Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)
Raspunsuri - Pagina 15
Viairo spune:
au mai bagat pe aubaines ceva articole din sezonul trecut, dar mici reducerile, 55-60%
mirunajr spune:
Mai nu stiu ce vedeti voi pe site, dar eu toata ziua m-am chinuit si orice as fi deschis imi aparea Desole....
Bratu Monica spune:
Am dat comanda pur si simplu cu preturile care erau azi pe sit pentru ca aveam nevoie de lucrusoare pentru Alex.Decat sa nu mai gasesc marimea ,mai bine asa ,oricum 5 euro nu-i bai.
La prix rond ma bag poate maine
Monikka
alinam spune:
nu Miki nu e aia, nu mai e pe site, am cautato eu, e sub genunchi si are un pliu ceva pe o parte unde voalul ala vine mai lung putin
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
rall spune:
Mie mi-a mers perfect siteul, toata ziua.
Incercati cu mozzila - in caz ca nu folositi, desi in mod normal nu ar trebui sa fie diferente atat de mari
rall spune:
Ati vazut www.laredoute.fr/vente-lot-de-4-flutes-a-champagne-ampm.aspx?productid=324126584&documentid=346108&categoryid=47564270" target="_blank">paharele astea? Arata interesant, cred ca imi iau
mirunajr spune:
daca as fi avut de cautat ceva pentru serviciu, demult ma apucau nervii si renuntam...la cat de prost merge site-ul...si eu tot stau si buitonez si la ora asta...am innebunit, e foarte clar!
emushi spune:
primit colet din 1 !!! (SV)
nu cred ca au vreo regula, de obicei primeam mai tarziu decat fetele din Buc.,.....am avut eu o presimtire, de dimineata ma tot uit in cutie..si-am prins-o pe postarita pe scari , n-am mai avut rabdare nici sa culc cupilu', tot e mofturoasa cu somnul de amiaza, parca alta data insistam mai mult...acu' am vazut ca nu si nu, imbracarea si fuga la posta! acolo surpriza, ditamai pachetoiu' de aproape 8 kile, si cara-l mama in plimbare cu cupilu' "cel cuminte"...
in general "nimicuri" sub 1 euro (asta fiind max.), in mare parte multumita...m-a ajutat mult sa-mi dau seama de marimi...as fi vrut sa-i iau mai multe mamei (e in doliu si nu prea mai are "negrete"), da' ei nu i-am nimerit nimic...mie in schimb, da.
sotului i-am luat camasi Best, dar (chiar!) n-am fost inspirata si i-am luat doar cateva, a luat foc cand m-a vazut cete probesz eu si cate el...e drept, la pretul asta, puteam lua 25 la fel...a doua criza a facut-o cand a probat si si-a dat seama ca s-a ingrasat....valeeeeu! (si eu, sadica, i-am spus ca n-am ce-i face, marime mai mare nu exista)
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
emushi spune:
acu' chiar ma-m enervat! dupa ce scotocesc dupa link-uri, cu "dezolatu'" lor cu tot, scriu juma' de mesaj si mi se restarteaza animalu'de computer! na, ca maine o sa-l caut de purici (virusi).....acuma nu mai am rabdare, ma duc la nani...
vroiam sa zic ca am luat o tzeapa (ieftina) cu un sacou..."veste"...matlasata, cica reversibila, pe o parte alb imprimat (mi s-a parut simpatica atunci)/negru...da' cred ca merge in gradina ...din "fericire", mai urmeaza sa primesc una in comanda din 2......sper sa vina maine (adik azi)!
asta a fost primul colet fara lucrusoare "mici" - ma mir ca m-am putut abtine!
Am implinit 2 ani...
emushi spune:
ca tot zicea cineva de sifonier...pai ieri a fost zi mare, ne-au adus/si montat mobila de dormitor...ditamai sifonierul (de fapt din cauza lui am ales-o pe-asta), deja ma gandesc ce-o sa-l "redutizez" ! l-am impartit "frateste" cu sotzu', da cred ca o sa trisez si mai bag si-n dulap la cupil...dac-o mai fi loc
abia astept sa ne mutam, ca ne-am saturat de inghesuiala!
Am implinit 2 ani...