"Voinicele" din popor-adica cele cu prea multe kg

"Voinicele" din popor-adica cele cu prea multe kg | Autor: blaganadia

Link direct la acest mesaj

M-am decis sa deschid acest subiect, ca nu am mult timp sa caut cand intru pe forum- sper sa ma intelegeti si sa ne ajutam unele pe altele.
Cred ca nu sunt singura"voinica" sa nu ii spun obeza, ca ar suna prea urat.
Eu fetelor, tot am incercat o gramada de diete dar fara rezultat.
De cand ma stiu am fost plinuta, dar dupa ce am nascut ( cu cezariana) am fost la ginecolog si mi-a pus fir. Apoi am inceput sa ma ingras muuuuuuuult, desi multa lume imi spunea ca nu asta e cauza. Nu mananc mai mult decat inainte, poate chiar mai putin, insa mananc dezordonat. In urma cu vreo 8 ani am luat niste pastile de la Herbalife, timp de 3 luni, insa rezultat 0. Am incercat cu dietele, dar mai simteam nasol, adica ameteam, imi era rau, si fiind in concediul de ingrijirea a copilului imi era teama sa nu cad prin casa si sa ma gaseasca sotul lesinata pe acolo, sa mai speriu si copilul.
Toate ca toate, dar painea ma omoara. O colega imi recomanda Attkins-ul, insa nu vad cum sa mananci atatea " grasimi" fara paine.
Azi am trecut pe la o farmacie hotarata sa imi cumpar Heritage - ca asa am auzit eu ca se poate slabi, insa d-na farmacista mi-a recomandat Reductilul ( cred ca vazandu-ma cat un munte ), dar inainte sa incerc ceva cafea Reduccino, care ar avea aceleasi efecte. In momentul in care va scriu tocmai terminai cafeluta.
Sa vad cum ma simt si as incerca cu Reductilul vreo 2 sapt sa vad ce reactii pot avea, ca tot uitandu-ma pe net am vazut ca la unele pers. apareau reactii cam negative.
Dati-va si voi parerea.
VA PUP

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Auzi, blaganadia, dar de ce vrei sa slabesti?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

nu te mai pacali cu pastile,pierzi tim si bani,mergi pe bicicleta sau pe jos o ora cand poti,vei avea o surpriza placuta si ceva economii.

eu asa am pierdut 30kg dupa o cezariana facuta in septembrie 2005.
reductil am incercat marog e unul din produse,am avut niste palpitatii da vai mie.

http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Dragele mele, vreau sa slabesc, ca TREBUIE. Eu zic sa incerc si asta, cat despre plimbare , ma plimb 1-2 ore pe zi.
Voi vedea.
O zi buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

buna fetele.eu sunt o "voinica" mica,de statura adica..kg am vreo 65,destul pt un pitic ...ma lupt cu diete de cand sunt,asa e firea,depun orice,chiar de mananc o felie de paine.pastile de slabit,ceva cica natural din plante,am luat acum vreo 10ani.nu trebuia sa mananci paine.dar....dupa ce am renuntat la ele m-am facut cat un munte desi ma obisnuisem cu mancare putina si slab calorica...deci nu recomand nimanui pastile,oricare ar fi alea si oricat de atragator ar suna reclama .acum,dupa sarcina si alaptare,am ales din toate dietele cunoscute si probate de-a lungul timpului:disociat.mi se potriveste cel mai bine,fiindca nu pot manca la ore fixe si nu am nici timp sa imi fac meniurile din curele de schimbare a metabolismului...mananc atunci cand am timp,mi-e foame etc dar aceeasi chestie pe tot parcursul zilei.fara paine normal cand ii duc dorul mananc niste covrigi uscati,dar toata ziua numai covrigi...nu 10 pungi,numai una
am vazut si eu reclama la reduccino,ma gandeam sa incerc,dar am ramas la cafeaua mea neagra...e mai sigura
mai trisez din cand in cand,mai gust cate un snitel ceva,dar nu cu paine si nu in cantitati uriase.nu stiu daca si cat am slabit,din talie am scazut 5cm e mai greu la inceput,dar cand vezi un rezultat cat de mic...te stimuleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

quote:
citat din mesajul lui blaganadia

Dragele mele, vreau sa slabesc, ca TREBUIE. Eu zic sa incerc si asta, cat despre plimbare , ma plimb 1-2 ore pe zi.
Voi vedea.
O zi buna sa aveti.

Draga mea Blaganadia, e foarte important sa constientizezi DE CE vrei sa slabesti-este posibil ca tu sa te simti bine asa si mai mult iti chinui corpul cu diete pentru ca...asa zice societatea, sotul, soacra, colega, prietena...gandeste-te daca tu vrei cu adevarat sa fii slaba. Daca vrei cu adevarat, nu mai da banii pe prostiile alea care au efecte secundare. Daca vrei cu adevarat, singura vei face alegerile corecte. Crezi ca iei Reductil sau Reducino, razi o farfurie cu cartofi prajiti cu friptura si, Doamne! Minune, slabesti! NUUUUUU! Slabesti doar daca vrei. Mie mi-a luat aproape 2 ani sa pricep asta. Si dupa aia doi ani in care ma plangeam ca am metabolismul lent, ca o fi si c-o pati, m-am luminat la cap! Stai asa, ca eu stiu perfect ce mancaruri ingrasa! Toata lumea stie. Suntem bombardate cu asta in toate revistele! Ai vazut in vreuna o dieta de genul: micul dejun - cozonac, gustare-cioco, pranz- cartofi pai cu fripturica, paine, salata si desert, gustare- chipsuri si resturile de la gustarea copiilor, cina- paste, orez cu fripturi, salate, si resturi de la masa altora, inghetata ca desert! Oare cate kile slabim cu aceasta dieta???HM! A, si am uitat ce era mai important! Cand va uitati in oglinda seara si va vedeti shuncile, luati 1, hai doua pastile de Reductil.E, nu va simtiti mai slabe???
Nu stiu daca ma intelegi, nu vreau sa fiu rautacioasa, ironica sau mai stiu eu cum ti se pare, iti zic doar ca am fost acolo, am slabit 18 kile nu repede, nu peste noapte...dar am slabit! Si de asta stiu ca nu slabesti cu adevarat pana nu vrei cu adevarat!Atunci cand esti hotarata, nici nu o sa mai poti manca decat ce trebuie, o sa slabesti vazand cu okii si asta te ve motiva foarte tare! Uite, eu zilele trecute am avut o cadere si m-am ingrasat cu vreo 2 kile, dar le dau repeede jos, stiu ce am de facut, nimic nu ma va opri sa le dau jos inainte sa se faca 10! Iti doresc succes, daca vrei sa stii ceva, intreaba-ma. Scuza-ma daca am fost rea cu tine, dar stiu ce vorbesc...
Pupici!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Rory76, vad ca suntem de aceeasi varsta. Nu mai iua dupa nimeni ca ar trebui sa slabesc. De obicei mi se spune ca sunt bine asa cum sunt.Sunt apreciata si respectiva de aproape toti cei care ma cunosc, sunt o fire activa, dornica sa ajute pe cine poate si cum poate ( nu ma laud, dar asa este ), sunt silitoare in tot ceea ce fac, si cineva mai imi spune "bataioasa". Asa mi s-a pus mie pata sa slabesc, desi nu stiu daca ma voi simti asa de bine atunci. Acum am probleme doar ca trebuie sa caut mai mult dupa haine, ca mi se rod nadragii intre picioare, restul e ok.
Nu ai fost rea cu ceea ce mi-ai spus, eu nu ma supar cand mi se spune verde in fata ce crede cineva, caci si eu fac la fel, nu vorbesc pe la spate.
Eu incerc si asa- am spus incerc, si vad eu ce va fi.
Incercarea moarte n-are.
Pupici, la voi.
A , am inceput cu reductilul, am luat prima pastila sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetelor!
Greu de tot cu slabitul asta. Eu am 20 de kg peste normal... Sunt un munte de om. "Norocul" meu este ca sunt la 1,76 m si destul de armonios croita, dar... evident ca cele 20 de kg sunt vizibile.
Am avut alte 10 kg in plus anul trecut in toamna :(. Am scapat de ele cu pastile, in 2 transe de cate o luna de pastile combinate cu regim. A functionat si sper sa nu se intoarca. Sunt o mare mancacioasa, asta fiind marea problema.
Vreau un bebe in maxim un an si imi este groazaaaa de cum voi reactiona cu greutatea :((.
Am luat pastile forever, de fapt un gel, pastile si un praf, combinate, plus regim alimentar, este, in schimb, cam scump. Acum cativa ani am incercat disociatul dar am ramas cu mari carente, unghii exfoliate grav, par cazut etc., iar kg in 6 luni au fost la loc plus 1 :(
Daca descoperiti altceva care functioneaza sa scrieti si pt grasutele de noi :)

Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dienutze, ai incercat sa slabesti facind sport?
Eu nu inteleg de ce toata lumea se arunca la pastile asa, una-doua. Puneti dragelor mina si faceti efort, asa slabiti armonios si nici nu se depune apoi daca va mai rasfatati cu cite ceva dulce din cind in cind. Eu asa am facut si de la 78 kg (in 2004) am ajuns la 66kg (in 2005). E adevarat ca greutatea mea oscileaza cu 2-3 kg maxim dar important e ca incerc sa mentin un echilibru.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

off,daca ar fi asa usor sa faci si sport!
si eu am incercat o groaza de diete...fara rezultat!
dar..acum am inceput un regim -ii zic de viata!-disociat,si desi,sunt destul de lenesa,am inceput sa fac un pic de sport acasa.asaaa..15-20minute.
s-au dus 2 kg in 2 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
citat din mesajul lui blaganadia

M-am decis sa deschid acest subiect, ca nu am mult timp sa caut cand intru pe forum- sper sa ma intelegeti si sa ne ajutam unele pe altele.
Cred ca nu sunt singura"voinica" sa nu ii spun obeza, ca ar suna prea urat.
Eu fetelor, tot am incercat o gramada de diete dar fara rezultat.
De cand ma stiu am fost plinuta, dar dupa ce am nascut ( cu cezariana) am fost la ginecolog si mi-a pus fir. Apoi am inceput sa ma ingras muuuuuuuult, desi multa lume imi spunea ca nu asta e cauza. Nu mananc mai mult decat inainte, poate chiar mai putin, insa mananc dezordonat. In urma cu vreo 8 ani am luat niste pastile de la Herbalife, timp de 3 luni, insa rezultat 0. Am incercat cu dietele, dar mai simteam nasol, adica ameteam, imi era rau, si fiind in concediul de ingrijirea a copilului imi era teama sa nu cad prin casa si sa ma gaseasca sotul lesinata pe acolo, sa mai speriu si copilul.
Toate ca toate, dar painea ma omoara. O colega imi recomanda Attkins-ul, insa nu vad cum sa mananci atatea " grasimi" fara paine.
Azi am trecut pe la o farmacie hotarata sa imi cumpar Heritage - ca asa am auzit eu ca se poate slabi, insa d-na farmacista mi-a recomandat Reductilul ( cred ca vazandu-ma cat un munte ), dar inainte sa incerc ceva cafea Reduccino, care ar avea aceleasi efecte. In momentul in care va scriu tocmai terminai cafeluta.
Sa vad cum ma simt si as incerca cu Reductilul vreo 2 sapt sa vad ce reactii pot avea, ca tot uitandu-ma pe net am vazut ca la unele pers. apareau reactii cam negative.
Dati-va si voi parerea.
VA PUP

Eu zic sa nu te bagi pe Heritage,contine efedrina care e foarte periculoasa.Reductilul contine o groaza de chimicale,nu tocmai ok pentru organism,am incercat si eu o singura pastila si am crezut ca imi dau duhul..
Trebuie sa adopti un mod de viata sanatos din capul locului.Vei slabi incet si sigur.Daca te apuci de diete drastice si apoi revii la alimentatia dinainte de dieta, te vei lovi de efectul jo-jo care chiar nu te ajuta cu nimic,metabolismul tau v-a scadea si mai tare,arderile se vor incetini si te vei ingrasa si mai tare.Eu zic sa maninci mai putin si mai des,adica 6 mese pe zi cu pauza de 2-3 ore intre mese(trei mese principale si trei intre mese).Intre mese poti minca in iaurt mic,un fruct,un pumn de nuci,alune de padure,morcovi cruzi,castraveti,ridichi,o salata usoara.Si sigur sa bei multa apa,poti incerca pe linga,un ceai antiadipos si unul antioxidant.

Bafta

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput