MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Eu ieri am tinut doar vegetale ca eram umflata din we dar azi sigur dau pe de laturi ca e ziua mea .
Melany nah ca si tu ai ajuns sa vorbesti singura. Pai eu cu cine credeti ca vorbeam cand ati fost toate in concediu??
Anca pune o poza sa te vedem. Eu dupa 12 ani de facut doar rosu in cap, am schimbat culoarea. Cica ciocolatiu dar acuma mie mi se pare 100% negru. ..cica se deschide . Oricum imi place cum a iesit.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ele, am pus poze la semnatura! ce zici?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buey, io doar am intrebat....am crezut ca scriu in alta parte...sau ca s-a intamplat ceva.

Hai ca eu va astept oricum.
Anca, sa vedem frizura!

Am papat 2 piersici si am beut o cafea cu lapte degresat.

Mergi la inceput

melany, mi-ai facut pofta de cafea cu lapte...oare cum se va impaca cu pepenele rosu la mine in burta?

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aici sunt, nu prea sunt in cea mai buna forma, nici cu nervii nici cu mancatul, de-asta nu prea scriu.
Azi mi-am propus sa fiu cuminte si am bagat dimineata o omleta cu cascaval. Sper sa nu ma mai gaseasca pofta de chec la noapte ca ieri ca cina o iau eu pe la 5-6 dar pana ma culc la 12-1 noaptea mai gasesc eu ce sa rontai. Oricum vreau neaparat sa am ceva bun de raportat joi. Ce-am pus in vacanta s-a dus deja dar vreau sa si scad. Sunt deja nesimtita in conditiile in care nu pot sa fiu cuminte. In fiecare zi imi propun sa fac si ceva miscare pe bicla mea, dar dupa ce ma intorc cu copiii din parc sunt rupta. E bun si parcul ma rupe de parca as face o ora de sala.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui anca.b

Ele, am pus poze la semnatura! ce zici?

Povestea Nasterii

Mie-mi place . Si e bine cum ai zis tu sa faci niste suvite. Eu le-as vedea mai inchise chiar ca niste mese ca e deja parul deschis. Dar tu nu te lua dupa mine ca nu am curs de coafura.
Chiar citisem undeva ca dupa 30 ani lungimea parului nu tre sa depaseasca linia barbiei ca ne imbatraneste. Se pare ca si la tine se potriveste asta ca si in cazul meu. Cateodata zic ca na, parul lung.. semn de feminitate dar daca ma face mai batrana ce sa-i fac?? il tai scurt pana cand mi s-or schimba ideile.
Aici e poza cu noua mea culoarea:
http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Deny/?action=view¤t=DSCN5097.jpg

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele, imi place cum iti sta culoarea. si tunsura. eu cred ca voi face suvitele tot blonde, sa merg pina la capat...acuma ca am inceput. voi ramine blonda o perioada, ca satena am fost toata viata si simteam nevoia de schimbare.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

pe aici cu rapotrul.
Nu am mai intrat de multicel .
Raportul de azi este - 4 kg. De la 94 kg, la 90 kg.
Nu stiu daca va mai amintiti am renuntat vre-o trei saptamani de a mai manca carne si lactate ,am tinut un fel de post cu legume si fructe.Cineva imi spune in capitolele trecute ca nu am sa reusessc sa dau jos.E uite ca am mai dat 4 kg si am reusit.Atunci chiar ma enervat rau persoana respectva si cred ca m-am ambitionat si mai rau.

Dar a trecut.

fetele monti.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Anca, imi place!!!

Ele, cam intunecata poza...nu-mi dau seama de suvite...

Respir fratilor pe ziua de azi in sf la servici...ma duc acasa sa ma culc si pe urma la invatat cu mine spre seara.

Noroc ca maine nu mai sunt singura...at work.

Anca,la mine se amesteca fructe cu lapte ,cu iaurt...n-am nici pe dreaq...

Azi am mai bagat crakeri integrali, 25g si un iaurt de baut zuzu degresat...zici ca e apa chioara!

Mergi la inceput

Melany am pus una pe 4shared. Oricum nu se vede mare lucru la suvite ..coafeza nu a vrut sa-mi mai faca deloc , m-a decolorat in cateva locuri ca am parul deteriorat rau. Dar eu cu o singura culoare in par arat de parca m-a lins cainele .Am un fir subtire si putine fire . MI-a dat tot tanti coafeza ceva tratamente profesionale . Sa vedem daca se schimba ceva.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput