Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
am venit de vreo 2 ore de la munte, fara copil caci a ramas la mama la Ploiesti si ma simt atat de ciudat acasa... imu vine sa ma urc in masina sa plec inapoi la Ploiesti, caci mi-e ingrozitor de dor de iubita mea...
Insa nu plec, stau in fata calculatorului caci trebuie sa termin o prezentare pentru maine; si mai trebuie sa-mi fac si bagajele. Uf...
Nu am citit tot, dar din ce am citit - si imi cer scuze pentru informatiile pe care le-am sarit, vreau sa spun doar:
Mephala, cu cateva minute intarziere, La Multi Ani!
Gusta, tu esti singura care trebuie sa fie de acord, sau nu, cu propria casatorie. Este viata ta, nu a parintilor sau a rudelor.
Tzuni, ce inseamna pana in 40 de ani? Poate sa insemne si peste 2 saptamani nu??
Claudia, nasoala experienta cu nene ala odios.... Am avut si eu parte de asa ceva, in Gradina Botanica din Bucuresti; unde un individ abject, statea ascuns printre pomi, uitandu-se la copiii care se jucau... si isi mangaia diverse extremitati. A fost chemata paza si nenea scos nu tocmai prieteneste de acolo...
Delidana, vacanta frumoasa!
Madelaine, la ce gradi merge piticul?
Somn usor va doresc si o saptamana buna. Sper sa va mai salut si saptamana asta...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
justasmallkiss spune:
Neatza la cafelutza,ceai,apa plata cu lamaie,va impart si cate o bucatica de praji' sau inghetzata de cioco si(sau)capsuni) si am la alegere si cereale,pepene galben,caise si cirese pt fetele care au grija de silueta.
Carmen,cum ati sarbatorit ieri?Ai petrecut o zi frumoasa?
Claudia,pana la urma nu mi s-a dezlipit mana de pe sandale,chiar mai rau,mi s-a lipit mana de 2 perechi.
M-am certat si eu cu "unu" sambata.Imi cumparam tigari de la automat,Delia ma astepta la cativa metrii distantza pe o banca si un domn era f grabit sa mature,s-o fi gandit el ca pitica e singura si i-a spus pe un ton rastit sa se duca mai incolo...asta nu s-a clintit de pe banca si a inceput nebunu' sa urle ca descreieratul la ea,doar n-a durat nici un minut pana mi-am luat tigari si l-am rugat sa nu mai tipe la ea pt ca nu asculta de straini,la care el tipa si mai tare la mine ca de ce n-am strigat eu la ea sa se dea mai incolo...i-am raspuns calm,pt ca "nu se termina lumea" daca asteapta cateva secunde pana cumpar ceva(culmea doar tot lui ii faceam vanzare),mi-am luat copilul si-am plecat lasandu-l sa se certe de unul singur.Cate "specimene rare" mai sunt pe lumea asta...
Louisea,e greu fizic "jobul" si din pacate de asta merg la fizio pt ca mi-am facut coloana "varza".2 saptamani am fost intzepenita rau de tot cu dureri groaznice,acum ma pot misca dar tot la fel de rau ma doare.cat despre veselie...asa sunt eu mai zapacita,parca nu ma mai maturizez,ma maimutzaresc tot timpul,glumesc,ma prostesc.Inainte eram o fire f sensibila,emotiva si "moale" dar dupa ce am nascut-o pe Deli m-am schimbat f mult si dupa ce am inceput sa lucrez numai cu oameni bolnavi pot spune ca m-am schimbat total,am invatzat sa fiu puternica si sa vad viatza cu alti ochi...sanatatea e cel mai de pretz dar pe lumea asta.
Tzuni mama,cum D-zeu poti sa mananci "chestiile" alea cu picioare si urat mirositoare?
Gusta,ma bucur ca te-ai linistit si s-a rezolvat problema cat de cat.
Laura,am rezolvat problema tastaturiia scos al meu o tasta care nu o folosim si a inlocuit E-ul.
Carmen E,io-s pericol public...incepand de la ars,uit sa opresc apa in vana,daca ies la un suc trebuie neaparat sa aiba grija perosana care sta langa mine pt ca de obicei se intoarce acasa cu ceva culori in plus pe haine,uit cate o soseta neagra intre hainele albe si le colorez pe toate,sa mai spun?
Delia,ma bucur ca ai ajuns cu bine.
Noi ne-am plimbat ieri putin cu barca pe Dunare si bineinteles am avut nevoie de "nervi" de fier.Din pacate maimutza mica a mostenit si altceva decat "infatzisarea" si anume caracterul de la taticul ei scump,asa ca nu am numa' o bucata de barbat vesnic nemultumit ci si una buc. copil care orice face omu' ea vrea altceva..S-a trezit la 6 si s-a imbracat singurica sa mearga la un vecin sa se joace,ok am intrebat-o daca vrea sa mearga la el sau mergem la finutzi...a ales sa mearga la finutzi si cand am ajuns acolo mi-a spus ca vrea la "vecin",....dupa masa a vrut sa iasa la locul de nisip,am dus-o si bineinteles s-a plictisit repede asa ca am plecat sa ne dam cu barca...dupa nici 10 minute de plimbareala ea vroia sa se intoarca inapoi la locul de joaca si uite asa...seara dupa baitza am intrebat-o daca vrea sa se joace juma' de ora inainte de culcare(are un joc conectat prin tv) a zis ca nu,vrea desene si cand sa o culc...crize ca ea vrea sa se joace la joc.
Pupacesc si celelalte fete si va doresc o saptamana frumoasa.Plec la ultima sedinta de fizio si dupa aia la doctor.
justasmallkiss spune:
Am scris ca "cizma" da' ma intelegeti voi..."capul" e de vina...iar ma doare azi de-mi vine sa iau un somnifer,sa ma bag sub patura si sa dorm.
gusta spune:
Neatza.
Ioana 2 cafele pentru mine ca al meu copil nu stie ca e normal sa dormi nu sa te joci.Nu o inteleg deloc si cade seara franta adica la 5 si dupa la 6 e fresh si o tine pana la 11 si dimineata la 5 e in picioare.Nici numai stiu ce sa ii zic ,neaparat trebuie sa schimbam programul ca nu se mai poate.
Hai Carmen vino si ne zi ce cadouri ai primit.
Claudia eu de obicei nu o las pe Mara fara mine ca si aici se intampla destule.Cel mai mult ma bucur ca scoala care am ales-o e imprejmuita si nu poate intra nimeni.
Ioana iti dau si eu una bucata copil sucit.
Gabriela spor la bagaje.
Violeta de ce nu ai dispozitie.Dordia ce mai face?
Tzuni mai zi la decodor ca tu trebuie sa scrii un mesaj pe zi aici ca sa am buna dispozitie.
Gata ma duc sa imi pun de cafea.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Neata tuturor.
Tiza, multumim de tratatie.Delia e o scumpa,iar tu esti de adirat pt forta de care dai dovada.
Am intrat doar sa va salut,acusic plec la scoala si nu stiu daca mai apuc sa intru pe ziua de azi.Sper sa nu adorm in S, ca azi e o zi tare naspa,de numarat bani, sau alea alea,da din pacate datoria ne chiama asa ca....
O zi minunata va doresc si o saptamana excelenta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
justasmallkiss spune:
Marilena,2 cafelutze pt tine,cu sau fara lapte...zahar,frisca? Trimite copilu' sucit ca nu ma supar,asa se terorizeaza una pe alta ...si asa ma bate la cap ca vrea o surioara.
Tzumpispor la invatzat.Trimit niste betzisoare,scobitori...ceva sa ti ochisorii deschisi?Hai ca nu e chiar atat de rau cu fortza asta cand e "pe acolo" vorba de dragoste...iei totul mai in gluma...
Pup,am fugit la "maltratat".
gusta spune:
Pai Ioana ce mai astepti treci la capitolul surioara si rezolvi dorinta Deliei.Cafeluta trebuie sa fie neagra.
Tumpi asa vreme e si aici si eu m-am saturat.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Neatza, multumim de tratatie.
Ioana, asa-s toti copilasii, schimbatori, mofturosi si alintati, Delia nu face exceptie, .
Noi ne-am simtit bine, ne-am distrat....
Marilena, am primit plicuri cu bani, , mi-am cumparat singurica sandalute, o camasa, azi mi-ajunge si parfumul - cam astea au fost darurile, :).
Violeta, ce-i cu tine, esti bine?
Tumpi, o saptamana minunata si tie.
Carmen, Iustin & Teodor
carina spune:
Neata dragutelor,
Carmen: La multi ani! Scuze de intarziere, dar am fost plecati si sambata si duminica la niste prieteni si nu am apucat sa vad calculatorul.
Ioana: Delia sa se ia de mana cu Carina ca si ea tot asa sucita e. In schimb, doarme mult noaptea.
Marilena: felicitari pentru decizie.
Delia: asteptam sa pui poze din Thailanda, macar cu ochii sa fim si noi acolo.
Gabrila: sa ai o saptamana frumoasa si tu.
Sunt destul de pe fuga asa ca pun repejor meniul si rev in cand ma mai eliberez
inghetata (e ziua unei colege)
pangasius la cuptor, risoto cu hribi si salata de rosii
budinca de orez cu lapte, inghetata
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai