Nou stil de viata (215)
Raspunsuri - Pagina 18
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Delidana drum bun si sa-mi aduci (daca vrei / poti / ai chef) o punga de-aia cu lighioane uscate si prajite (stii tu...)
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Esti de coma, Tzunica, auzi la ea lighioane uscate si prajite...
Ma tem ca va trebui sa detaliezi la capitolul asta, nu de alta dar sint destule feluri de asemenea pungi si n-as vrea sa vin cu lighioana care nu trebuie.
La mine in casa o fi mai racoare, ca eu dorm cu patura pe mine.
Madelaine, mersi.
Gusta, am uitat sa-ti multmesc pentru ceai, acu' ma duc sa-l beau.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
na haideti ca am revenit!
Marilena, deci o punem de-o nunta! fain, ma bucur! ce rochie si par lung? nu vezi ca aici se duc in blugi si adidasi la primarie?
Carmen, la multi ani tatalui tau si petrecere frumoasa!
Delia, drum bun si sa ajungeti cu bine! iar cu avionul...va fi bine!(nici mie nu-mi place, insa trebuie sa ne gandim ca e sursa de transport cea mai sigura).
Madelaine, categoric gradinita!
Tzuni, oau ce preferinte culinare ai! si cum se mananca gongiile alea, in salata??? sau or fi ca ciupercile alea chinezesti uscate de se pun la inmuiat in apa si apoi se arunca in mancare??? uf, ca m-ai facut curioasa! (stii tu ca noi astea de aici de pe subiect suntem cam pofticioase)
azi am multa treaba, revin deseara, Tzuni daca mai pui poza sa nu o stergi iar asa rapid ca trebuie sa va vad si eu!
pupici!
louisea spune:
Anda da Fu fain. Am mancat bine, baut la fel ;) facut poze si la sfarsit dansat
Acu incerc sa-mi revin Mai naspa e ca asa o tin tot week-endul. Azi si maine la zi de nastere, iar duminica avem noi invitati la gratar. Grea viata mai am
Voi ce faceti week-endul asta?
Ioana fain job ai. Dar e si greu fizic, nu? Banuiesc ca si de asta mergi la fizio.
Ce-mi pace de tine ca esti asa vesela si gandesti pozitiv Si in plus esti vorbareata foc
Made eu in calitate de ne-mamica (inca) zic ca fetele. Eu vad mai multe avantaje de mers la gradi decat de stat acasa chiar daca e cu o persoane care-l adora
Delia drum bun atunci si concediu placut Poate reusesti sa intri si de acolo sa ne scri un pic
Claudia spor in toate cele
Eu ma car la coafor. Vin mai tarziu la toate fetele
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Tzuni spune:
hcclara, ti-am trimis deja doua PM-uri cu linkul catre poza. Mai mult de-atat n-am ce sa fac... Despre lighioane...cred ca se rontzaie ca chipsurile (de-asta ma si atrag )
Delidana, stii ca am vazut lighioane de-alea in mallu ala mare in care ne-am dus noi in ultima zi sa cumparam Buzi... Era un magazin numa' cu asa ceva. Erau sigilate in pungi transparente, portocalii cu picioare multe si putzeau rau de tot Poate-si aminteste mai bine Dani...
Editez: ia si tu o punga cu lighioane cu multe picioare...cat mai multe... gandaci, ce-or fi... Da' musai sa fie fripti, ca cu aia vii nu ma imprietenesc nici moarta
Tzuni spune:
Am uitat sa va povestesc: poate stiti si voi nebunia care s-a creat o data cu aparitia la pro a prezicatoarei Carmen Harra. Ei bine, mi-a ghicit si mie. Tot ce-a spus despre trecut a fost adevarat. Despre viitor....cica ma marit pana-n 40 cu un tip cu origini straine. No, hai prietene ca te-asept la cotitura!
Delidana spune:
Tzuni, mi-am amintit acum dar sa-mi mai spui mai incolo, pe aproape de intoarcere. Sper sa nu mi le confiste la aeroport.
Na ca acum imi revine memoria si poftesc la niste cipsuri de durian. Nu-mi place fructul dar cipsurile...alta treaba.
Lou, bafta la coafor, sa iasa cum vrei tu.
Claudia, da, sint niste chestii care put de-ti muta nasu' din loc si le rontai direct din punga - cipsuri-goanga. Cred ca sint facute din ceva fructe de mare...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Am uitat sa va povestesc: poate stiti si voi nebunia care s-a creat o data cu aparitia la pro a prezicatoarei Carmen Harra. Ei bine, mi-a ghicit si mie. Tot ce-a spus despre trecut a fost adevarat. Despre viitor....cica ma marit pana-n 40 cu un tip cu origini straine. No, hai prietene ca te-asept la cotitura!
Tzuni, ia intreaba-l pe decodor din ce neamuri se trage.
Tzuni spune:
l-am intrebat: ii roman 100%
Cand te intorci exact? ...sa-ti trimitv mesaj...sau, de fapt, ne mai vedem pe net! ACu nu cred ca le confisca! De rahatul pe care ti l-am adus nimeni nu s-a legat!