Am nevoie de suport!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

rory, asa am facut si eu daca te ajuta cu ceva. Adica:
13 iulie 2006 - cand s-a nascut printesa mea - 75 kg-
13 iulie 2007 - 56 kg
16 iunie 2008 - 64.4 kg!!! Si am zis gata nu se mai poate....si chiar daca mai mananc inghetata si alte lucruri interzise ma opresc la jumatate sau dupa cateva inghitituri si uite asa cu vointa de fier si fara super mari restrictii am acum 62 kg si lupta continua. Am realizat ca mie nu imi trebuie o cura ci un stil de viata.
Eu ca sa ma automotivez mi-am adus pe hol pantalonii care vara trecuta imi erau largi de nu puteam iesi cu ei pe strada iar acum nu intra deloc. Da' deloc! Nu ca sunt stramti....sau stau rau nu intra nicicum! A si ma cantaresc in fiecare dimineata.....ma motiveaza sa vad ca scad....succes!!!

Stiu ce inseamna sa ai mare vointa sa slabesti si apoi sa pui iar.
Eu mai in gluma mai in serios ii zic sotului sa se bucure ca sunt in fiecare luna alta femeie, ca am mereu alte dimensiuni! Nu se plictiseste omu' A si sa nu crezi ca atunci cand pun, se pune de la apa..nu...mancare multa..exagerataaaa! Uneori la cat am mancat pe fond nervos ( ca nu am avut copilul acasa) primavara asta, ma gandeam ca nici nu m-am ingrasat mult! Adica fripturi seara si cartofi si alte cele....

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Multumesc mult pentru incurajari! Aseara am fost mandra de mine ca nu am mai mancat prostii, azi m-am trezit hotarata sa fac ceva in legatura cu problema mea si sa imi musc naibii fundu' de pe canapea, cum bine zicea espritu...O sa imi scriu si pe frigi si pe dulap chestia aia cu esti o vaca, mai degraba scroafa...pe mine ma motiveaza daca cineva imi zice in fata ca m-am ingrashat, nu umbla cu din alea: dar cat vrei sa fii draga, ce esti model? sau Lasa ca aratai bine...asa cu ceva carne pe tine!!! Mai ziceti-mi cum faceti voi ca sa puneti frana, adica am pofta de o prajitura, mananc o bukatika, dar cum ma opresc? Citeam undeva despre o tipa care turna detergent de vase peste resturi ca sa nu mai manance...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Sfaturi care sper sa functioneze:
- intr-adevar, da afara din casa orice fel de junk food (ca sa zic asa), in mod special chestiile care se "gusta"
- gateste numai de regim, chiar si pentru ceilalti membri ai familiei (asta e, sa te sprijine si ei in perioada asta)
- cand ti se face foarte foame, nu te chinui zadarnic sa te abtii, mai mult te enervezi - baga repede ceva la ghiozdan, dar din categoria permise - fructe, legume, sunca slaba, iaurt, ma rog, ce preferi tu
- umbla tot timpul cu o sticla de apa dupa tine si bea mereu din ea, in felul asta burta e plina si uita de mancare
- incearca sa ai non stop o ocupatie, sa nu te plictisesti, fa ceva cu mainile inlusiv cand te uiti la televizor, ca sa nu fii tentata sa bagi ceva in gura
- nu manca niciodata in fata televizorului, pentru ca o sa mananci intotdeauna mai mult decat ti-ai propus
- schimba-ti farfuriile - ia unele mai mici, ca sa reduci portiile, fara sa ai senzatia ca farfuria e goala
- e posibil sa ai o glicemie fluctuanta care sa-ti provoace foamea asta teribila - ia niste pastile cu crom - sunt suplimente alimentare, nu medicamente, nu au ce sa-ti dauneze
- daca mananci din cauza ca esti stresata, ia niste pastile cu sunatoare sau orice alte calmante din astea foarte slabe
-nu-ti propune slabiri spectaculoase de genul 10kile in doua saptamani - nu e posibil asa ceva, nu vei reusi sa slabesti atat indiferent cat de drastic te vei infometa, iar rezultatul va fi ca-ti vei da organismul peste cap
- nu-ti reduce foarte mult ratia alimentara, incearca sa te mentii la 1200 kcal pe zi, altfel organismul isi scade rata metabolismului bazal si vei slabi intr-un ritm mai lent sau chiar vei stagna
- e posibil sa te gasesti intr.un cerc vicios: esti stresata ca te ingrasi, stresul provoaca foame, mananci, te ingrasi, esti stresata ca te ingrasi - ca sa rupi cercul, fa efortul sa nu te mai gandesti ca esti grasa (de altfel nici nu cred ca esti), sa te cantaresti cat mai rar (in nici un caz zilnic) si, eventual, sa-ti propui ca de azi sa duci o viata cat mai sanatoasa, cu o alimentatie pe masura. E mai important sa fii sanatos decat sa fii slab si bolnav.

Ultimul sfat e asemanator cu cel pentru a ramane insarcinata: cand nu te mai gandesti, se intampla. Asa si la tine, cand n-o sa te mai gandesti, o sa slabesti. Hai, 5 kile e nimica toata, le dai jos cat ai clipi (da nu prea repede, ca altfel se pun repede la loc).

Bafta la slabit, desi as prefera sa-ti urez multa sanatate!

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Cand ma apuca pofta cea mare de ceva interzis, sau pur si simpl;u foamea, beau un pahar de apa in care am dizolvat 2 lingurite de tarate de grau cu seminte de in (se gasesc la naturiste). Imi taie pofta instantaneu si ma fac sa ma simt satula ...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

oo, succes maxim!
si eu sunt in clubul asta
inainte de sarcina 54 de kile/170 cm, luna 9 de sarcina- 74 kile...anul trecut chiar slabisem (57-58) insa acum sunt iar in zona periculoasa...
faza aiurea e ca mi s-a terminat bateria la cantar si nu mai gasesc tipul ala de baterie (rotunda!) -caut de 2 luni, cred ca imi iau alt cantar!!!

acum merge sa mananci pepene rosu (lebenitza) ca ala chiar te face sa te simti satula...

la mine problema e ca nu imi este foame pana spre seara si atunci vine si sotul de la munci, ...si bagam in noi ca animalele numite mai sus///

dar acum e musai sa slabesc, din motive personale..asa ca iti zic si imi zic inca o data SUCCES!

from dusk till dawn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Noe,lubenita zici ...haha eu as fi foarte atenta cu lubenita,Cand am fost insarcinata lubenita si fructele mi-au fost 80 la suta din alimentatie ,Bine ca consuma-m 6-8 kg de lubenita zilnic plus alte 2 kg de fructe,deci era foarte mult, de la 57 kg am ajuns la 86,Desi sunt sanatoase in cantitate mare zaharul din ele isi face efectul . Acum recomand la toti 2-3 fructe pe zi.

Rory76 fi atenta ce bagi in cosarca cand esti la cumparaturi,fa-ti o lista de acasa si nu te lasa tentata sa cumperi dupa inpuls.Evita produsele preparate de ori ce fel ,gateste cu produse proaspete ,si ce e mai important tine-te ocupata , ai sa uiti de foame.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

chestia cu afisele pe oglinda si in casa pe pereti, pe usi, te va ajuta.
si undeva in bucatarie poti sa-ti desenezi conturul pe perete....si sa scrii acolo:"NU VREAU SA FIU ASA!!!"
eu nu am probleme cu greutatea, am ramas cam cu 6, 7 kg in plus de la nasteri dar nu m-am mai ingrasat, ma mentin.... si mananc orice, nu prostii (cipsuri, cornulete, pufuleti....)

tine foarte tare de VOINTA ta, nu de diete drastice, iar apoi cazi iara in ispite....
cand mergi la cumparaturi, nu pleca NICIODATA nemancata, mananca inainte, bea apa multa sa te simti full. si nu cumpara prostioare, sub nici o forma! e bine sa ai in geanta ceva mai greu, ca sa simti geanta grea si sa te gandesti ca acel surpuls din geanta poate fi pe tine....nu ti-ar placea....

VOINTA trebuie sa te motiveze!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

acum na eu recunosc...asta cu scrisul pe frigider ca sunt..nu stiu cum...parca n-as face-o. Adica mi-as aduce aminte ca eu am scris...si la foamea sau pofta aia as fi in stare sa zic....ei si ce daca!

cum ma oprescu dupa 2 guri....pai asa...i-au o gura de praji..apoi inca una...si sigur tentatia e sa mananc tot...ei nu..o arunc la cos!
si beau un pahar de apa! dupa mai simt super bine.....mi-am facut si pofta si nici nu am comis-o grav! daca nu gust deloc..ramane pofta si mananc altceva apoi mai tarziu in cantitate mai mare cu speranta ca pofta de dinainte se va diminua....
in timp ce i-au primele guri ma apuca mustrarea de constiinta in gand ca am zis....faza cu scrisul pe diverse nu ar merge...
oricum sunt si momente in care nu ma pot abtine pentru care ma pedepsesc apoi si a doua zi...reduc cantitatile de mancare!

oricum cele scrise mai sus se aplica la mine doar cand tin dieta sau mi se pare mie ca as tine. mai ales vara. in rest mananc fara prea mari mustrari...decat seara tarziu...cand deja nu se mai poate face nimic. Oricum peste noapte uit tot...ca dimineata ma apuc iar de papa. Acum sa nu va imaginati ca mananc chiar asa in nestire...doar ca e clar ca nu mananc ca o persoana ce vrea sa pastreze kg pe care le are ci mult mai mult si tot asa ca si Noe seara.
De fapt catastrofa de anul asta se datoreaza sotului care pe langa faptul ca mananca dimineata si seara...iar eu ca o sotie iubitoare ce sunt ii tin companie, vine acum si la amiaza acasa si papa. Si eu normal fac multa papa si tin companie si uite asa.....da' acum sunt pe trend descrescator.
Sotul rade de mine. Cica cum mai acum o luna mancai cartofi prajiti cu carne seara tarziu si acum nu vrei sa mananci cirese seara ca ingrasa? Nu intelege si pace Si pe undeva...are dreptate nu?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu mananc foarte, foarte mult pepene verde, cam 5-6 kg zilnic si slabesc. Pe langa pepene mananc si alte fructe, fara prajeli, fara dulciuri, lactate degresate, cam ce mancai tu rory76 cand ai slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

[quote]citat din mesajul lui danamiha

Eu mananc foarte, foarte mult pepene verde, cam 5-6 kg zilnic si slabesc. Pe langa pepene mananc si alte fructe, fara prajeli, fara dulciuri, lactate degresate, cam ce mancai tu rory76 cand ai slabit.
[/quote

Cate kg ai Danamiha ? daca slabesti probabil ca nu depasesti nr. caloriilor la greutatea si varsta ta.Daca faci miscare e si mai bine.
Sase kg de lubenita ar avea in jur de 1320 calorii = 66 lingurite de zahar.Un mar mediu (150 g )= 75 cal.

Fiecare persoana e diferita si poate consuma mai mult sau mai putin cu aprox. 400 cal zilnic ca sa-si mentina greutatea .

Uite aici cam cate calorii ar avea nevoie zilnic persoanele de gen feminin in functie de varsta si greutate:

18-35 ani 36-55 ani peste 50
45 kg 1760 cal 1570 cal 1430 cal
50kg 1860 cal 1660 cal 1500 cal
55kg 1950 cal 1760 cal 1550 cal
60kg 2050 cal 1860 cal 1600 cal
65kg 2150 cal 1960 cal 1630 cal
70kg 2250 cal 2050 cal 1660 cal
75kg 2400 cal 2150 cal 1720 cal

Pt . persoanele care vor sa slabeasca este indicat sa consume intre 1000- 1200 cal pe zi daca nu fac miscare ,intre 1200 - 1500 pt. cei care fac miscare si intre 1400 - 1800 pt cei care sunt super activi.

Rory76 si nu numai poate va ajuta cifrele astea cu ceva ,anyway nu cred ca sunt multe persoane dornice de numarat calorii.

Spor la slabit.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput