ca nu cred ca au rasarit mizeriile acelea fara sa se plateasca gras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Evident ca in bucuresti se traieste ca in jungla.
Si la fel de evident este ca oamenii inghit,inghit,scriu si se descarca pe forum,in loc sa mearga in fata primariei,la tribunal,la Strasbourg,oriunde si sa ii traga la raspundere pe nemernici.

De ce oare nu se respecat cetatenii romani?Pentru ca orice li s-ar intampla,ei se consoleaza la Mall,la un film,pe un forum,la o cafeluta...atata pasivitate cred ca nu mai exista nicaieri.

Bine ca se platesc impozite la stat..mi-e greata.Esti calcat in picioare cu drepturi cu tot in propria tara.

Faceti galagie!!!Cereti-va drepturile. Asta e solutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Lady, de acord, dar nu mai vorbi la persoana a IIa, prima persoana plural ar fi mai potrivita pentru asemnea indemnuri mobilizatoare.

Mergi la inceput