MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
valentinag spune:
Andreea,eu stiu ca maslinele au IG=15 deci se pot manca!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
melany72 spune:
Cenia, bine ai revenit si de la mine. Am trecut si eu prin faza cu slabitul prima oara frumos.Si deocamdata ma regasesc si la partea ca acum nu tin f corect.
De masline asa stiu si eu...ca se pot manca.
Am trecut cu bine de examen, am luat 10 ca un copil cuminte ce sunt.Sambata viitoare avem liber ca profu pleaca si el in concediu,asa ca de luni timp de 2 saptamani o sa numar si caloriile sa vad ce rezultate am.Ce leg are una cu alta?...pai are ca nu mai sunt stresata nici de invatat...
Ieri am mancat seara, adica pe la 17.30 cand am ajuns acasa ciorbita de dovlecei si salata asortata cu telemea.Nu m-am abtinut sa nu bag 1/2 felie de paine si cam 50 ml Baylies.Tarziu in noapte, dupa o mica partida de somn, intr-o pauza de repetat am testat o felie de pepene rosu si una de galben.
Azi am mancat amestecat, adica si bune si rele:covrigi uscati 4 buc, o banana, un mar si 3 felii de paine integrala prajita. In rest...nu pe toate odata.
crisstinuta spune:
Hop si eu de la mare .....neagra ca o tiganca.
Vad ca nimeni nu s-a ingrasat foarte tare in conccediu ...am pus si eu 1kg .Tare ma minunez pentru ca am mancat mult de tot.Mai bine zis nu mult cat des.... Monti am mancat desi am decis inainte de vacanta sa mananc din toate dar nu am putut...parca ceva nu ma lasa sa comand cartofi prajiti langa gratar ci tot o salata luam.
Am niste reflexe Monti in mine ceva de speriat.Eu chiar nu pot sa nu citesc o eticheta sa vad ce contine un aliment.Abaterea mea constanta a fost berea si rar la vreo trei zile cate o jumate de placinta dobrogeana cu telemea care dealtfel e cea mai mare tentatie a mea.Pot sa ma abtin foarte usor la absolut orice mancare fetelor ,am o singura slabiciune :fornetti cu telemea si cand sunt la mare placinta dobrogeana cu telemea.In rest poti sa-mi pui cel mai spectaculos tort in fata ,nu ma tenteaza.
Acum voi incerca sa mananc ceva mai rar ,m-am obisnuit prost ...mananc tot la doua ore ceva...tot timpul mi-e foame.
Va pup fetele!
melany72 spune:
Neata cucuiete,
Fi-ti antene ca de azi ma tin de treaba ca lumea ca vad ca daca mai trec pe langa dieta nu se intampla nimic in minus...poate 0 sau in plus...
Nu prea am bagat seara de mancare in gura insa mi se face si mie de un dulce si cum sertarul e plin si deschis constant de sot ma "trage" de nu se poate.
Sambata pe la 22.50 am plecat pana la mama la tara ca fica-mea facuse temperatura, frate-miu plecase la munte si mama nu prea avea medicamente in casa.M-am intors ieri pe la 15.La mama mananc eu binisor, dar mai bag si niste paine pe langa.
Azi munca grea la servici...
Revin mai tarziu.
melany72 spune:
Ce faceti ma ...ati uitat de dieta?
Hai ca aduc pe prima pag subiectul...
Am mancat 2 piersici si am baut o cafea.
melany72 spune:
Buey, io scriu cumva la alt subiect?
Unde sunteti toate?
Hai sa va zic cum m-am descurcat azi...desi nu e chiar Monti 100 la suta o sa vedeti ca abaterile sunt subtirele...si calculate caloriile asa cum m-am gandit de cateva zile.
Piersici-200g=76
Coffeta-2 lingurite=20
Indulcitor-4 buc=0.05
Rosii-140g=25.2
Ardei-47g=11.3
Castravete-30g=4.5
Usturoi-8g=13
Ulei masline-5g=45
Buitonni-1 buc=29
Antricot vita la gratar-200g=268
Salata varza(varza-200g=62,ulei masline-10g=90,sare,piper)*2/3=102
Napolitana cocos-7g=38
Total=632.05 calorii
melany72 spune:
Cred ca v-a cazut net-ul la toate , altfel nu-mi explic ca nimeni nu a intrat pe aici o zi intreaga!!!
Buna dimineata va zic la toate.
Ma intorc la treaba.
anca.b spune:
Buna dimineata! sint si eu pe aici. ieri nu am intrat ca am avut treaba: m-am tuns si m-am vopsit...n-am mai avut parul atit de scurt din clasa a 5-a...iar brton din primul an de facultate. e o schimbare mare de tot. saptamina viitoare ma duc sa-mi pun si suvite...daca tot am inceput...
si ca sa nu fiu off topic de tot: ieri am papat pepene verde, niste crenvusti si brinza.
azi meniul e la fel.
mi-a venit si cm, sint balonata...
cam asta e
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
andanii spune:
melany ieri am fost tot pe drumuri da sincera sa fiu la o asa activitate pe aici nici nu am chef sa scriu
ce sa mai spun
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet