Shoppaholicele Redouto-masochiste (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by vlada

http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=13857
Voi ati vazut asta ?!!! mi se pare absolut incredibil !!!!

De ce ti se pare incredibil? E pur si simplu comert...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine sa pun la mica publicitate balerinii negri paietati, care nu-mi vin, sunt marimea 39, merg la un 38. Trimit colet cu plata ramburs. Pret 35 ron.
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-la-redoute-creation.aspx?productid=324125770&documentid=346108&categoryid=32411507&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Nici pana acum nu am reusit sa dau comanda....a dat cineva astazi...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mersi mult Miki pt lamuririle despre perdele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Seara buna !
Am mai verificat codul 65110, pe care ni l-a dat ANKA-iasi, si reduce la 0 www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4556615&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=23&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">2 T-shirts enfant fille PRIX MINI, dar nu reduce FDP. .

@edit 07.07.2008: Cosul pe care mi l-am validat cu codul 65110 continea numai produse prix mini, si din toate doar unul singur s-a redus.

Codul cu manusile (introduse cu referintele din catalog) nu mai functioneaza la mine.

Noapte buna!

@edit: vlada, am dat eu comanda acum 10' (cu codul despre care am vorbit mai sus). Am si mail de confirmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by alexia3

care este nr comenzi , ca imi tot spune ceva de 10 cifre... nu mai pot . dupa ce ca imi bat capul cu engleza acum ma lupt si cu cifrele

Ramona mamica de Alexia (18 mai 2003) si Bryan (19 martie 2007)

Nr. comenzii e fara 2008 de la inceput.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

65110 reduce 5E dar sa fie un produs la pret intreg,si la mine daca am avut unul la 3 e mi l-a redus la 0 dar nu a mai scazut alti 2e din alt produs ...sau 2 fete de perna cu referinte catalog,2,50E bucata le reduce pe ambele,dar nevazandu-le,nu le-am luat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mi-a raspuns Sabine la sesizarea de sambata noaptea, ca eu de fapt am comandat cuetta mica si ca e deja trimisa si ca, daca vreau, s-o returnez si-o sa ma "refundeze" ei ulterior. Asa ca, nu ramane decat s-o dau cadou unui bb. Mey, si ce afacere buna parea!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

49417 daca aveti in cos
http://www.laredoute.fr/vente-short-corto-so-home.aspx?productid=324133557&documentid=379208&categoryid=20859724&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
sau probabil orice produs SO'HOME aveti FDP 0 si cadou prosoape paprika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

imi da si mie fdp0,dar numai cu pantalonii scurti,cu alt produs so`home imi da numai cadoul

Mergi la inceput