Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 14
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui claujroquote:
citat din mesajul lui miki68
Mie-mi plac rochiile astea scurte, dar... Am totusi 40 de ani (chiar daca, "zice unii", nu-i arat) Nu vreau sa oripilez asistentza. E drept ca n-am celulita, dar am niste betze de picioare luuungi si genunchi ascutiti precum colturile mesei..
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Au pantaloni , bluze , margele ...asa ca ai de unde alege, nu neaparat rochii scurte
piei ispita!!!! (asta e vb nataliei de la prajiturele)
miki studiaza si dai un semn, lasa ce daca esti lungutza acu se poarta colanti pe dedesubt daca e prea scurta rochita
pana una alta ma duc la somn ca n-am dormit de amiaza
27+ DAVID
mirunajr spune:
Claudia daca te bate gandul de promod...poate ne "imprietenim" ce zici?? te deranjeaza??? impartim taxele...
claujro spune:
http://www.promod.fr/jupes/jupe-jupon-brodee-de-fleurs-turquoise-R4210101018N31P2T2STA3.html
Edit: pt miki era asta...
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
http://www.promod.fr/jupes/jupe-jupon-brodee-de-fleurs-turquoise-R4210101018N31P2T2STA3.html
Edit: pt miki era asta...
Daaaa, mistoaca, numa ca miki poarta 40-42 si nu mai au dispo decat 34-36
cristina d.
miki68 spune:
Pe alea de la melimelo le-am vazut c-am primit newsletter de la ei, dar inafara de 2 posete de 290 si ceva de mii, nu m-a incantat nimic
cristina d.
mirunajr spune:
astea de la tinaR aarca pe site arata mai bine...eu am fost vineri prin magazinele lor si nu sint la fel...rochiile acelea cu bretele, primele cum faci click pe produs sint chiar urate...parca-s croite de mine...care-s afoana la cap asta..
mirunajr spune:
s-a deschis un magazin yoko la mine in catier, de vreo luna cred... ma rog intr-un asa zis Mall, care e jalnic, numa mall nu e...langa Auchan..
cand au deschis au avut promotii....am luat ptr fii-mea atunci pantaloni trei sferturi, tricouri si nu au fost asa scumpe...
sint haioase asa produsele lor....
Jasmine spune:
eu tocmai am terminat de copt 4 kg de vinete,am crezut ca mor in bucatarie din cauza caldurii.
Pe LR nici n-am intrat azi,ce sa mai vad?