Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)
Raspunsuri - Pagina 11
miki68 spune:
Mey, mi-a sarit inima! Ma gandeam: daca nu merge situl sigur fac modificari. Vax! La mine merge si, bineinteles nu-i nimic schimbat
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
arleena spune:
vreau sa va intreb, cadoul tre sa-mi apara in suivi?? ca la ultima comanda am avut ceva pahare si nu le-am primit....mi-a fost asa ciuda ca nu am primit nimic pt cei 6 euro, pe factura imi apareau toate produsele bifate mai putin cadoul.....
gama spune:
salutare tuturor,
mai , produsele care apar in cos cu x,de fapt nu mai exista, le-am recautat eu pe fiecare si...nu mai exista nici pozele.......am avut tricourile de baieti de 2 euro si au disparut toate, asa ca......asta o fi fost surpriza lor??????
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
Viairo spune:
neata fetelor! oops, e cam tarziu pentru neata, dar am avut o calatorie lunga ieri si abia am facut oki. evident primul lucru la trezire a fost verificarea cosului si noilor preturi.
eu am validat de 2 ori cosuri cu "x" si am primit toate produsele. acum am in cos niste fete de perna cu "x", detin un set de lenjerie cu 2, dar am constatat ca folosesc 4 perne. ele apar pe site in lista de produse, dar daca dai click zice ca articolul e indisponibil, cel mai probabil ei schmba pretul sau locul produsului.
claujro spune:
gama, lume noua!
da si eu le-am cautat cu searchul lor si nu le mai gasesc deloc. poate le-au scos sa le bage la alte preturi.
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui arleena
vreau sa va intreb, cadoul tre sa-mi apara in suivi?? ca la ultima comanda am avut ceva pahare si nu le-am primit....mi-a fost asa ciuda ca nu am primit nimic pt cei 6 euro, pe factura imi apareau toate produsele bifate mai putin cadoul.....
Mai, eu in nebunia aia cu produse sub 1 euro am dat comanda cu 1 cod de cadou care aparea epuizat. Grabita sa dau comanda, ca se epuizau in fiecare minut, m-am gandit ca imi trimit altceva in loc. In suivi nu apare nici un cadou. Greseala mea!
Nausica spune:
fetelor,
eu sint nou-nouta in de-ale Redoutei, azi am aflat si eu ca exista site-ul asta.
spuneti-mi si mie prin care dintre jdemiile de capitole gasesc info esentiale?
si, de fapt, intrebarea cea mai importanta: pe prima pagina, ce tara selectez? ca rumunia nu apare.
multumesc mult
Nausica26+ si bebe
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui Nausica
fetelor,
eu sint nou-nouta in de-ale Redoutei, azi am aflat si eu ca exista site-ul asta.
spuneti-mi si mie prin care dintre jdemiile de capitole gasesc info esentiale?
si, de fapt, intrebarea cea mai importanta: pe prima pagina, ce tara selectez? ca rumunia nu apare.
multumesc mult
Nausica26+ si bebe
cele mai pretioase informatii le gasesti pe prima pagina a fiecarui capitol si se cheama "ghidul incepatorului"
si cauta ca apare si ro
26+ DAVID
arleena spune:
claujro deci tre sa apara in suivi?
nu stiu ce sa zic de produsele cu X pt ca apar aici pe site http://www.laredoute.fr/achat-lingerie-la-redoute-creation.aspx?categoryid=32948026&opeco=lingerie%3amarques%3aredoute_creation&pagenumber=4 - sutienul cu 5.37 euro si chilotii de langa la 1.73 euro. dar daca dau click pe ele imi zice ca nu mai exista
claujro spune:
da, tb sa apara in suivi.
pe prima pagina nu apare tara! acolo sunt siturile proprii ale tarilor care au asa ceva. romania apare doar la cos (in cos ).