micile placeri, marile probleme !
Sau trebuia invers? Ciocolata este marea mea placere culinara, imi place mai ales cea cu alune. Cateodata imi fac un adevarat plan, renunt la mancare pt a manca ciocolata, incerc sa mananc pana in pranz doar, doar nu se pune. Cand am tinut dieta, am renuntat la multe, mai putin la ciocolata (cam la 3-4 zile, una mica). Am reusit sa ma las de fumat dupa 8 ani insa la ciocolata nu pot sa renunt. Si nici nu vreau !
Mi-ar prinde bine sa aud ca mai sunt si altii in situatia asta, ca mai au si altii mici placeri daunatoare !
Raspunsuri
dulcetica spune:
Andruka,intru si eu in club!Pe linga ciocolata zilnic,inghetata si multe altele...
Preferata mea after eight.
amyarabella spune:
Si eu si eu si eu .
Sotul meu spune ca sunt dependenta de ciocolata ,de la orice ma pot abtine (mancare in general) dar nu si de la ciocolata ...cate o data si mie imi pare rau si zic ca nu am ambitie dar este atat de buna....
Ma bucur ca nu sunt chiar singura !!!
[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw][/URL]
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg
GAMBATE KUDASI !!!
Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)
rall spune:
Mie, din fericire, nu imi place ciocolata. Cred ca nu mi-am cumparat de una singura ciocolata niciodata
In schimb, de la inghetata nu ma dau inapoi
Fomalhauti spune:
Ciocolata? De la orice va puteti abtine, numai de la ciocolata, nu? Pai sunteti niste fericite.
Eu nu ma pot abtine de la nimic: ciocolata, cornulete cu rahat, orice prajitura (aproape), nuga, clatite, checuri si cozonaci, inghetata, dulceata, serbet....
Si nu ma opresc la dulciuri: pizza, Big Mac, pateuri cu diverse (nu cu fructe, fiindca nu-mi plac fructele si mai rar cu branza, ca sunt banale), chipsuri cu toate aromele ("sa vedem ce-au mai inventat?")
Groaznic: painea proaspata, asa, goala.
Annie80 spune:
eu pot sa spun ca am fost addicted si nu stiu cum am renunta la cioco, ca sincer nu am vrut sa renunt, dar simplu nu mai am pofta de ea sau inghe si altele
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
andruka spune:
Pai nici eu nu vreau sa renunt, daca ma trezesc maine ca nu-mi mai place ? Slabe sperante !
Lasand gluma la o parte stiu despre ciocolata ca are si parti bune, nu doar ingrasa. Chiar si montignac o recomanda dar pe cea neagra, eu n-o suport, e prea amara. E buna pentru hipertensivi, face bine la digestie, se foloseste in tratamente cosmetice si nu in ultimul rand, te ajuta cand esti deprimat.
So, dintre toate dulciurile, se poate spune ca este cea mai putin nociva, nu?
Mi-am amintit ca-mi mai place ceva, capsune cu inghetata de vanilie si ciocolata.
rxandra spune:
si eu sunt fan ciocolata, mai ales dark. in timpul sarcinii nu am putut sa mananc deloc ciocolata, de fapt nu am putut sa mananc mai nimic, dar dupa ce am nascut mi-am revenit
acum am perioade cand nu mananc deloc, dar si perioade cand mananc in fiecare zi. de cand cu caldura asta, mananc inghetata de ciocolata
Ruxandra & princess EVA(25.11.2007)
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Annie concentreaza-te si explica-ne cum!
dulcetica
sa mor daca stiu, crede-ma ca am in frigider, si preferata mea, inca simplu numi vine sa mananc...poate ca mie prea multa lene sa astept sa ajunga la temp camerei. dar sincer e cea mai frumoasa addictie , dar cu moderatie
uite! chiar si cand se vb despre nu pot sa-mi desfac una, sau la cele 40+ de grade nu pot sa saurez o inghetata de cafea cu migdale! . Cred ca sunt bolnava!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
blue_rain spune:
Hai ca va spun eu cum am renuntat la chips-uri si pop corn. Eram innebunita dupa chips-uri, as fi putut manca toata ziua chipsuri, chipsuri si iar chipsuri. Chiar glumeam ca eu de la Mos Craciun, vreau doar un sac cu chipsuri.
Sotul meu imi tinea morala tot timpu' ca nu sunt sanatoase bla bla. Pana cand, a schimbat tactica, imi cumpara el chipsuri. Si nu asa o punga doua, ci baxuri intregi de chipsuri. Fericire mare!
Pana cand dupa vreo 10 bax-uri, efectiv nu le mai suportam mirosul.Cred ca ajunsesem la "saturatie" Au trecut vreo 3 ani de atunci... si rareori mai gust cate un chips doar sa mai vad cum e, da'in nici un caz nu pot sa mananc un pachet intreg, acum.
Am mai avut o perioada asa cu fistic. Imi trebuia zilnic fistic. Si cand am mers in Tunisia i-am innebunit pe toti cu fisticul meu. Citisem pe aici ca cel mai bun fistic se gaseste in Tunisia. Doar ca eu am fost prin mai si fisticul se gaseste toamna.
Aceeasi tactica a aplicat-o. MI-a luat kilograme de fistic, pana cand iar am ajuns la stadiu de saturatie
Slaninunta prajita e una dintre marile mele placeri. Cand ies afara la iarba verde e musai sa mananc ceva prajit si musai un pic de slaninuta. NOroc ca la cele 45kg ale mele nu e o problema :)