Nou stil de viatza (217)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

quote:
citat din mesajul lui carina
Madleine: spor la invatat si ai grija de tine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Merci..si tie multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hei, dragelor, ce mai faceti? Munciti, stati la umbra, mincati?
Eu m-am apucat de curatenie dar acum am luat o pauza ca nu mai pot de cald, curg apele pe mine, sauna nu alta.

Carina, cum a fost la dentist? Ti s-a implinit dorinta?

Madelaine, multa sanatate iti doresc si iti tin pumnii pentru examen.

Gabi, n-am pus pozele inca, nitica rabdare.

Vio, succes cu inotul si tine-o tot asa!

Zuzi, ce mai faci, azi nu te-am vazut pe la noi.

Tzuni, nu mai vrei sa vorbesti cu mine.... Ti-ai cumparat telina?

Gusta, ce ne mai zici?

Sint prin zona...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, cum sa nu? Vorbim, mama, vorbim...

Telina d-aia n-am luat, so nici n-am mancat... Asta pt ca la shopping de papa merg o data pe sapt, la sfarsit de saptamana. Asa ca inca n-am ajuns...

Justasmallkiss, deocamdata ma tin de treaba cu sportul si cu mancatul, dar nimik la cantar. Ma bucur macar c-am mai reusit sa fac fata tentatiilor culinare.

Revin. Ma duc s-o trezesc pe Meri. A adormit pe olitza.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia ar trebui sa fac de mancare dar nu ma pot tine pe picioare,debea astept olandezu sa stea cu Mara ca eu nu ma simt bine deloc.

Madelaine multa sanatate si bafta la examen.

Vio spor la inot.

Gabriela la mine e situatia super rea acolo la spate ca am si locuri unde vertebrele numai au tesut moase si imi mai prind terminati nervoase si nu iti zic ce rau e.

Daca ma credeti eu nu am bagaj facut si sambata plec ,plus ca ma simt super rau ,ma tem sa iau pastile ca eu stiu ce inseamna calmante dar numai pot,sunt toata amortita si debea ma rasuflu si ma doare capul de nici nu stiu cum stau in picioare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia: mi s-a implinit - am dinte provizoriu (mi-a slefuit proteza veche sa incapa). Parca mi-a facut 10 doze de adrenalina in secunda cand am vazut ca sta acolo. Mi s-a inseninat ziua :)

Marilena: imi pare rau ca te doare asa rau. Poate ar fi bine totusi sa iei calmantele.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Gusta si Delia, saru'mana. Trag tare saptamana asta si sper sa il iau cu 10, desi e destul de greu pt ca in comisie vor fi si de la Min de Fianate si de la Min Muncii si de la Min Invatamantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza dragele mele.

Tzuni mersi de cafea. spor la sport si la rontait tije. Si eu pap tije dar total gresit, cu dressing.

Ioana multumesc si tie de cafea. Da ce-a patit galusca ta de doarme? Cred ca laptele cu miere si-au facut efectul. Cand plecati in concediu?

Gabi m-ai dat gata nasico. Chiar daca o sa se supere, tot ti-o spun : AI fost mai superba ca mireasa. SI-are drepte Tzuni daca nu era "materia prima" de calitate nu iesea nimic nici chiar din cele mai dibace maini. Succes cu naveta.

Anda sa stii c-am inceput researh-ul pentru banda. De un singur lucru mi-e frica. Mi-e c-o sa se suie barbata-meu pe ea si-o sa slabeasca mai repede decat mine. Succes azi iubita cu dentista.

Delidana lucrezi si la poze sau nu prea? Acum c-ai pomenit de cateva sute de poze tre' sa va zic si eu ca am 309 facute in excursia din CUba. Cam greu sa le sortez. Dar sunt pe drumul cel bun. Le-am facut download pe PC-ul de la munca. Sper ca in pauza de masa sa le pot posta.

Marilena cat ma bucur pentru tine ca ti-ai intrat in ritm. Abia astept sa te vad in poze Doamna "Olandezu" . Vezi sa-i iei si Marei o rochita frumoasa ca de mireasa, da? Va pe-amandoua.

Violeta da ceva poze d ela botez? Ca eu tot astept. Ori de la tine ori de la fericita mamica. Dordia pe unde te-ascunzi? Hai iesi la inaintare cu pozele.

Rolo bine-ai revenit. Oricum e bine de tine ca poti reseta decodorul dupa fiecare vizita. Ce ma fac eu cu "sursa" mama in casa? Cum sa-l resetez ?

Revin. Va pe toate.

p.s. Carmen ma sperii...ai ramas prin munti la Bicaz?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

hmm, stiam c-am uitat pe cineva.

Madeline sanatate multa draguta si spor la invatat. Asa care va sa zica vrei zece. Te-ai luat la intrecere cu Delidana?

DOina concesiu placut si mai pune si tu ceva poze cu Dorulet si carliontata de Oana.

Anda se pare ca vine randul tau sa deschizi un subiect nou. Ai timp de-asa ceva sau nu prea?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Salutare la fete frumoase

Ce liniste pe subiect, nu ca eu as fi mai activa
Mi-e tare lene, si la servici si acasa.

Nu exagerez cu mancarea, dar nici nu slabesc. Raman la 64 de amarate de kg.

Va pup, ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Zuzi, multumesc de complimente! Ce pot sa va spun este ca din mireasa, fata de cum e ea in mod obisnuit, au facut o opera de arta!

Carina, ma bucur ca esti bine! Bravo! Mare lucru!

Gusta, imi pare rau ca te doare asa tare. La mine functioneaza, in momente de crize, Ketonalul. Tu stii insa mai bine ce sa iei.

Tzuni, si eu alerg in fiecare zi si nu mananc cine stie ce si nici la mine nu se misca cantarul! Dar sper ca intr-o zi o sa se intample ceva...

Io ma duc sa imbarc in masina si sa merg spre Ploiesti... ma "imbarc" la propriu, caci e un nor de nu se vede nimic...

Va pup!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput