Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

ok, multumesc pt raspuns.

deci eu tre' sa ma duc la www.laredoute.fr ?

ca, daca ma duc la www.laredoute.com, atunci trebuie sa selectez o tara, si romania nu e

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Nausica da , trebuie pe laredoute.fr

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

DESOLE...
LA PAGE CHE VOUS AVEZ DEMANDEE N'EST PAS ACCESSIBLE ACCTUELLEMENT
Nos techniciens font en sorte que tout rentre rapidement dans l'ordre. Nous vous invitons à réessayer dans quelques instants.

cam asta e mesajul care imi apare cel mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

fetelor va las pe voi sa epuizati stocurile ca eu sunt pachet de nervi,stau de vreo 5 ore lipita de pc si.....nimic daca aveau ceva de gand nu o faceau pana la ora asta???? acum numar invers pana miercurea viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Si eu am avut probleme la validarea cosului. Mai exact vineri seara, am zis sa mai dau o comanda inainte de w-e, iar cand i-am dat validarea cosului, la ultimul pas, mi-a aparut "desole..." si cosul era tot plin.

M-am intors la primul pas (la cos), am schimbat codul de cadou (prima oara pusesem o geanta de voiaj), am reluat pasii pt validare si a doua oara am putut finaliza comanda si cosul s-a golit, numai ca, surpriza... in suivi imi apareau ambele comenzi in curs de inregistrare si am primit si mail de confirmare pt ambele.
Imediat i-am scris lui Sabine si am rugat-o sa-mi anuleze una dintre comenzi, intrucat s-a dublat datorita unei erori pe site-ul lor.
Si, ca sa fie totul cat se poate de naspa, comanda mea data vineri seara (pe la 19:30), sambata la pranz imi aparea in suivi deja facturata (adica facturate, ca erau ambele comenzi). Am scris si pe site la "aide" unde am gasit sectiunea de anulare comenzi, iar de-abia ieri imi raspunde Christine ca incearca sa-mi anuleze o comanda, dar mai bine sa refuz eu un colet cand le primesc.
Apoi primesc raspuns si de la Sabine cum ca n-are cum sa-mi anuleze comanda si, tot asa, sa refuz eu un colet.

Acum vin si eu si va intreb: asta cu refuzatul un colet cred ca e cea mai naspa varianta, ca raman si cu banii dati, si fara confirmare cum ca acel colet le-a fost returnat. Asa ca va rog sa-mi spuneti si mie cum sa fac daca nu reusesc sa anulez o comanda, desi mie mi se pare logic sa-mi accepte cererea de anulare, nu e vina mea ca intre timp ei n-au lucrat...

Multumesc mult pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Iei ambele colet si vinzi produsele. Asa iesi si in castig (financiar) vb. Sau le pastrezu de cadouri...oricum, nu refuza un colet pt ca mi-e ca ramai fara bani (la Sf. asteapta iti mai vezi banii de LR + ca daca se pierde pe drum...nu ai nici o dovada ca a ajuns coletul inapoi la ei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

salut Clau, mai tu ce cauti acasa ,de ce nu esti in eforie??????ca doar la serviciu ...rar!!!eu sunt si bona, si mama, si femeie la curatenie, la 2 copii.....si tot am fost la mare o sapt., nu mi-a tihnit dar.......SI eu am colete din 1 iulie,asa ca sper ca vineri sa apara.
Ella ce mai faci??????Eu mi-s cea cu burta cat casa cand ne-am cunoscut

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Merg si eu la mare dar la sf lui august. Acum s-au dus copiii cu bunicii.

Pana vineri sper si eu sa apara comenzile din 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

adica ei stau pana atunci
Mai ,a mverificat 15 produse cu x, nu incape indoiala, sunt epuizate, si cele de dama de la sectiunea sport.....deci nu numai la copii.
S-a cam dus tot ce era ..ieftin.Deh,mi-a trebuit marea la sf,lui iunie!

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ce agitatie pe-aici,vad ca sunteti foarte active.Nici n-am intrat pe LR,inteleg de la voi ca e varza cu carne.Eu sincer nu ma mai astept la cine stie ce preturi bomba din partea lor.Am ceva bani pe card dar nu cred ca voi avea ocazia sa-i bag in conturile LR.

In alta ordine de idei imi place geanta alba,e chiar interesanta cu acel bijou agatat.Daaar...inafara de faptul ca miroase patrunzator a plastic (PVC) nu are barete lungi sa o pot purta pe umar,trebuie tinuta ca o sacosa de piata,ceea ce mi nu imi convine deloc.Noroc ca stiu pe cineva care va primi cadou geanta asta si va fi foarte incantata.

Mergi la inceput