Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)
Raspunsuri - Pagina 10
lizzy spune:
anka (iasi), tu erai cu sutienele alea care iti sunt mici?
n-ai pm ca ti-as fi scris pe pm... ma intereseaza respectivele, eu port in ro un 75B (in zilele bune )
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ChrisDun spune:
'Neata !
De cateva zile mise intampla ceva ciudat: pe langa faptul ca unele articole imi apar dispo, iar cand le bag in cos sunt epuizate, toate produsele "disponibile" pe care le am in cos sunt cu pretul lor intreg, desi pe site sunt reduse . Nici macar nu merge sa intru pe ele sa dau "modifier dans mon panier"
Acu' trebuie sa iau cosul la pigulit, sa le scot si sa le mai bag o data...
@edit: am scos din cos produsele epuizate si s-au modificat preturile pentru restul de produse ramase in cos
Bratu Monica spune:
fetelor m-am tampit de-a binelea.
va rog dati-mi si mie un link unde sa ma plan la redoutzi de o chestie.ieri am facut 2 comenzi.in ultima aveam 2 articole.in mail de confirmare existau cele 2 articole dar azi in suivi apare facturat doar 1.nici urma de 2.
m-am dus la aide si am scris ce avea de scris si nu a lasa sa trec de data imi spune ca tre sa trec data cu o zi in urma.asa am si facut oentru ca ieri am facut comanda ,apoi nu ma lasa sa trec de codul tarii sau asaa ceva.Pleaseeeeeee
dati-mi un link unde sa scriu mai ales ca nu erau hainele mele.erau pentru prietena mea si face fata aia spume.
va rog AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka
claujro spune:
Neata! Parca vad ca iar dau o comanda azi. Mie mi-a redus cu cativa euro niste bascheti pusi pt sot, aseara, in cos.
claujro spune:
Monica, probabil ca celalat articol s-a epuizat. Ai totul in suivi, eu zic sa te calmezi si sa te uiti mai bine in suivi.
ANKA-iasi spune:
dianarus78am butonat pe nestiute, cred ca am reusit sa activez PM dar sutienele am vazut ca mai sunt marimea asta,mai mari nu mai au
ChrisDun spune:
Coduri cadou care merg la mine, dar NU reduc FDP:
49417 serviette eponge paprika
20591 sac a main
Am constatat ca 65110 nu merge decat o singura data pe un cont (scuze daca a mai spus cineva si n-am fost pe faza).
danadc spune:
ATENTIE LA ACESTI PANTALONI:
http://laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324133009&documentid=299108&categoryid=22904855
I-am avut in comanda din 25. Sunt f. mari. Ca sa va faceti idee: Mi-am luat pana acum in jur de 6 pantaloni de pe LR masura 40 s mi-au fost perfecti. Si pe acestia tot 40 i-am luat, dar erau un fel de 44. I_am modificat, si tot mi se par putin mari. Daca se mai ieftinesc imi iau 36.
Ei sunt frumosi ca material (ii am pe fuchsia), dar -atentie- largi. Foarte largi. Pe mine nu ma deranja largimea, ci dimensiunea la talie...mi-e greu sa cred ca au pus o eticheta de 40 pe un 44. Asa ca atentie la ei!!!!
ANKA-iasi spune:
sunt cam dezamagita de ce e azi pe site,o fi troisieme demarque,da nu s-a miscat cine stie ce...si pe aubaines tot la a2a demarque au ramas... ma gandeam si eu sa ma duc la doamnele de la posta cu o atentie ceva,tot OP4,caci daca mai astept mult avizul......
Lumi_Nag spune:
Salutare!
Multumesc Aissa ca ai facut poza .Nu este chiar tipatoare dar este prea mov pentru gustul meu.Cred ca raman la pivoine.Mersi pentru ca m-ai ajutat sa ma decid.
Viairo,eu sunt cu L de la Luminita... O fi al meu,ca de OP din Tatarasi apartin si io
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007