Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne dragi!

Imi cer scuze ca sunt "frugala" dar sunt teribil de inghesuita de prea multa treaba.

Asadar:

- urez La Multi Ani Mephalei si - daca inteleg bine - si tatalui ei si le urez numai bine si petrecere frumosa;

- felicit Tzuni pentru recuperarea masinutei;

- urez Delidanei drum bun si vacanta frumoasa;

- ii spun Madelainei ca e normal sa fie stresata cu gradi, dar ca o sa fie totul bine;

- ma bucur pentru Gusta si ce sa zic, Sa Fie Intr-un Ceas Bun! Ne bucuram pentru tine!

- ii spun Carinei, ca din pacate din ce in ce mai de se intampla faze de genul asta la interviuri. Anul trecut mi-am angajat o asistenta noua..... aveam cate 4-5 interviuri organizate intr-o zi si daca venea o singura persoana dintre cele programate era mare lucru. A fost o experienta tare dezamagitoare...

Pup toate-toate fetele frumoase si va urez numai bine! Eu plec azi la pranz la munte, luni dimineata plec din tara si ma intorc abia duminica pe 13; pe 11, vineri, ma reunesc cu ai mei la Viena, pentru un weekend de vacanta acolo.

Sper sa va mai salut si saptamana viitoare.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am venit de la cumparaturi si acum stau langa baieti sa adoarma.

va multumesc pentru urarile transmise tatalui meu, o sa-l felicit maine si din partea voastra, .

Gabriela, multumesc de urari, da: tata e nascut pe 5, eu pe 6 iulie.
Distractie frumoasa la munte (unde anume plecati?), sa ne arati poze la intoarcere.

Delia, calatorie placuta iti spun inca o data si stai linistita, nu vei bubui, .
Adu-mi si mie o pana de paun, :), ori un colt de elefant, :).

Tzuni, mi-a scapat ghicitoarea asta de care pomenesti, ei...asa sa fie, sa-ti gasesti jumatatea potrivita, ce conteaza care-i sunt originile?

Anda, o sa fac un tort cu frisca (combinata cu putina crema de branza) si capsune. Simplu si de efect!

Madelaine, ai facut bine ca ai ales gradinitza.

Zuzilici, esti prinsa rau cu treaba, n-ai timp deloc de noi. Ai restanta la poze, dar noi te asteptam, .

Tumpi, cum iti petreci week?

Violeta, Dordia, , sunteti bine?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenita acasa .

Tzuni ia zi tu ai spus la olandez ca l-am parat ca nu m-a cerut ca acuma m-a sunat sa ma intrebe daca vreau.Raspunsul il asteapta inca.Si ce chipsuri iti trebuie ?

Delia drum bun si te astept sa scrii de la destinatie.

Carmen la multi ani pentru tati.

Claudia spor la treaba.Ati ajuns aseara la cinema.

Madelaine eu de cand o duc pe Mara la gradi e din ce in ce mai bine.Cu timpul ai sa te obisnuiesti.

Gabriela drum bun si distractie la maxim cu familia.

Anda te pun martor daca vrei.

Lou si aici poti lua martori de la primarie da te pune sa ii platesti asa ca i-au 2 de pe strada.

Radeti voi de mine dar eu chiar am emoti si am niste dureri de cap de nici eu singura nu ma inteleg.Of ca imi trebuie cetatenie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, trebuie sa-l pui sa-si faca arborele genealogic pe hirtie. Cine stie ce stramosi o avea...

Gabi, mersi, vacanta frumoasa si tie!

Gusta, ei, asta da veste mare. Hai ca acu' am si eu emotii.

Va pup pe toate, nu stiu daca mai apuc sa intru.
Weekend placut!

P.S. Gusta, pune-o pe Carmen in capul listei de sarbatoriti.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Marilena, te cred si eu ca te-au napadit emotiile, sa fie intr-un ceas bun!
....
sarbatoritii lunii iulie trece-i, te rog, inaintea zilelor de nastere.
Si baga si un , sa fie totul mai vizibil, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Tzuni, sar'na pt rabdare, da a doua oara a ajuns! nu se vede ca e mai tanar decat tine, va sta tare bine impreuna, va doresc multa fericire si sa va iubiti pana in adanci batraneti! cat despre origini, o fi vreun strabunic de-a lui de prin strainatatzuri!!!!
da gongiile alea cu multe picioare sigur sunt comestibile? sau o fi mancare pt pesti? ca numai alea is asa puturoase!!!
Marilena, am zis ca lasam filmul pe saptamana viitoare, si l-am trimis pe la 20.30 sa-l culce pe Marc, cand am venit in camera sa vad daca a adormit Marc, am vazut ca de fapt dormea si barbatu-meu, si a dormit neintors pana azi dimineata!
lou, multzam, am facut mancare, si ar trebui sa aspir da n-am dispozitie necesara, insa trebuie sa calc! iar la 5 am fotbal cu Marc!distractie placuta la zile si gratarit!
Gabi, drum bun pe unde te duci si distractie placuta si voua!

na ma duc sa mai bag o cafea si sa ma distrez umpic cu camasile lui barbatu-meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Auzi, Marilena si cand ii dai raspunsul? pai cu cat mai repede, cu atat mai repede primesti si cetatenia, asa ca grabeste-te!!!

Mergi la inceput

Eu sunt in emoti pana la gat ca nici singura nu stiu ce vreau si voi radeti de mine.Pentru asta nici o petrecere nu am sa dau.raspunsul il dau diseara daca am sa-l stiu.Mai parca as fi fata mare acuma si ma cere prima data cineva asa ma comport.

Delia o scriu.

Carmen acuma fac lista si dupa sa imi spuneti ce si cum.

Claudia uite de asta sunt nehotarat ca dupa numai pot zice e al meu si al tau trebuie al nostru.Nu ca as zice altfel acuma.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena, lasa asa...oricum, deschid eu sau Anda subiect nou....

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Carmen deschide cine vrea dintre voi.Stiu ca nu am facut lista aia prea frumoasa dar sincer nu ma pricep.Imi cer scuze daca am stricat lista.

Simt nevoia sa scriu treceti peste mesaj daca supara dar chiar nu am cu cine vorbi.Am incercat sa discut cu ai mei ca poate chiar trebuie sa fac pasul asta si ei nu prea vor sa auda,sunt umflata de plans ,acuma chiar aveam nevoie de ei,de cineva sa ma asculte sper sa intre sora mai mare mai tarziu ca simt ca imi pierd capul.Poate intr-un fel fug de acest pas si din cauza parintilor.Doamne de ce mi-ai facut viata asa de complicata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput