micile placeri, marile probleme !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hai Blue rain ca ai fost culmea. Si zi asa, mananci toate nenorocirile si ai 45kg? I hate you .

Asta e ultima mea dilema existentiala. Pentru ca din pacate am inceput sa ma ingras incet dar sigur, grasime de-aia care sta chiar daca va jur ca mananc foarte light. Si cand spun light nu spun coca-ciola sau inghetata sau capucino fara zahar, ca si la astea am renuntat de mult.
CArtofi prajiti? ani de cand n-am pus gura. Foitaje, senvishuri, prajituri, zahar in orice forma? Nexam. Am taiat chiar si fructele care "ingrasa". Am scos uleiul din mancarea mea sau rar de masline.
si totusi, ma ingras. Si urat, adica neproportionat. E un chin sa aleg haine care sa nu-mi scoata in evidenta bratele grasute si sanii mei opulenti (ii urasc!).

Acum, dupa ce aseara am facut crize de nervi la telefon sa mi se aduca ciocolata Godiva din Brussel si un Lindt mare cu alune (eu care nu mananc ciocolata) din care am mancat pe la 1 noaptea cand a ajuns stimabilul acasa, m-am enervat si m-am hotarat:
Imediat ce termin cu mutarea ma duc la doctor sa ma controlez la glande. Trebuie sa fie vreo glanda, altfel nu-mi explic. Plus cumpar elliptical trainer si mor pe el in fiecare seara. TREBUIE sa slabesc, este frustrant ca dupa ce ca renunt la a manca orice are vreun gust ma ingras ca vaca!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruka spune:

Doamne cum o fi sa mananci ce vrei si sa ai 45 de kg ?
Eu am 55 si dupa o ciocolata ma gandesc ca am mai pus 2 kg.

JG nu cred ca e mancare de vina pt kg in plus, adica ai renuntat la tot ce are gust, vorba ta , si degeaba ? Sa nu fie tiroida. Eu am (am avut) hipotiroidie dar nu m-am ingrasat, insa cand tin dieta slabesc. Ca le pun la loc dupa un timp asta e alta poveste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

E dementa ciocolata cu menta. Adica daca n-am in casa asa ceva mor.
A inceput sa-mi placa din sarcina, prin luna a saptea, pe la 7 dimineata, l-am trimis pe sot sa-mi ia orice cu menta, ca mi se pusese pata rau, si mi-a adus ciocolata after 8 cu menta, care e super. Mai e si inghetata cu menta, iar pe vemea lui ceasca, erau niste jeleuri din menta invelite in ciocolata, si n-am gasit pe nicaieri, nici macar aici la turci, care au cam de toate.
Deci si eu sunt dependenta de ciocolata.

Fetita mea, 3 ani si doua luni:' Esti o dragoste minunata de coscolata(ciocolata)!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

La mine problema nu e ce, ci cand ... Adica peste zi n-am treaba, pot tine dieta, pot respecta orice regula alimentara, pot sa nu mamanc nimic ... dar seara, dupa ora 19 ma apuca o foame din aia cu dureri de stomac. Si as putea manca la nesfarsit. Ma abtin cat pot ca si asa am depasit limita de kg propusa dar ... sunt seri in care pur si simplu simt ca mor de foame iar placerea cea mai mare ar fi sa merg la frigider si sa-mi fac vreo 4 sandwichuri cu diverse. Un alte exemplu: am iesit seara la restaurant si am comandat aripioare de pui cu mujdei )imi si plac foarte mult). Portia era imensa, de 5 aripi. al meu sotz a renuntat dupa 4, cupilul a mancat doar 2 si am fost capabila sa manac tot restul!!!! Si asta indiferent de ce fac peste zi, pentru ca am incercat sa mananc la ore fixe, sa iau o gustare mai spre dupa amiaza, nu merge, foamea cea mare vine dupa 7 si daca ma ncapatanez si nu mananc incepe sa ma doara capul si sa-mi fie rau de la stomac.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Nici eu nu ma omor dupa ciocolata , de fapt eu nu ma omor dupa mancare in general, mananc ''din obligatie'' dar cand v-am citit cu cata pofta vorbiti despre ciocolate mi s-a facut pofta.Am cotrobait prin dulapuri pana am gasit una adusa de al meu iubit din Romania.Hai, mai scrieti, ce mai e bun de papa poate asa ma apuca foamea si ma ingras si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

ciocolata, chipsuri, prajituri....oricand si la orice ora. Am incercat sa ma las, dar nu pot. Incerc totusi sa mai reduc cat pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Eu nu ma omor dupa cioco- dar am o obsesie cu stafidele! Daca am o punga desfacuta nu ma las pana nu-i vin de hac. Aha si prunele uscate! Singura metoda ca sa nu mai mananc e sa nu mai cumpar.

Alta placere dulce, mai ales pentru vara: capsuni sau pepene galben cu inghetata/frozen yogurt.

Mergi la inceput