Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)
Raspunsuri - Pagina 4
miki68 spune:
M-am "dat" un pic pe aubaines: nici o schimbare din punctul meu de vedere. E drept ca nu trec de primele 3-4 pagini sortate de la ieftin la scump. Pe LR mi-a aparut pt. cateva clipe o bulina cu prix ronduri, m-am dus pe link, am apucat sa vad ca-s cam scumpe, insa la urmatoarea miscare (sortare de la - la +) iar s-au "dezolat" Astia dau in depresie curand, ascultati ce va spun eu, dezolat azi, dezolat maine...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Brigit spune:
Neatza!
astia-s tot dezolati, cred ca degeaba dam refresh-uri, tre sa asteptam ora 9; oricum din ce am vazut aseara ca bagau in prix ronds pe LR... nu era mare branza. la aubaines mai am o speranta ca mie inca nu mi s-a aratat nimic ...
April
Emma are nevoie de ajutor !
alinam spune:
la mine nu merge , pe orice as da click la prix ronds imi da desole...
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
claujro spune:
Da, nu e nimic de capul preturilor ronde...
www.laredoute.fr/vente-ballerines-pailletees.aspx?productid=324117983&documentid=521408&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=2" target="_blank">balerini rocket dog 37
www.laredoute.fr/vente-2-pieces-fleurs-placees.aspx?productid=324097897&documentid=321408&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=2" target="_blank">costum 2 piese 38
Pe astea le vand...37 e de fapt un 36 si sutienul nu ma incape nici pe...
ANKA-iasi spune:
la mine merge perfect site-ul,dar nu ma mai pasioneaza nimic.zis pas la tura asta de reduceri,ce imi place si vreau sa iau e dispo peste 12 sapt,altele le-am luat mai ieftine,altele le-au mai scumpit inca...deci nimic interesant din punctul meu de vedere.inca mai astept urmatoarele colete shopping placut
cristicross spune:
Am dat drumul la comanda in care imi apareau X-urile in loc de imagini, pt ca erau preturi mai mici decat la prix ronds. Dupa ce am dat comanda am vazut ca desi produsele imi apareau cu preturile vechi (mai mici), cand au facut totalul au calculat cu preturile noi (mai mari), a.i. mi-au luat cu 11 eur mai mult.
Astept sa vina comanda si fac reclamatie,(nu fac mai devreme pt ca am folosit codul ala 45381 care da fdp 0).
Jasmine spune:
nu stiu ce succes poti avea cu reclamatia;daca ai dat comanda azi cumperi produsele la pretul de azi.