"Voinicele" din popor-adica cele cu prea multe kg

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Haideti sa va spun ce am incercat eu: Herbalife - o porcarie , am dat 100e degeaba si nici n-am putut sa le iau mai mult de o saptamana asa scarboase mi se pareau, cafea Reducino - efect 0, cred ca e de fapt un ness ambalat de niste smecheri; pastile de ceai verde - astea cred ca au ceva efecte dar nu m-am tinut eu de ele; hoodia gordoni - la fel, nu m-am tinut de ele; o multime de diete care la mine au efect doar prima data si dupa ce te lasi de ele te ingrasi dublu decat ai dat jos. Singura chestie care a functionat a fost mersul pe jos (2 ore zilnic, vara cand e mai cald) in combinatie cu regim - dar m-am reusit sa fac chestia asta decat de doua ori in viata. Mi-am cumparat si o multime de aparate - stepar, bicicleta, etc dar lenea e mare si toate zac nefolosite. De doua zile mi-am cumparat un wii fitnes, e ultima speranta, mai ales ca imi plac jocurile. Va anunt daca reusesc.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si eu sunt ... plinuta - ca sa fiu indulgenta .
Adica am la 1,60 acum 67kg. Vreau sa mai dau jos pana la 58kg. Insa in ian aveam 82.

Blaganadia - eu am slabit mancand aproape orice: ciocolata, pizza, paste, paine etc.
DAR: n-am mancat decat dulciuri cu fructoza (pana la urma mi s-a acrit de ele, mai ales ca nu se compara cu cele cu zahar, si treceau zile intregi in care nu ma atingeam de ele), paste si fainoase cu modaratie, desi la paine nu mi-am pus restrictie, in schimb am mancat doar din cea facuta de mine in casa, la aparat, in care stiam ca nu pun nici un strop de zahar. Iar cartofi prajiti sau sub orice forma n-am mai pus in gura de 6 luni, adica de cand am inceput. La fel si pateuri sau orice aluaturi de foietaj. Am mai facut eu in casa aluat de tarta pt diferite tarte cu carne/ legume, dar nu se compara cu cele din comert.
Am mancat la micul dejun chiar si paine cu dulceata, dar era paine integrala, iar dulceata era fara zahar adaugat, indulcita numai cu sucul fructelor (e un sortiment pe care il gasesti la magazine - supermarket, si mi se pare tare gustos).

Am taiat mancatul dupa 6 seara, si incet incet, ca sa nu fac foamea - asta a fost principala mea grija - am redus portiile.

Am citit ce spunea un medic endocrinolog: tot ceea ce mananci dupa ce apare senzatia de satietate, se depune.
Acum, cand simt ca m-am saturat, ma opresc. Mananc dupa 2h iar, daca mi-e foame, dar nu indes cand nu mai e nevoie.

Am slabit 11kg in primele 3 luni, dar acum am inceput sa dau jos mult mai incet. Nu-i problema, am rabdare, si cred ca asta va fi un stil de viata de acum incolo, nu vreau sa mai ajung in viata mea la 80kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Inca ceva.
Sa stii ca si eu vroiam sa iau Reductil / Regenon, dar m-au ingrozit efectele secundare de pe prospect. Am 2 copii, am spus ca nu risc asa ceva.
Am vrut sa-mi pun si balon in stomac, noroc ca n-am avut bani.

In fine, ideea e ca se poate, dar trebuie rabdare si o motivatie puternica. Eu n-am avut-o - si din cauza asta nici n-am tinut vreo dieta, pana in momentul in care am realizat ca ajung la operatie, din cauza herniei de disc, provocata si de greutatea care apasa pe coloana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

fetelor,eu m-am cantarit acum 2 zile.am dat jos 5 kg deci am ajuns la 60.mai am de munca,am tinut si tin inca regimul disociat,insa cand mor de pofta mai gust si eu un snitel de pui cu putin mustar dar fara paine.asa ca se poate...nu vreau sa imi amintesc de cate ori am zis de azi tin regim,gata cu mancarea aiurea,muream de foame pana seara si dupa aia ma indopam de nu puteam dormi dar dupa mai multe incercari,am trecut de prima zi si am zis hai ,daca tot am tinut o zi sa mai treaca inca una si tot asa...deci trebuie vointa si ispite cat mai putine prin jur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor eu am incercat cu Reductil,dar din nefericire la mine n-a a vut niciun efect.N-am luat decat o luna pentru ca m-am operat si nu mi-a mai trebuit.Daca e cineva interesat VAND 1CUTIE REDUCTIL LA JUMATATE DE PRET!
cINE VREA ASTEPT PM.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

De patru ori am incercat sa trimit un mesaj …… acum il scriu in word.
Povestea mea pe scurt: grasuta de cand ma stiu, am luat inca 20 kile cand m-am imbolnavit de hipertiroidie Basedow (rar dar se mai intampla), ajuns la 86 de kile dupa nastere (la 1.63 inaltime).
In iarna m-am decis sa slabesc. Cum? Renuntat la paine/dulciuri/chipsuri/cola/alcool/cartorfi/paste/orez….. am mancat des si putin.. fructe, legume, carne si lactate slabe (doar dimineata). Am facut si 4 luni de electrostimulare/tonifiere. In jur de 2.5-3 litri de apa pe zi. Mi-as fi dorit inot, dar seara nu am cu cine sa-l las pe cel mic.
Acum oscilez intre 63-64 kg si mai am cate o scapare la papa, dar rar. In rest tot la ora 17.00 mananc cina.
Rory, cred ca ai dreptate cu dorinta de a slabi. Eu acum sint tot o plinuta, dar ma simt altfel la 64 de kile decat la 86.
Nu este usor, cred ca si varsta conteaza….. eu am 37 de ani si totusi am slabit….. si am slabit frumos….
Multa bafta si incredere in voi va urez. Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput