Am nevoie de suport!!!
Raspunsuri - Pagina 3
adrianaloy spune:
Rory, tu ai nevoie de motivatie nu de sfaturi pentru dieta! Arunca naibii toate prostiile si pungutzele cu tentatii din casa, bauturile racoritoare bineinteles- apa-i sfanta! si de cate ori ti se face pofta de ceva interzis sau ai tendinta de a fenta si gusta un pic...gandestele la grasele din America! Pune-ti poza asta pe frigider...undeva unde sa n-o vada copiii
http://www.vat19.com/blog/fat-women-bbw-singles.jpg
Bafta multa!
rory76 spune:
Uaaa, daca as fi cat astea cred ca m-as sinucide!!! Mercic mult pentru raspunsuri, I'm back on track! Nu mi se putea intampla tocmai mie sa ma ingras ca vaca...scroafa...
"sky is the limit!"
Yasmin spune:
Rory, hai sa iti spun cum am facut eu ca ma ingrasasem... 28 de kile in timpul sarcinii. Dada, 28, sa nu credeti ca e greseala de typing :-)
Dupa ce am terminat cu alaptatul am facut cateva saptmani, cu pauze intre, de disociata: o zi fructe, o zi legume, o zi carne etc. Dupa saptamanile astea am continuat cu un regim absolut normal, doar ca dupa ora 17 doar fructe. Mama, ce bine slabisem, aveam iar 57 de kile (la 1,70 m) si un nou stil de viata. In mai permiteam din cand in cand prostioare dar aveam grija totusi.
Pe urma nu stiu ce naiba s-a intamplat ca m-am trezit acum o luna cu 61 de kile! Cand am dat filmul inapoi am realizat (si nu stiu de ce nu m-am trezit pana acum) ca eu si bunul meu sotior am inceput sa ne uitam la DVDuri in fiecare seara. Insotite de un maaaaare bol de popcorn cate o sticla de cola!!!
Acum nu stiu cum naiba sa fac cand s-a intoarce el (e plecat cu serviciul) pt ca el e slab si isi permite luxul cu popcornul dar eu m-am jurat ca nu mai pun in gura. Si o sa imi fie pofta :-(((
Sfatul meu: obisnuieste-ti si copii si sotul la un stil de viata mai sanatos, fara sa tii chipsuri in casa. Pt musafiri, ai grija sa ai intotdeauna fructe, ca nu le faci bine nici musafirilor cu chipsurile.
In afara de asta ai mare grija sa fii mereu aprovizionata cu chestii sanatoase. Uite ce am facut eu azi, de proasta si lenesa ce sunt: singura fiind acasa de vreo cateva saptamani, nu mai am nimic prin frigider si dulapuri. M-a luat o foame din aia cumplita si tot ce am mai gasit au fost niste spaghete, smantana si branza topita!!!! Le-am combinat foarte bine dar imi vine sa ma dau cu capul de pereti acum ca sunt satula si cu musca pe caciula. Asadar, sa ai mereu la indemana fructele si legumele, sa nu ai scuze pt bolul ala mare de spaghetti carbonara