MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
valentinag spune:
Dupa ce sambata am fost la o nunta si am mancat mamaliga de la sarmale ca la asta nu pot sa ma abtin nici sa ma bati, duminica am mancat cartofi prajiti,nu mai mancasem de nu stiu cand...
Ieri asa:
2 felii de paine neagra cu seminte
un piept de pui la gratar cu salata de varza
1 banana,3 prune
2 linguri de ghiveci de legume
5 saratele
Azi:
2 banane si 2 mere
o cutie de ton cu salata de rosii
cateva alune
Diseara vad eu...
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Androix spune:
quote:
citat din mesajul lui Ele
Si eu il am pe pc dar degeabaaaa ....
Elena & Denisa
NOI
Sa ne luam de mana...
Pe langa asta mai sunt si o vaca fara seaman, ma tot impiedic de o juma de kil sa ajung cum am fost cand am plecat in concediu: ba il dau jos ba il pun la loc. Si asta nu ar fi mare lucru dar mi-e groaza ca pe 17 august plec iar la mare si mi-e teama ca ma intorc si de-acolo cat tancul.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Alooo, unde umblati doamnelor? Pai e frumos? Dupa ce v-am scris m-am pus sa fac pilates si am facut si o juma de ora de bicicleta. Azi am febra la muchi despre care nu stiam ca exista vorba filmului... Dar tot sunt hotarata sa fac si azi. Chiar vreau sa inchei cu niste serii de abdomene ca nu se mai poate cu colacul asta nesimtit. Si din toamna imi iau si abonament la sala ca nu se mai poate.
Hai, treceti la scris, va dau o cafeluta aburinda...
Vacanta in Maroc cu POZE
anca.b spune:
Androix, gata cafelutza!!!
Bravo pentru activitati. ma apuc si eu imediat de un program pilates. vorba ta, ma dor muschi pe care nu stiam ca-i am...
Ele, f fain au iesit. le-am facut ca sa-mi deschid si mai tare parul. am reusit numai ieri sa ajung la coafor, ca luni am fost "babysitter" la o bunica.
azi am fost multumita de ce am vazut la cintar. sint cuiroasa ce va fi miine...sper sa ajung sub 84.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
A, si am uitat sa va zic ce am mincat ieri:
md-smochine si iaurt
p-binza fagaras cu sunca de pui
c-alune
azi am inceput cu un iaurt cu fulgi (de porumb) si o cana de cafea cu lapte.
la prinz am legume, cred ca niste gulii crude, cu sare
de cina as vrea niste pepene, insa numai daca gasesc de cumparat pe aici, prin jurul blocului, ca mi-e lene sa merg la piata.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
andanii spune:
ce sa va mai spun, am mult de lucru si sunt stresata , alerg toata ziua ....
am mancat azi dimineata o salata de pepene galben cu pepene verde ... deliciu ... au indicele cam mare si ma cam feresc dar cate putin si nimic pe langa merge deci ca masa independenta nicidecum ca desert
nu am apucat sa modific raportarile , o sa le modific la urmatoarea raportare ... las ca o sa fie mai mare diferenta ....nu va suparati pe mine fetele da ??? va pup
oricum este slaba activitatea pe aici ....
eu la sala acuma fac pauza , e inchis pentru ca sunt in concediu , dar merg la alergat seara cu baietii mei si e superrrr
eu stagnez acuma dar stiti cum e la mine , stagnez stagnez si la un moment dat
haideti fetele la scris , ar trebui sa fim mai mobilizate ... fustite, bluzite ... se vad sunculitele si cand colo noi pauza totala .... exact pe invers suntem .... sau iarna stam in casa si de plictiseala scriem aici ... oare ??? acuma umblam , ne bronzam ... eu una stau la bronzat ca-mi place tare numai sa am timp
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
valentinag spune:
Salutare!
Ieri,am fost la cineva in vizita,am mancat un piept de pui la cuptor,salata de rosii,o gura de piure si un pahar de sampanie!
Azi:
un strugure si un mar
cateva alune
muschi file,branza topita,ardei gras si rosie+un colt dintr-un corn al unei colege ca prea arata bine
Andreea,trimite si mie pilates te rog!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Androix spune:
E mare nu ti-l pot trimite, dar il poti descarca de pe dc++
Vacanta in Maroc cu POZE
valentinag spune:
nu l-am gasit!L-am pus pe consort sa-l caute si nika!Il pun diseara la treaba din nou!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Androix spune:
pai conecteaza-te la 4-5 hub-uri si cauta dupa fitness, dupa mary winsor sau dupa pilates. Dar cele mai multe ies daca cauti fitness. Sau imi zici pe mess si ne punem pe acelasi hub si descarci de la mine tot ce vrei.
Vacanta in Maroc cu POZE