Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 19
miki68 spune:
Am luat bineinteles o tzeapa: mai stiti colierul ala de 1 euro (parea finut, cu 2 pandantive -tour eiffel si o ghitara)? E odios. Un lantisor auriu-tiganesc de forma lantugului pe care-l au uneori unele unghiere... Am pierdut 2 euro (da, am comandat doua ca deh, daca-s misto). Mai bine luam alte chestii cu banii aia.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
cine a luat lenjerii Urban Shop,cum sunt calitativ?
http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-urban-shop.aspx?productid=324126224&documentid=504008&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&prodcolor=3
imi umplu dulapurile cu lenjerii
miki68 spune:
Eu nu, ca au cearsafurile cu elastic prea mici pt.patul meu
cristina d.
vlada spune:
Felicitari Miki!
Din pacate am venit dezumflata de la posta, avizul meu era pt alocatii....
diana_jors spune:
Lenjerie Urban Shop am luat eu vara trecuta, cea in dungi late, pe nuante de albastru, cu cearsaf normal (nu cu elastic). Sunt foarte multumita, n-au iesit culorile la spalat, e rezistenta... cam dubioasa invelitoarea de la plapuma, nu are nasturi/fermoar, ci un fel de gat lung nu stiu daca asa sunt toate...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui diana_jors
cam dubioasa invelitoarea de la plapuma, nu are nasturi/fermoar, ci un fel de gat lung nu stiu daca asa sunt toate...
Toate au asa si e super pentru ca bucata aia o bagi sub saltea si nu-ti mai fuge pilota de pe tine (iarna, of corz ca doar nu acu')
cristina d.
Jasmine spune:
la reducerile din iarna am luat si eu niste lenjerii de pat foarte frumoase,dar n-am reusit deloc sa ma impac cu bucata aia de material care atarna la cearceaful de plapuma.Nu suport sa bag cearceaful de plapuma sub saltea,asa ca atarna pur si simplu pe jos.In sfarsit saptamana asta am reusit sa le dau cuiva sa taie bucatile alea.Abia acum arata asa cum trebuie,dupa parerea mea
diana_jors spune:
La mine nu, dar nu stiu de ce eram convinsa ca astept pachet din 1, de fapt astept din 4 si din 13 ... eu am ratat zilele de 1 euro bucata