Am nevoie de suport!!!
Hello! am nevoie de putina sustinere din partea unor femei deshtepte si cu capul pe umeri. Problema mea este ca acum, dupa 2 ani de la cura mea de slabire cu care am slabit cam 18 kile, am inceput sa mananc! Si culmea sa ma ingrash! Am luat vreo 5 kile pentru care ma oftic de mor! vreau sa mai tin cura si nu mai pot! Adica ma scol dimineata, zic: Gata! Azi nu mai mananc tampenii si iau micul dejun cu fructe dupa care incep sa bag in mine, ca o vaca ce sunt: chipsuri, kek, ciocolata, inghetata! parca sunt nebuna! Dupa aia ma apuca remuscarile cand ma uit in oglinda si imi vad burta! AJUTOR! Motivati-ma! Am nevoie sa ma sustina cineva, innebunesc!
"sky is the limit!"
Raspunsuri
maru spune:
vin eu sa te motivez, eu care mereu zic ca am sa slabesc, si nu reusesc. Da uite ca vara asta zic eu ca reusesc sa dau jos ceva kg!
Problema e ca sunt tare pofticioasa, greu gasesc ceva sa imi placa, si atunci mananc mult! acu sunt fixata pe sushi, care n-ar trebui sa ma ingrase, zic eu: orez cu legume, sau orez cu peste afumat, n-ar trebui sa ma ingrase, nu-i asa?
gandeste-te ce economii faci la bani daca nu cedezi ispitelor culinare...merge asa?
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
diana2004 spune:
Ce cauta cipsurile ,ciocolata,kekul in casa ?!Sa dispara imediat,sint niste alimente absolut nesanatoase si caloricioase !
Inghetata poate sa ramina una pe saptamina,in schimb ai la liber pepene, piersici,caise.Inceputul e greu ,iar continuarea si mai si !
espiritu spune:
hai sa te motivez eu : daca nu lasi dracu alea chiar ca o sa ai nevoie de suport sa te ridici din canapea.si mai am incurajari din astea....
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
rory76 spune:
Rahaturile astea mananca fii-mea, cica le tin pentru musafiri...espritu, mai zii mama ca am aruncat prajitura din mana cand ai tipat la mine! Zici ca mai stii din astea? O sa le dau un print, mi le lipesc pe frigider...
"sky is the limit!"
maru spune:
a, pune fundu pe copiator si pune poza pe frigider!
scoate rochia ta preferata care nu te mai incape si agat-o la vedere! de cate ori bagi in gura, uita-te la rochie si ia-ti adio sa te incapa!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
desprecopii spune:
Rory nu te lasa!
Nu iti dau sfaturi insa iti spun ce am facut eu odata. Mi-am pus afise lipite pe dulap si frigider pe care scria cu litere mari: \esti o vaca daca mananci ca o vaca. Si sa stii ca m-a ajutat.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
espiritu spune:
quote:
citat din mesajul lui rory76
Rahaturile astea mananca fii-mea, cica le tin pentru musafiri...espritu, mai zii mama ca am aruncat prajitura din mana cand ai tipat la mine! Zici ca mai stii din astea? O sa le dau un print, mi le lipesc pe frigider...
"sky is the limit!"
vad ca ai la semnatura "sky is the limit".daca vei continua asa schimba cu "sofa is the limit".
ps
nu vorbesc cu rautate.peace!
Mindy spune:
Probeaza periodic costumul de baie.. sau cineva sa te filmeze in timp ce faci o parada in costum de baie, asa te poti vedea cel mai bine si ambitiona sa mai reduci 'gustarile' :)
Probeaza niste pantaoni sau o fusta care iti statea cindva cel mai bine si acum pusca pe tine.
Evita hainele largi care te camufleaza si te fac sa uiti de kilele acumulate. Ia-le pe cele strimte care te taie la burta atunci cind vrei sa te apleci.
Eu m-am ingrozit recent cind m-am vazut in niste poze si zau ca nu mai imi vine sa bag nimic in gura, seara dupa 5-6 ma apropi de frigider si... iau o gura de apa. Sper sa ma tina ca asa nu se mai poate dom'le.
espiritu spune:
ca idee uite aici pe cineva care vrea sa se ingrase http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123341
un schimb de experienta nu strica