Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am primit azi coletele(2) din 26 . Nu aveam aviz, a mers sotul sa intrebe la posta si erau sosite. Pun maine link-uri.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am primit si eu cod de reducere 15/30 la colectia noua de toamna,pt ca am participat la votarea celor 10 articole preferate.Codul e 61190,sunt sigura ca e perso,dar merita incercat.Oricum reducerea e doar de 9 euro,ca se plateste FDP de 6 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!
Ma uit acum si tot ce-am cumparat ieri de pe site cand aparea si disparea bulinare exista acum la prix rond cu acelasi pret fara nici oo reducere in plus.
Deci: .....n-am ratat nimik!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
www.laredoute.fr/vente-top-la-boutique.aspx?productid=324065465&documentid=321408&categoryid=23109815&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta e bluza dinacelasi material cu rochia de care va spuneam

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5172543&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
stiu ca ati luat careva maieutul asta...dar numai stiu ce ati spus despre el... ce parere aveti despre material? cum se comporta ...la purtat?

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

E cam prost, parerea mea. Materialul e extrem de subtire, jos, la baza e nesurfilat...e lung si mulat, scoate burti si aripioare la vedere...Eu nu l-as purta prin oras, poate la mare sau prin casa. Oricum, la banii care ii dai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

alexia,l-am luat eu.e ft subtire,luung..peste fund.nu s0a desirat la spalat ,dar..nu merita mai mult de casa,si,intradevar,sa nu ai burta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

si eu l-am luat, are mare succes la purtat in casa, a fost spalat de mai multe ori si rezista bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

multumesc fetelor...pt mare l-as fi luat..dar ..am burta. asa ca, pica. multumesc, stiam ca pot conta pe impresiile voastre, prompte

Mergi la inceput