Unde gasesc o familie defavorizata care sa merite?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
citat din mesajul lui b.nica
s-a transformat intr-un dialog unde sunt combatante, care, maine daca ar fi alegeri, cert ar aduce comunismul in aceasta tara cu formula "Jos exploatatorii!".

'Ai de capu si de zilele mele, ce poti sa spui mai, bnica...

Probabil ca nu ai observat, da' iti spun eu: inainte de ieri, renuntasem sa-mi mai spun parerea pe subiectul asta al tau.
Am intrat din nou ieri fiindca...guess whaaaat???.... am citit pe un topic vecin o declaratie de a ta: ziceai ca de la anu' incolo, nu vei mai manca decat legume cultivate sub ochii tai, ca sa fii sigura ca nu sunt tratate.

Na, ce sa fac?! M-am gandit imediat la defavorizatii vrednici care, de fapt, vor munci pt. ca tu si familia ta (despre care ziceai ca e marisoara) sa mancati sanatos tot anul.
M-am mai gandit ca, din culturi netratate, nu se obtine cine-stie-ce productie.

Daca tu ai de gand sa platesti oamenilor produsele muncii lor (ziceai ca ii lasi sa traiasca din roadele muncii lor, de aia nu le dai nici un ban), atunci eu imi cer scuze ca le-am luat apararea si am crezut ca vrei sa te folosesti de ei.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hai sa-mi dau si eu cu parerea, pe parte de resure umane si profit cum a cerut b.nica...ca de' am agronomi in famelie care se ocupa cu ferme de zeci de ani:

familia defavorizata si vrednica demult e in Spania;
ce a mai ramas pe aici trebuie platit, invatat si supravegheat, daca nu, vor pleca in maxim o luna.
se poate scoate profit si de pe 1 hectar, daca ai pamant bun si daca stii carte (adica soiuri, cum sa le cultivi, de unde sa iei seminte, cum sa le uzi, cresti, etc) si daca muncesti cam de la 6 dimineata pana la 11 seara.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
citat din mesajul lui maraki

quote:
citat din mesajul lui ina_nz

Cred ca v-ati aruncat cu presupunerile si nici n-ati mai dat pe la "tara" de multicel.
Ce doreste b.nica (mai putin partea cu platitul impozitului/taxelor) este foarte realizabil.
Eu stiu pe cineva care a cunoscut o familie care statea intr-un grajd parasit al unui CAP. O familie tanara, fara prea multa carte, doi copii la un camin, altul de 3 ani acasa dar care era subnutrit si vai de el, plin de paduchi shi alte minuni, iar ea era gravida iar.
I-a dus la el la ferma, le-a dat o casuta de doua camere mobilata si cu utilitati, si ei se ocupa de animale si cu paza.
Le duce mancare de la oras pt ca la ferma sunt destul de izolati.
Toata lumea e fericita, si-au luat copiii acasa, au mai facut inca unul dar apoi "Doamna" a dus-o la doctor si i-a montat sterilet....etc. Eu zic b.nica sa mai cauti pe acolo prin sat ca imposibil sa nu gasesti pe cineva. Si pana la urma nu e exclus ca cei care vin sa stea in casa ta sa-si gaseasca macar unul dintre ei o slujba de paznic, ceva.....ca sa faca rost de bani. fara un venit in bani cam greu sa traiasca cineva ca doar nu poti manca numai gain, rate si fructe din livada. Le mai trebuie si o haina, incaltaminte, lemne de foc, trebuie sa plateasca lumina....etcIna

la un teren atat de mare,munca multa,etc....crezi ca mai e loc si de alt serviciu?Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
eu cunosc familii care au gospodarie la tara, cu teren, animale, pasari, ambii soti avand si servici. Cine vrea sa munceasca o va face, cine nu va gasi mereu scuze.Pentru un om gospodar fara posibilitati, ceea ce ofera b.nica e chiar o ocazie. Desigur, noi astia care avem casa, servici si bani nu intelegem ca pentru un om fara adapost o casa si teren de muncit e mana cereasca. Am vazut oameni care locuiau cu copiii in cavouri la cimitir, sau in ghena de gunoi a blocului, sau intr-o dacia veche. Ce bucurosi ar fi sa le ofere cineva o casa unde sa locuiasca, si niste teren pe care sa-l munceasca,fara sa trebuiasca sa mai dea si bani.Sau chiar si la tara, sunt atatia care n-au pamant, sau locuiesc familii intregi intr-o camera darapanata, cred ca si ei ar fi multumiti cu o astfel de oferta. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna,eu am trecut numai sa salut persoanele putine cu care sint pe aceeasi lungime de unda,respectiv:Marilena 12 ,ionica, printesa roz si probabil am mai ratat citeva si imi cer scuze.
In continuare ma minunez ce poate sa genereze acest subiect si ma doare capul de la atita logica.
Propun ca fiecare sa ia in grija cite o familie necajita.Sa se prezinte extrasul de cont ,ca sa deducem clar cine are posibilitatea sa ia 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
citat din mesajul lui denizel

quote:
citat din mesajul lui b.nica
s-a transformat intr-un dialog unde sunt combatante, care, maine daca ar fi alegeri, cert ar aduce comunismul in aceasta tara cu formula "Jos exploatatorii!".

'Ai de capu si de zilele mele, ce poti sa spui mai, bnica...

Probabil ca nu ai observat, da' iti spun eu: inainte de ieri, renuntasem sa-mi mai spun parerea pe subiectul asta al tau.
Am intrat din nou ieri fiindca...guess whaaaat???.... am citit pe un topic vecin o declaratie de a ta: ziceai ca de la anu' incolo, nu vei mai manca decat legume cultivate sub ochii tai, ca sa fii sigura ca nu sunt tratate.

Na, ce sa fac?! M-am gandit imediat la defavorizatii vrednici care, de fapt, vor munci pt. ca tu si familia ta (despre care ziceai ca e marisoara) sa mancati sanatos tot anul.
M-am mai gandit ca, din culturi netratate, nu se obtine cine-stie-ce productie.

Daca tu ai de gand sa platesti oamenilor produsele muncii lor (ziceai ca ii lasi sa traiasca din roadele muncii lor, de aia nu le dai nici un ban), atunci eu imi cer scuze ca le-am luat apararea si am crezut ca vrei sa te folosesti de ei.

Denizel,pt. lamurirea ta si a acelora care nu au citit postarile mele anterioare, asa cum am mai facut, de anul viitor intentionez sa ma ocup de hobby-ul meu :gradinaritul;
Cand ma refeream la legumele cultivate in gradina mea, fii sigura ca daca cineva ma va ajuta va fi platit pt. asta si deci sa nu amestecam lucrurile.Iar incepi cu rosiile pt. bulion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
citat din mesajul lui dulcetica

Buna,eu am trecut numai sa salut persoanele putine cu care sint pe aceeasi lungime de unda,respectiv:Marilena 12 ,ionica, printesa roz si probabil am mai ratat citeva si imi cer scuze.
In continuare ma minunez ce poate sa genereze acest subiect si ma doare capul de la atita logica.
Propun ca fiecare sa ia in grija cite o familie necajita.Sa se prezinte extrasul de cont ,ca sa deducem clar cine are posibilitatea sa ia 2.

dulcetica

Dulcetico, ca de obicei, esti haioasa!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

familia defavorizata si vrednica demult e in Spania\nu se cultiva numai capsuni in spania, mai sunt si alte domenii de activitate.
bnica, plateste mama cate 10.000 de euro pe cap de locuitor, mai dale si bonuri de masa,excursii in dubai, masaj, piscina si jacuzii, si bonus epilare cu laser sau reflexotererapie, a si nu uita sa schimbi fantana cu una de ciocolata mozart, ca poate asa or mai muncii unii romani, si nu uita in curte lasa-i sa puna gazon, ca gainile fac mizerie si galagie.Eu zc sa nu iti bati capul si mai bine lasa casa goala decat sa ai surprize.E o parere personala, accept rosiile de rigoare, ca derosiile spaniole m-am saturat.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
citat din mesajul lui dulcetica

dulcetica

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
citat din mesajul lui Andries

Hai sa-mi dau si eu cu parerea, pe parte de resure umane si profit cum a cerut b.nica...ca de' am agronomi in famelie care se ocupa cu ferme de zeci de ani:

familia defavorizata si vrednica demult e in Spania;
ce a mai ramas pe aici trebuie platit, invatat si supravegheat, daca nu, vor pleca in maxim o luna.
se poate scoate profit si de pe 1 hectar, daca ai pamant bun si daca stii carte (adica soiuri, cum sa le cultivi, de unde sa iei seminte, cum sa le uzi, cresti, etc) si daca muncesti cam de la 6 dimineata pana la 11 seara.

Andries

My point exactly! Dar, se considera ca la agricultura ne pricepem cu totii si ca e suficient sa fie unu' nevoias ca se si pricepe la cultivat pamantul!!!

Off-topic: Observ ca mesajul initial a fost editat/scurtat simtitor si ca s-a modificat oleaca intelesu'...

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Printesa de Miorlau se lupta din nou

"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."

Mergi la inceput