Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 7
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
acu ma apuc de desfacut
Hai, zi-le loredano!
As trage si eu o fuga pana la posta, da-i a dreaq de departe si nici masina n-am...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Giova spune:
de dim. am fost la posta, tocmai primisera coletul din 26 iunie.
Nu mi-a dat factura defel, nici sa o vad, dar mi-au venit toate produsele.
1. Vestita lenjerie de pat, pe gri:
www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-la-redoute-creation.aspx?productid=324137696&documentid=299108&categoryid=25488191&single=true&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici
mi se pare cam transparent materialul, dar e ok la banii astia. sper ca nu intra la apa, caci am pernele cu 10 cm mai lungi (masura italieneasca) si la ei nu am gasit asa.
2. compleul www.laredoute.fr/vente-ensemble-t-shirt-short-adidas-bebe.aspx?productid=324134743&documentid=299108&categoryid=22928035&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta adidas pt. pitic. I-am luat 98,pe albastru, dar ii e mare.
3. sutienul si splipul asta pt. mine:
www.laredoute.fr/vente-triangle-coulisse-imprime-femme.aspx?productid=324133711&documentid=299108&categoryid=25997380&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> sutien si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=25997509&productid=324133713&documentid=299108" target="_blank"> slip
sunt super faine, la cat au costat.
4. 2 tricouri si o bluzita pt. nepoata. nu le gasesc si nu am timp sa le caut. sunt ok, finute.
5. vestitele tricouri polo pt. sot: cel roz si cel maro cu dungulite roz si albe. I-am luat XL in lungime e ok, dar in latime e putin larg. daca ii luam L ii erau scurte. asta e...ce sa-i fac daca e slabanog.
6. penarul www.laredoute.fr/vente-fourre-tout.aspx?productid=324130957&documentid=346108&categoryid=23112671&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta pt. creioanele lui fiu-mio.
7. i-am mai luat piticului un slip de baie, dar nu-l mai gasesc pe site.
per total ma declar multumita, acum sa vedem urmatoarea comanda, dar acolo am numai lenjerii de pat pt. pitic.
va, un weekend placut sa aveti si cat mai multe colete sa va soseasca.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
mirunajr spune:
Mey au astia ceva cu mine oare????/ Nu pot valida comanda cand ajung sa selectez modul de plata imi cere American Express la tipul de card...nu-mi da voie sa selectez altceva a mai patit cineva????
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui mirunajr
Mey au astia ceva cu mine oare????/ Nu pot valida comanda cand ajung sa selectez modul de plata imi cere American Express la tipul de card...nu-mi da voie sa selectez altceva a mai patit cineva????
Mama de Anca-Simona
Inchide, deschide si logheaza-te din nou
cristina d.
ANKA-iasi spune:
deci...pt sot 4 camasi ,toate cu patratele ca numa asa a vrut http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-popeline-a-carreaux-tisses-teints.aspx?productid=324103977&documentid=346108&categoryid=23111785&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16vrut
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-les-impeccables.aspx?productid=324112386&documentid=321408&categoryid=23111785
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-a-carreaux-les-impeccables.aspx?productid=324112874&documentid=321408&categoryid=23111785&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-a-carreaux-edeis.aspx?productid=324094937&documentid=346108&categoryid=23111785&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
toate sunt subtiri si dragute,mie una imi plac,nu stiu de ce aveam impresia ca sunt mai groase...le-am nimerit pe astea
apoi bluzele astea care chiar trebuie cusute la piept,am luat lagon si nu e bleu cum credeam ci verde,aia alba a prea transparenta pt gustul meu,bine ca am luat 38-40 altfel erau prea mari;na ca nu ma sunt
fusta asta,pe alb,44 marimea,e uriasa,ma temeam ca nu o sa imi vina ,da poate i-o dau mamei...desi nu cred ca vrea alba
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-lin-coton-prix-mini.aspx?productid=324113721&documentid=299108&categoryid=31522160&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
lenjeria renumita,pe albastru
in principiu,multumita
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68quote:
cristina d.
am incercat dar acum imi spune ca Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse desi eu platesc cu acelasi card da cand fac comenzi pe LR.
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui mirunajrquote:
citat din mesajul lui miki68quote:
Mama de Anca-Simona
cristina d.
am incercat dar acum imi spune ca Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse desi eu platesc cu acelasi card da cand fac comenzi pe LR.
Mama de Anca-Simona
de obicei mesajul asta apare cand nu ai suficienti bani pe card.Mai scoate niste produse din cos si incearca din nou.
miki68 spune:
Anka, dar cum ti-a venit ideea sa-ti comanzi fusta 44? Parca ziceai ca ai 60 de kile. Pai eu la 64 imi iau 42 si mi-e lejera in talie.
Miruna, incearca mai tarziu. Or fi avand ceva disfunctionalitati la site (partea https).
cristina d.
ANKA-iasi spune:
pai eu ma vad mare tare,si lata ma temeam ca nici asta nu o sa ma incapa..imi trebuie ori 42 ori chiar 40 ca asta nu e larga,chiar cade pe jos vai ce supla am devenit...mai bag o salata de varza ca vad ca ajuta
pantalonii din urmatoarea comanda is 42,am luat la ghici
claujro spune:
quote:
Mama de Anca-Simona
Chiar daca ai bani suficienti pe card ei pot fi blocati. Lr are obiceiul si eu am patit-o de nenumarate ori, sa blocheze banii de 2 ori (ca masura de siguranta). In momentul in care-si trag banii pt comanda, cealata suma blocata se deblocheaza automat sau tb sa ceri tu asta bancii daca vrei sa mearga mai repede. Probabil ca asta e explicatia.