Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)
Raspunsuri - Pagina 16
alinamoro spune:
Am primit azi coletele(2) din 26 . Nu aveam aviz, a mers sotul sa intrebe la posta si erau sosite. Pun maine link-uri.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Jasmine spune:
am primit si eu cod de reducere 15/30 la colectia noua de toamna,pt ca am participat la votarea celor 10 articole preferate.Codul e 61190,sunt sigura ca e perso,dar merita incercat.Oricum reducerea e doar de 9 euro,ca se plateste FDP de 6 euro.
Bratu Monica spune:
Buna dimineata!
Ma uit acum si tot ce-am cumparat ieri de pe site cand aparea si disparea bulinare exista acum la prix rond cu acelasi pret fara nici oo reducere in plus.
Deci: .....n-am ratat nimik!
Monikka
alinam spune:
neata!
www.laredoute.fr/vente-top-la-boutique.aspx?productid=324065465&documentid=321408&categoryid=23109815&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta e bluza dinacelasi material cu rochia de care va spuneam
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
alinam spune:
www.laredoute.fr/vente-jupe-longue-la-boutique.aspx?productid=324065464&documentid=555908&categoryid=32406815&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> aici la fusta se vede mai bine imprimeul
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
alexia3 spune:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5172543&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
stiu ca ati luat careva maieutul asta...dar numai stiu ce ati spus despre el... ce parere aveti despre material? cum se comporta ...la purtat?
multumesc mult
claujro spune:
E cam prost, parerea mea. Materialul e extrem de subtire, jos, la baza e nesurfilat...e lung si mulat, scoate burti si aripioare la vedere...Eu nu l-as purta prin oras, poate la mare sau prin casa. Oricum, la banii care ii dai...
medeeam spune:
alexia,l-am luat eu.e ft subtire,luung..peste fund.nu s0a desirat la spalat ,dar..nu merita mai mult de casa,si,intradevar,sa nu ai burta!
Viairo spune:
si eu l-am luat, are mare succes la purtat in casa, a fost spalat de mai multe ori si rezista bine.
alexia3 spune:
multumesc fetelor...pt mare l-as fi luat..dar ..am burta. asa ca, pica. multumesc, stiam ca pot conta pe impresiile voastre, prompte