Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna dimineataaa!
Azi , teoretic, sint libera sper sa nu intervina ceva la munci si sa ma cheme....asa ca ma mai delectez si eu pe LR, mai vorbesc cu voi in liniste.....

aseara nu am reusit sa dau comanda , o sa incerc azi....am tot probat din codurile puse de caludia parca, dar nu prea au mers la mine...
Incerc acum sa vad poate azi resuesc....vreau sa dau zilele astea comanda sa ajunga pana plec in vacanta!
va pupic si sa va aduca postasul avizeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, si eu tot din 30 astept prima comanada! Vine luni?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

Jasmine, si eu tot din 30 astept prima comanada! Vine luni?!

Un' va-nghesuiti draguta? Eeei, stati la rand. Intai sa vina comenzile din 26, 27... si dupa, alea din 30. Ce, vreti sa mor de inima daca aud c-au venit intai alea din 30?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna dimineata, fetelor.

Eu dupa o comanda data pe 21 mai care nu mi-a venit am obtinut un voucher, pe care l-am utilizat deja.
Acum as mai da o comanda, am incercat codurile date de Claudia, parca, si merg mai multe.
Am rugamintea sa mai puna o data cine are poza cu geanta alba cadou, ca in rest sunt genti de voiaj, care nu prea ma tenteaza, dar decat nimic...
Am mai incercat coduri si de pe magicmaman si numai menagere imi dau , nu tu un FDP 0, nu nimic.
Saru'mana de ajutor.

Mergi la inceput

miki, esti la berou?

Mergi la inceput

quote:

miki, esti la berou?

Mdeaa... Da-i program scurt si-l fac eu azi si mai scurt (pana la 13) ca-i plecat directorul meu la Constanta

cristina d.

Mergi la inceput

De aceea nu merge economia bine in tara asta, ca-si iau bugetarii liber vinerea...

Mergi la inceput

quote:

De aceea nu merge economia bine in tara asta, ca-si iau bugetarii liber vinerea...

Beeey, eu nu-s bujetara. Lucru la o SC

Editez ca sa zic SC cu statut de monopol regional. So, ori cu mine ori fara... tot aia. Si dupa 23 de ani de munca merit si eu sa ma mai "odihnesc"

cristina d.

Mergi la inceput

nu's de ce am avut impresia asta...scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

doamnelor,gata nu va mai stresez am luat coletul deci pungile alea 2 inca sunt acolo,le-am vazut.cafeaua pregatita pt tanti am executat-o eu dimineata ca ramasesem fara,si oricum eram sigura ca nu am primit pachetul....cand mi-a zis ca e...i-am pus si eu niste maruntis in chitanta,a-propos mi-a oprit si mie o bucata din ea pt prima data,si s-a facut toata un zambet "pt ce e asta?" "o sa va mai deranjez ca mai am de primit ceva colete" i-a trecut acreala deci katthy sau care mai e din Tatarasi,ce mai asteptati????acu ma apuc de desfacut

Mergi la inceput