Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 20
ANKA-iasi spune:
nu am aviz,dar dupa cum am vazut nu se grabesc sa le trimita.parca totusi nu as mai iesi pe caldura asta....desi sunt 90% sigura ca ma asteapta pachetelul la posta
Mirona spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
... am decis sa bag 21059 ansamblul ala de bagaje choco-anis.mai are cineva vreo poza?ca nu mai retin unde s-a dat codul...imi apare numai sac dar din ce mi-am notat eu tre sa fie sac +vanity+pochette
cam tot ce scrieti voi pe aici in materie de coduri - eu mi le salvez intr-un word.
uite www.photomania.com/photoview3.asp?login=x_x09062008_E53U8&photo=rad91DCC.jpg&album=1" target="_blank">aici ansamblul cautat de tine.
fost azi la posta pentru coletele din 1. nici vorba.
mai incerc si maine.
pupici
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
ANKA-iasi spune:
multumesc mi-l dadeam de cap daca il luam.nu stiu de ce credeam ca e mai frumos gata pun alt cod
danita spune:
mi-a venit pachetzoiul, multe chestii faine dar imi lipseste un drap :( . cutia era rupta si desfacuta cutia de tacamuri ( probabil la vama ) si pentru ca cearceaful s-a "agatzat" de mana vamesului .... probabil nu a mai vrut sa intre inapoi asa ca am ramas eu fara cearceaf .... :(
D
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui danita
mi-a venit pachetzoiul, multe chestii faine dar imi lipseste un drap :( . cutia era rupta si desfacuta cutia de tacamuri ( probabil la vama ) si pentru ca cearceaful s-a "agatzat" de mana vamesului .... probabil nu a mai vrut sa intre inapoi asa ca am ramas eu fara cearceaf .... :(
D
BeBelusca
din ce data era comanda???
miki68 spune:
Ma duc acasa sa fac parada modei!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
V-am facut CAPITOL NOU
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei