Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
Coincid masurile la camper. Port 37 si am luat 37, chiar s-au lasat un pic, pielea e f buna si sunt foarte comozi. Sunt pantofii mei preferati. Intra pe camper.com sa vezi ca au reduceri, nu livreaza in ro dar oricum au preturi mari, mai mari ca pe LR dar si pantofi f misto.
Astia din colectia Twins mi se par extrem de haiosi si nu am vazut la noi pe cineva sa poarte... pantofi diferiti stangul de dreptul.
claujro spune:
De www.promod.fr/robes/page-P1T2.html" target="_blank">rochiile astea ce ziceti?
Aseara am fost la film, la Mall si era in vitrina o esarfa, la promod, cu 49 roni si eu am luat-o de pe site cu 5 euro.
nushulica spune:
ce linistita stateam eu aici doar cu LR!!!! acum stau si ma uit pe promod si imi vine sa
claudia bagam vreo comanda??ca doar tu m-ai starnit
27+ DAVID
claujro spune:
Nu am bani pana luni. Si miercuri plec, UPS-ul aduce coletul la usa si nu o sa fiu...asa ca eu sunt linistita, nu am cum sa comand. Comanda tu! Cu miki...
nushulica spune:
mikice zici??? hai ma cineva din iasi nu ne bagam la o comanda promod???ca sa impartim taxele
claudia tu stiai ca nu poti da comanda si ne-ai starnit pe noi
27+ DAVID
claujro spune:
22,50 euro ii platesti doar prima data, apoi transportul e gratuit cu conditia sa comanzi la fiecare 2 sapatamani. Ma bag si eu peste 2 saptamani ca sa va mentin gratuitatea
miki68 spune:
Mie-mi plac rochiile astea scurte, dar... Am totusi 40 de ani (chiar daca, "zice unii", nu-i arat) Nu vreau sa oripilez asistentza. E drept ca n-am celulita, dar am niste betze de picioare luuungi si genunchi ascutiti precum colturile mesei..
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
quote:Tre' sa studiez problema, sa-mi fac niste calcule...
citat din mesajul lui nushulica
mikice zici??? hai ma cineva din iasi nu ne bagam la o comanda promod???ca sa impartim taxele
claudia tu stiai ca nu poti da comanda si ne-ai starnit pe noi
27+ DAVID
cristina d.
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Mie-mi plac rochiile astea scurte, dar... Am totusi 40 de ani (chiar daca, "zice unii", nu-i arat) Nu vreau sa oripilez asistentza. E drept ca n-am celulita, dar am niste betze de picioare luuungi si genunchi ascutiti precum colturile mesei..
cristina d.
Au pantaloni , bluze , margele ...asa ca ai de unde alege, nu neaparat rochii scurte
Bratu Monica spune:
Nushu
Nu e nici o suparare mama,nu ma deranjeaza ca vorbim de nasteri,copii etc,A fost doar o perioada destul de grea ,mai ales ca eu stau prost tare cu rabdarea!!!!!!!!!!!!
Eu tocmai m-am intors de la saunaam facut ciorbita cu perisoare si am 2000 de grade in bucatarie.Egata si plecam afara.Va urez shoping placut si pe promod!
Monikka