Canada, noul El Dorado...?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Viatza fericita a fiecaruia e acolo unde se regaseste... si unde indiferent catzi "straini" sunt sau nu in jur se simte ACASA.

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amnesty
[iulia_b, situatiile sunt evident diferite. Scepticismul celor care au plecat din Romania e de inteles. Au experienta ambelor tari, stiu ff bine cum se pune problema in Ro, ba chiar mai sunt si "ajutati" de presa (verifica si tu Hotnews.ro zi de zi).

sa revigoram putin subiectul

da ce amnesty...aia din ro nu stiu sa se uite la cnn sa vada cum isi taie canadienii capul unul la altul prin autobuze? sau cum se alerga cu mitralierele in mina prin scoli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Mai incearca, astea nu-s asa reprezentative, cu pusca prin scoli e apanajul natiunii chebecoase (au si ei Covasna si Harghita, Osetia lor), iar cutitarul din autobuz e imigrant, programator devenit forklift operator.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Mai incearca, astea nu-s asa reprezentative, cu pusca prin scoli e apanajul natiunii chebecoase (au si ei Covasna si Harghita, Osetia lor), iar cutitarul din autobuz e imigrant, programator devenit forklift operator.

scuzele ca e quebec... sau imigrant...sau emigrant...sau programator intereseaza lumea asa de tare incit nu-ti dai seama.

Mergi la inceput

Si in plus dupa ce ca ocupa atita spatiu pe planeta asta canada mai are si doar 3 medalii de aur si romania are 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Si in plus dupa ce ca ocupa atita spatiu pe planeta asta canada mai are si doar 3 medalii de aur si romania are 4

pur romanesc!
pai na, ca sunt mai cu mot, pot sa aiba acolo tot ce le doreste inima la o distanta de o palma ca noi tot avem cu o medalie in plus

o intrebare, Guestus, unde se antreneaza olimpicii nostri (vezi ca inca ma consider romanca) si unde se antreneaza olimpicii lor?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Cum sa n-aiba importanta imigrant sau nu, n-ai vazut cum chinezii astia falsifica tot?! fetita nu era aia draguta, ci aia grasutza, artificiile erau de fapt pocnitori, programatorul era de fapt forklift operator etc etc.
Cu medaliile ce sa zic, pe unde locuiesc ei canadienii vara e un concept mai degraba abstract, ne vedem la Jocurile Olimpice de Iarna!

Mergi la inceput

Juma de planeta nu a vazut zapada niciodata...asa ca olimpiada de iarna nu e reprezentativa. o sa se si desfiinteze in curind.

3 medalii domle...pai daca facem medalii de aur / m2 de tara e vai si amar de canada ..la citi intelectuali au emigrat acolo nici nu ma mir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Amethyst - mi-a palcut mesajul tau in care ti-ai exprimat parerea despre Ro si o alta tara.

Chiar daca nu sunt in Canada,nu cred ca nu exista nici un hot,nici un criminal,nici un talhar si ca vor veni doar din Romania.Cei din America de Sud deja sunt pe-acolo si isi fac treaba.Stie toata lumea despre sudamericanii si nu doar.Dar toti canadienii sunt oameni buni si cinstiti?
E adevarat ca o data ce drumul e accesibil (si nu ma refer la bani) romanii vor ajunge pe-acolo.Si aici in Dk sunt destui Romani de cand suntem in UE si citesc in ziare despre ei si imi pare rau sa vad ca fura de la batrani sau magazine,DAR sunt si tigani ce stau si canta pe aleile cu magazine si foarte multi oameni stau si ii asculta si le dau bani.Nu toti vor veni cu intentia de a fura sau a face rau.
Daca in Italia s-a ajuns asa rau e o problema mult mai complexa ce tine de politica lor.

Asa ca incuiati-va usile la case nu neaparat ca vin romanii,dar mai sunt hoti si din alte tari.

Eu nu cred ca esti mai fericit daca ai emigrat.Cunosc multe persoane ce sunt cat se poate de fericite in Romania si nu ar emigra pt nimik in lume.Sunt foarte multi Romani fericiti ca au emigrat

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Juma de planeta nu a vazut zapada niciodata...asa ca olimpiada de iarna nu e reprezentativa. o sa se si desfiinteze in curind.

3 medalii domle...pai daca facem medalii de aur / m2 de tara e vai si amar de canada ..la citi intelectuali au emigrat acolo nici nu ma mir

Daca traduc mesajul tau pt vreo doi-trei intelectuali pe care-i cunosc eu, din aia cu crocodile dundee hat, truck si shotgun in truck (ma rog, a ramas numai suportul, cele mai multe arme le-au strans; nu-i mai pasa nimanui de drepturile omului domne) s-ar putea sa ti-o iei pe coaja rau de tot
Facem medalii de aur / populatie si iesim cam la fel, Romania 23 de milioane, Canada 30 de milioane. N-am timp acum sa calculez si overlapu'
In plus, pe o banda de aici din capital region ar incapea trei masini in Bucuresti, deci Canada castiga...

Mergi la inceput