Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Doamne-ajuta! sper sa ai gura "aurita", cum se spune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
citat din mesajul lui mirunajr

Doamne-ajuta! sper sa ai gura "aurita", cum se spune!!!

Mai am pregatit ceva , dar nu o lansez inca... de cand am dat prima comanda, nici nu mai tin minte exact ce am comandat...pe buneee!!! si mi-e ca ma trezesc cu aceleasi produse de mai multe ori..mai ales ca mi-au mai disparut atunci la reduceri, aveam cate ceva pus in cos, nu le-am mai gasit, pe unele da....sint varza cu creierii nu mai stiu ce am luat...
\asa ca astept eu cumintica macar o comanda si apoi mai lansez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Am trecut sa va spun ca am plecat vineri la mare si nu aveam aviz, asta pe la 11...si azi cand am sosit am !!!! Sa vedem si pt care colet acu, maine va scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am ridicat vineri doua colete, ambele comandate pe 01.07.
asa ca maine sigur apar si la voi

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!
Sa vina pachetele odata!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Am doua colete! Cred ca-s alea din 1.07. L-am rugat pe sot sa se duca pana la posta sa mi le aduca si m-a pasat pe mai tarziu ca acu' are treaba

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Ceau la toata lumea!O intrebare scurta.....a reusit cineva sa faca plata pe laredoute de aseara incoace?
Vreau sa fac o comanda si desi am incercat cu 2 carduri diferite nu reusesc sa platesc.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

Buna dimineata!deci vin coletele eu nu stiu daca am ceva ca nu mai sun la posta degeaba.vineri cand am fost suna tel si doamna foarte nervoasa a repetat ca nu da info decat la ghiseu si a trantit receptorul.cu mine a fost dulce desi nu era aia de data trecuta.sincer mi-e cam lene sa ma duc acum imi beau cafeaua si mai vad dupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Anka, mobilizeaza-te doamna! Acu' cat e inca racoare. Adu-ti aminte ca in coletele astea avem bunaciunile alea de 1 euro

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
citat din mesajul lui ionela-roxana

Ceau la toata lumea!O intrebare scurta.....a reusit cineva sa faca plata pe laredoute de aseara incoace?
Vreau sa fac o comanda si desi am incercat cu 2 carduri diferite nu reusesc sa platesc.
Multumesc.

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

am facut o comanda acum 5 minute. a mers fara probleme.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput