Va pup, fetele!
Incerc sa dau comanda si nu merge deloc....fac clic pe "valider" si nimic....E de la ei, e de la mine??
Voi ati dat comenzi azi?
Mie imi apare prostia asta....care articole personalizate??? Nici nu sunt marcate, de unde stiu care sunt?....D-aia nu pot da comanda..?!
"Vous ne pouvez pas acheter plus de trois articles personnalisés dans la même commande. Merci de supprimer des articles personnalisés de votre commande."
te uiti in cos si la descrierea fiecarui produs iti apare personalisee daca ai schimbat marimea sau culoarea direct din cos.stergi si il pui iar
Gata, a mers! Am dat comanda, astept mail de confirmare....
Nu intelegeam deloc ideea cu produsele personalizate, toata dimineata am stat sa pricep....noroc cu Anka....multumesc inca o data!
Am pus asta la cod: 57606 :En cadeau "vaisselle prune" en mélaminé avec couverts assortis...daca intereseaza pe cineva.
mai stie cineva codul pt. setul de genti rosii?
nu am timp sa caut in cap. anterioare si vreau sa dau o comanda.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
34770
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
quote:
Originally posted by Giova
mai stie cineva codul pt. setul de genti rosii?
nu am timp sa caut in cap. anterioare si vreau sa dau o comanda.
_