Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 16
gusta spune:
Revenit.
Ioana eu vreau cafeluta daca se poate.
Fetele credeti-ma ca i-am propus toate vaiantele dar el o tine pe al lui si atunci numai pot.A avut singur de ales si a ales.
Marilena si Mara Augusta
justasmallkiss spune:
Marilena,ti-am facut cafelutza,iti servesc langa ea si o buc.de prajitura cu nuca de cocos,iti dau la pranz daca vrei si sarmalutze(le-am facut ieri in vreo 4 ore) si o mie de pupici sa treaca macar un gram din suparare si necaz.
tumpi spune:
Neata de sub umbrela,da aia de poaie nu de soare.
Marilena,las ca o sa fie bine,nu trebuie sa-ti pierzi speranta.
Ioana,da azi zi de relax.Diseara suntem invitati la o zi de nastere,da eu nu am chef si m-as da bolnava.Nu am nici chef si nici placere nu-mi face sa merg la persoana respectiva.
Carmen, ce bine ca puiutul mie si-a revenit.
Tzuni tot in asteptari esti?
Claudia, azi ce program aveti, cum e vremea la voi?
Vik, pe unde umbli?, nu mai dai nici un semn?
Mamidulce, Sabina, pe unde umblati?
Anda azi e in pregatiri,asa ca nu cred ca intra.
Ma duc sa pun de o cafeluta si s vad daca am chef sa fac ceva azi.Noroc ca am facut ieri curat si mancare, azi mai pun ceva la spalat si calc, asta daca nu adorm si eu langa al meu.
O zi frumoasa va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:
Buna! Va multumesc ptr. urari si gandurile bune Sotul meu a vrut sa petrecem ziua de ieri in familie, doar noi trei...am fost in parc, la terasa si ne-am intors seara tarziu. A fost frumos si am mai uitat de suparari. Promit ca voi citi tot din urma, spre sa treaca perioada asta grea prin care trec si sa revin printre voi. Mamaita mea este din zi in zi mai rau, tresar la orice telefon, este groznic.
Va pup pe toate si va trimit o floricica
Crys si Dany
justasmallkiss spune:
Crys,multa putere iti doresc.
Anda,ce mi-ai facut tu mie,m-a pus ..... sa fac si eu clatitele cu quark,cat a amestecat robotul compozitia am pregatit repede si un "sos" din caise,zahar,vanilie si un strop de coniac si am mancat de imediat fac POC!!!
Tumpi,lasa calcatul si relaxeaza-te.E frig la voi?La mine e sauna in casa...caldura de afara,am folosit cuptorul de a dat si ala caldura,plita...si eu ma incing.
Marilena,n-a ajuns cafelutza la tine?
Carmen,e bine Ius?
tumpi spune:
Mik, LA MULTI ANI! si tot ce-ti doresti tu.
Uf, ca ametita sunt, de la vreme mi se trage.Bine macar ca nu am uitat de tot.Uite si niste de la mine.
Ioana,frig, ploaie, o zi tare naspa care nu face decat sa ma doara capul.Si toata saptamana se anunta asa.Acum cred ca-s 18-19 gr afara, maine si poimaine or sa fie chiar 16,parca ar fi toamna nu vara.
Sper sa nu bata vantu sa-mi aduca ploaia in terasa ca am intins rufele acolo.Aseara cand ma intorceam de la munca m-a prins o ploaie din aia de nu vedeam la un metru in fata.Efectiv stergatoarele nu faceau fata.
ce ma enerveaza ca de la vremea asta imi face si satelitul de Ro figuri.Si acum o sapt era un fil dragut pe HBO si mi-a picat satelitul taman cand era mai interesant si nici nu stiu daca il mai dau astia in reluare.
CAt de relaxare, cred ca asa am sa fac, poate doar sa imi mai arunc cate un ochi pe temele pt scoala,ca in rest nu am chef de nimic.
Abia abia, m-am epilat ca se cerea.Si aporpo de epilat, data viitoare am sa fac cum a zis Delia.Chiar am acasa niste faina de porumb.
PArca Zuzi intreba daca e vb de malai, nu, nu e malai ci faina de porumb, nu e asa Delia?
MAi revin.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
Va sarut dragutelor si ma bucur ca suntem impreuna chiar si in weekend.
Mik LA MULTI ANI SANATOSI, FERICITI SI IMPLINITI!
Delidana eu credeam ca memoria mea e periculoasa... dar si caldurile tale par sa fie. Cateii mei, sunt ok. Are grija Isabella de ei sa nu le lipsesca nimic de la mancare si treat, pana la jumulit. Ii "scarmana" ceva de speriat. Dar si lui Toro (cel mic) ii place nevoie mare. Numai dupa ea se tine.
Despre ce motor vorbea Mephala? Vreau si eu sa-l vad.
Carmen buna dimineatza! Ce program ai azi? Si mai ales ce bunatati faci?
Tumpi cum ti-au iesit pregatirile de ieri?
Claudia jumatatea me ae nascuta de ziua Frantei dar cum petrecerile le dam ca in Ro (adica se pleaca pe la 2-4 dimineatza de la ele) atunci il sarbatorim azi, sa aibe lumea duminica sa se refaca.
Marilena acum te inteleg perfect. Sper sa nu te mai macine in nici un fel situatia asta. Ideea de baza ramane aceeasi: Voi sunteti mai legati unul de altul prin Mare decat ar putea-o face orice hartie oficiala. Ce program zici ca ai azi?
Ioana te pupic dulcel si nu fi suparata pe colege. Aduti aminte cand tu ai vazut una in oras la cumparaturi cand ea de fapt la munca se dadea "lovita' ca-i bolnava. Asa ca fetele vorbesc cu rautate din experienta lor. N-o lua personal. Ce-ti face galusca mica/mare?
Violeta, Dordia va salut. si va
Crys ma bucur c-ati petrecut in familie. Cateodata e chiar mai bine asa. Ne uneste mai mult o zi in 2/3 decat un big party. Te si sunt alaturi de tine.
Tzuni ai dezertat? Pe unde-mi umblii? Te-au luat "rusii" prizionera de razboi?
Revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
hcclara spune:
Salut!
Mik, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta!
Zuzi, petrecere frumoasa, la multi ani sotului si sa va iubiti pana la adanci batranete!
Ioana, m-ai facut sa-mi aduc aminte...unul din ala s-a luat si dupa mine odata, in vremea studentiei in apropierea caminelor de studenti era plin de ei , si unul si-o mangaia prin tufisuri, iar eu cand l-am vazut nu m-am putut abtine si i-am zis cateva...eu eram cu o colega, mergeam la ea in camin, si dintr-odata stand la trecerea de pietoni, simt ca se freaca ceva de mine, iex ca-mi vars matele cand imi amintesc, era individul, cu dansa in mana si si-o freca de geaca mea!!! pfui, nenorocitul!!!eu in loc sa-i trag un pumn in gura, am luat-o la fuga!!!
Anda, petrecere frumoasa azi!
Crys, ma bucur ca ati avut o zi frumoasa, imi pare rau ca bunica ta tot rau e!
Tumpi, am fost plecati...mai inainte am ajuns acasa, a avut Marc petrecerea de sfarsit de an pe malul unui parau, a fost fain, a fost si timpul ok, s-au jucat in apa, au strans pietricele, am pescuit, s-au jucat acolo e un loc de joaca fain, au cantat cantecele, ne-a placut!
ma duc sa ma culc acum umpicutz ca sunt cam obo!
va pupicesc pe toate!
justasmallkiss spune:
Claudia,eu n-am mai avut putere sa comentez si am luat-o la fuga cat m-au tinut picioarele de frica.Mai dormi la noapte daca te culci acum?Adica,nah...maine e duminica,poti sa profiti de noaptea asta.
Zuzule,da dar una e sa te anunti bolnava cu febra(gripa) si in timp ce tu pedalezi tot un zambet prin cartier la cumparaturi altii "baga" cate 10-11 ore la lucru...normal ca iti sare "tzandara" si comentezi...si alta e sa fi rupt de spate,sa te misti "in reluare" pana la terapie si inapoi,sa nu poti sta nici culcat...nici in picioare...si sa iti bata "tzignale" persoane la care nu te astepti,dar...ma lasa rece!!!
Pitica-mare e bine,e lungana rau de tot,toata lumea se mira de ea cat de mare e la 5 ani...obraznica dar si dulce in acelasi timp,invatzam romaneste ca mai putin si vine bunica la noi si nu intelege o boaba din ce vrem sa ii spunem...si ea il chinuie pe Dodo saracul de zici ca e de guma,atata intinde de el...
Tumpi,si aici e vremea schimbatoare...sunt zile cand dimineatza iti dardaie dintzii in gura de frig,ca peste o ora sa nu mai stii ce sa arunci de pe tine de cald ce e...
Ma opresc si revin mai tarziu...imi face calc. figuri...se tot blocheaza si imi sare pagina...