Shoppaholicele Redouto-masochiste (101)
Raspunsuri - Pagina 4
claujro spune:
Inca una, trei in total, haine pt tot neamul. Am o prietena care are timp de cotrobait si zice ca de la ora la ora apar noi produse.
Vreau sa va zic ca in viteza care am dat comenzile nici nu m-am mai uitat la coduri si cadouri, am pus ce am gasit pe ma-reduc numa sa fie acolo ceva, sa am senzatia ca nu am dat 6 euro degeaba. Probabil ca din 25 de produse, jumate nu le vom primi, vor fi deja epuizate pana ne vor procesa noua comenzile..iar ne umplem de on d;achat si note d;avoir. Eu inca mai am un cec din iarna....
Viairo spune:
si eu am impresia ca 36-38 pleaca primele.
raportez si eu o comanda cu 17 produse cu 22 euro cu tot cu fdp . dimineata erau multe ieftaciuni interesante, dar in cos aparea cate un chenar rosu la un minut, in final am luat pentru mama multe si pentru cumnat care detine marimea 3XL si gaseste mai greu lucruri decente.
edit: eu in viteza am si uitat ca exista coduri
rall spune:
Raportez a 6a comanda
Ultima a fost de 25 de produse, cu un total de 14 euro Sunt vreo 220 de produse sub 1 euro
Roxana Claudia spune:
Intrebare: care sunt taxele cand comanzi pe LR si in cat timp le primesti (produsele)??
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
camelia_daniela spune:
Hello !
Hai ca am sunat pe numarul lor de telefon de pe site si cu chiu cu vai m-am inteles cu respectivul operator ... Se pare ca acea comanda a fost inregistrata si nu e nevoie sa mai dau o comanda ! Sa speram ca e ok!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
lizzy spune:
de graba si de stres ca se tot inroseau produsele in cos am uitat sa pun cod de cadou! si era comanda pt colegele mele de birou pe care azi le-am inoculat cu virusul lr fara intentie
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Intrebare: care sunt taxele cand comanzi pe LR si in cat timp le primesti (produsele)??
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Scrie in ghidul de prima pagina to ce ai nevoie!