MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
melany72 spune:
M-am intors cum am promis cu ce am mancat azi:
Oua gaina-97g=138.7
Castravete-38g=7.22
Ardei-43g= 7.31
Sunca Praga-27g=23.7
Lapte la cafea degresat-40ml=12.68
Fructoza-2 lingurite(12g)=48
branza Exquisa 0.2%-100g=48
Sos de iaurt cu usturoi si coriandru-52g=22
Salau la cuptor-160g=132.8
Broccoli inabusit-65g=22.1
suc de portocale neindulcit 100 ml 48
nectarine 87g 40,89
rosii 150g 30
castraveti 63g 11,97
pulpa pui la cuptor 110g 229,9
Inghetata Nirvana caramel-100g=267
Am schimbat in execel ca e mai usor...
Total azi:1090,27 calorii
Acuma poate voi va suparati pe mine...aici e de monti si eu vad cu contra principii...ziceti daca e...ca nu-i bai.
andanii spune:
v-am trimis PM: vali, ica, ele, melany
melany stai linistita ca e foarte bine , si eu ma uit la calorii chiar daca mananac monti deoarece nu slabesc cu monti cu carnati si fripturi deloc , eventual ma mentin
in rest ce sa va spun ... mi-e friggggg ... nu imi place vremea asta si parca mi-e mai foame acuma decat atunci cand e cald
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
valentinag spune:
Dana,le-am vazutSuperbe!Rezervatia e minunata!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ica 1975 spune:
Dana, su-per-ba vacanta ati avut, f mult mi-a placut ce-am vazut. Tie iti vin fff bine kg in minus, esti schimbata, mult mai tanara decat in pozele din cealalta vacanta de pe share. Bravo !!!!
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ica 1975 spune:
Melany, tu cum calculezi caloriile ? Si eu stagnez, dar n-am dreptul sa ma plang ca am si abateri
Se indura cineva cu reteta de tort pufos ? Poate n-o mai fac asa lata daca stiu ca e abatere micuta, ca dulciurile ne-monti lipsa de miscare imi pun capac
Noi
melany72 spune:
Buna seara doamnelor.
Andanii, nu am apucat sa vad tot, dar ce am vazut mi-a placut, continui acum. Moama dar ce de ati mai mers prin parcul ala...te cred si eu ca nu te-ai ingrasat.Intr-unul din link-uri am ajuns la inghetateeee...
Ica, le calculez citind pe calorieking de obicei.Mai aveam eu un tabel cu calorii adunate de mai mult, dar link-ul de mai sus e de baza.Pe alimentele pe care scrie continutul caloric e si mai usor...cu regula de 3 simpla. Nu am avut timp insa sa caut sa vad ce necesar am...dar mi-am propus sa nu depasesc 1200 calorii.
Iata si ce am mancat pana acum:
aliment/cantitate/calorii
nectarine 60 28,2
mar 150 76
banane 210 186,9
frigaruie pui(110g pui piep+65 ceapa) 1 buc 162,65
rosii 160 28,8
ardei 75 18
castravete 50 6
ciuperci sote 150 33
ulei 10ml 90
Inghetata Nirvana caramel 80 213,6
Lapte la cafea degresat 50 15,85
fursec 1 buc 50
bomboane M&M cu alune 3buc=7g 35,7
....zic pana acum pt ca voi mai manca sigur niste pepene...alceva nu am chef acum...
DOR spune:
Fetelor, imi cer scuze ca navalesc asa in subiect, dar am tot citit diverse diete, am citit despre sperantele si lupta continua a fetelor cu kilele in plus si am decis sa iau atitudine cu propriile kile!
Ei bine, poate cineva sa ma ajute cu un tabel cu greutatea normala, pe varste, inaltime? Ca sa stiu exact cat am de dat jos, sa-mi stabilesc obiectivul.
Pana atunci, va doresc sanatate si sa fim cat mai zvelte.
valentinag spune:
Ica,aici ai reteta de tort pufos si cremos:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12831/Retete-Montignac-Tort-pufos-si-cremos/
Eu am facut aseara choux-a-la creme,am pus frisca conforma,dar gogoselele nu erau monti evident..in sfirsit am mancat 2 bucati,ca le-am facut mici!In rest numa bine.
Azi ma duc la o nunta,n0am mancat nimic pana la ora asta si vreau doar pepene pana diseara,ca acolo nu am cum sa nu bag nimic,doar conform sper!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ica 1975 spune:
Melany, nu am explorat site-ul prea bine, din ceea ce am vazut eu trebuie sa cumperi progr care-ti calc caloriile, asa-i?
Noi