Shoppaholicele Redouto-masochiste (101)
Raspunsuri - Pagina 13
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Io mi-s telegrafica rau pt ca:
.....
2. e ziua mea si ma suna lumea continuu, da asta imi place
....
LA MULTI ANI !!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ANKA-iasi spune:
La multi ani sarbatoritilor!!!
fetelor,nici eu nu mai am idee ce am comandat,caci am sters toate chenarele rosii din cos ca sa nu ramana chiar gol si am validat.dar acum o sa scriu din suivi sau din mailul de confirmare referintele produselor ca sa pot verifica
am mai avut cateva in cos si chiar aveau preturi mai mari decat aseara
claujro spune:
Ce s-a mai redus la deuxiemme demarque? Ceva substantial sau ...asa...de ochii lumii?
Edit: tot ce aveam de aseara in cos si erau produse de 0,60- 0, 80 euro acum sunt 3 euro sau mai mult....
danita spune:
fetelor frantuzitelor, ce spun gagicile astea www.clubpromos.fr/forum/topic8889.html" target="_blank">aici legat de fdp ?
ANKA-iasi spune:
au o perioada de proba pt produse,daca nu le place sau nu le convine ceva pot rambursa produsul si comanda ramane deschisa,nu platesc fdp-ul dar pot merge la risc fiind luate in vizor drept clienti problema...in fine,la noi nu se aplica asta.o gasisem si eu ieri,dar e o smecherie care o fi functionand in franta,pe noi ne ustura prea tare la portofel un ramburs eu nu am returnat nimic,dar iti poate spune cine a facut-o...
diotima spune:
Salut gagici! Eu am constatat cu placere azi de dimineata ca mi s-au mai micsorat preturile produselor pe care le aveam in cos, in total vreo 10E.
Imi spuneti si mie unde pot sa vad cadoul de la cod 78417?
Mersi
Pup
danita spune:
thx, anka-iasi .
se pare ca azi au mai ramas doar resturi ...... mai asteptam peste vreo 2 sapt ???
D
lizzy spune:
quote:
Originally posted by danita
thx, anka-iasi .
se pare ca azi au mai ramas doar resturi ...... mai asteptam peste vreo 2 sapt ???
D
BeBelusca
care resturi?! ca nu mai e nimic! da' nimic la preturile de ieri!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ANKA-iasi spune:
eu nici nu mai intru pe site gata ca m-am enervat...eu asteptam azi reducerea minune,noroc de faptul ca am intrat ieri dimineata ca altfel imi rodeam unghiile azi mult si bine.gata,eu fac o pauza