ENDGAME - sau jocul lor cu viata noastra

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Da' voi care cititi si ambalajele de hartie igienica pentru a fi siguri ca nu contine E'uri - atunci cand vi se pune un film in brate nu va intrebati CINE L'A FACUT? Nu sinteti curiosi sa aflati cine e Alex Jones?

Un exemplu de minciuna ordinarä din "documentar":

Doar pe parcursul a doua generatii de procreare selectiva, aproape 90% dintre progeniturile lor (Familiile Darwin, Galton, Huxley si Wedgwood) ori au murit la nastere ori au fost handicapati in mod serios, din punct de vedere fizic sau mental.

quote:

Eu daca gasesc o singura informatie eronata sau fortata intr-un documentar de 10 ore pun sub semnul intrebarii tot documentarul, pe cei care l-au facut, pe mamele lor, pe bunici, copii inclusiv toate animalele de companie din anturajul respectivilor.

Cel mai periculos la teoriile conspiratiei este ca ele contin minciuni si exagerari tesute in gherghef de adevar. Ti se prezinta astfel un covor tarcat in care nu mai sti unde incepe si unde se termina adevarurile si minciunile. De aceea pentru mine un singur fir de minciuna este proba suficienta ca am de-aface cu o lucrare "de-aia".

Multumesc Xenocid ca mi-ai aratat firul salvator.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu ma pot pronunta pentru vaccinul HPV pentru ca inca nu exista studii pentru efectele pe termen lung. Din cauza asta i-as recomanda oricui m-ar intreba sa nu il faca. In schimb dupa ani de zile in care vaccinul MMR a fost suspectat ca provoaca autism la copiii mici si toti doctorii si organizatiile oficiale au urlat ca nu e adevarat, exista un caz recent (anul trecut parca) in care sistemul de justitie american a dat castig de cauza parintilor ca autismul a fost provocat de vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am vazut si eu filmul si am cautat pe net sa verific citeva informatii. Asa ca am citit putin pe mult denigrata Wikipedia, care mentioneaza "mental problems" in familie.
Darwin a fost casatorit cu verisoara lui primara.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by xenocid

2030 !?? Bäi si acu spuneti? Nu era vorba ca o festelim toti in 2012? (EDIT: Uite pana si Boris Baiatul de pe Marte) stie asta

Da' voi care cititi si ambalajele de hartie igienica pentru a fi siguri ca nu contine E'uri - atunci cand vi se pune un film in brate nu va intrebati CINE L'A FACUT? Nu sinteti curiosi sa aflati cine e Alex Jones?

Xenocid , sunt de-a dreptul impresionata .. cred. Cata eleganta, cat respect, cata deschidere, afinitate poti sa ai … plus o mica disonanta cognitiva. S-o stapanesti sanatos! Stiu ca nu ma ridic la „inaltimea” standardelor si idealurilor tale dar, cum nu dau 2 bani pe standarde si idealuri .. no damage! Admir si respect oamenii consecventi cu valori si principii ale umanitatii. In rest .. raman cu pasiunile mele, mamicitul, turismul, chimia, marketingul, pescuitul la stiuca, proiectele mele si prostul obicei de a cerceta diverse informatii. Pacat ca nu citesti pe bune ceea ce scriu oamenii in mesajele lor ; uite ca am ajuns sa ma citez :

quote:
sa verific pe net tot felul de chestii din film, sa incerc sa "miros" daca este un hoax sau chiar nu stiu pe ce lume traiesc.

quote:
Da, filmul ar trebui vazut, apoi cu capul limpede, verificate informatiile ... dar subiectul nu este cazul sa fie samanta de scandal.

Revenind la autor .. ce te-a deranjat mai tare? Este inferior pentru ca nu are studii superioare, pregatire academica .. deci ar trebui sa taca ?

E un magar! http://www.christianmediaresearch.com/jones.html
E agent CIA si „alternative Media Gatekeeper for the Vatican”
http://www.spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm si cica dau si probe .. in fine .. chestiile astea ar trebui sa fie considerate print screen-uri chiar daca nu par http://i43.photobucket.com/albums/e372/tlthe5th/jones/buchanon_mispellcopy.jpg
e un om cu viziune
http://www.nndb.com/people/969/000048825/
este un mincinos
http://www.erichufschmid.net/TFC/Alex-Jones-summary.html
joaca golf ?
http://www.worldgolf.com/blogs/william.wolfrum/2008/02/07/alex_jones_9_11_truther_radio_host_contr

etc etc
si m-am plictisit!

Filmul este o insiruire de opinii, citate, cifre .. ale altora! Eu mi-am propus sa verific ce se spune in film si ma intereseaza mai putin cine a pus cap la cap informatiile. Verific si vad daca si din punctul meu de vedere se combina la fel . Pot sa gresec .. EVIDENT! Dar nu ma deranjeaza sa gresesc. Sunt ok cu asta. Mi-as face griji daca as avea tendinta sa raman cu ochelarii de cal ai mainstream-ului sau m-as resemna ca nu am ce face .

quote:
Originally posted by xenocid
Un exemplu de minciuna ordinarä din "documentar":

Doar pe parcursul a doua generatii de procreare selectiva, aproape 90% dintre progeniturile lor (Familiile Darwin, Galton, Huxley si Wedgwood) ori au murit la nastere ori au fost handicapati in mod serios, din punct de vedere fizic sau mental.

N-am idee cat este minciuna sau nu ca nu m-am uitat dupa aceasta informatie pana acum.

Altceva m-a interesat: exista sau s-ar putea presupune ca exista un plan de depopulare ? Este pus in aplicare acest plan prin degradarea voita a hranei, prin vaccinari si abuzuri legate de sanatatea oamenilor, razboaie , finantari conditionate ?

Nu cred in coincidente .. asa ca mi-am facut o lista cu ceea ce vreau sa verific. In teorie nu prea iese fum fara foc, dar in practica se mai intampla.

Si am inceput cu declaratiile - citatele din film, am inceput sa ma uit dupa contextul din care au fost scoase, sa caut sursele si sa vad cat de reliable par.

Consider ca am motive sa fiu suspicioasa referitor la „bunele intentii” ale celor ce guverneaza tarile si viseaza sa pastoreasca lumea ? Da, consider acest lucru, cel putin daca ar fi sa judec dupa ultimele procese ref testarile asupra soldatilor din ultimele razboaie, dosarele declasificate , scandalurile din lumea medicala, legile tembele din ultimii ani legate de ideea de a interzice tratamentele naturale,etc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Clover

Nu ma pot pronunta pentru vaccinul HPV pentru ca inca nu exista studii pentru efectele pe termen lung. Din cauza asta i-as recomanda oricui m-ar intreba sa nu il faca. In schimb dupa ani de zile in care vaccinul MMR a fost suspectat ca provoaca autism la copiii mici si toti doctorii si organizatiile oficiale au urlat ca nu e adevarat, exista un caz recent (anul trecut parca) in care sistemul de justitie american a dat castig de cauza parintilor ca autismul a fost provocat de vaccin.

Se stie deja ca sunt enorm de multe probleme legate de HPV ( fete care au murit din cauza vaccinului, un numar foarte mare de reactii adverse etc). Plus alte chestii destul de uluitoare.

http://www.judicialwatch.org/news/2008/jun/judicial-watch-uncovers-new-fda-records-detailing-ten-new-deaths-140-serious-adverse-e
http://www.naturalnews.com/Report_HPV_Vaccine_0.html
medalert-ul american http://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?PAGENO=1&PERPAGE=10&VAX=HPV4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Stiti ce ? Io cred ca problema nu-i chiar asa de mare, oricum exista suficienti candidati la autoexterminare ... Pai sa incepi ziua cu vreo 3 cafele mari, 10 tzigari si o portie zdravana de nervi din diverse motive, sa o continui mergand prin plin soare imbracat in culori cat mai inchise si fara nimic pe cap, sa bei apa o data pe zi si atunci nu prea multa, in schimb o bere sau chiar o tarie merge oricand, sa sari in apa raului rece cand esti mai zdravan incalzit si eventual nu stii sa innoti, sa gonesti pe sosea cu 140 la ora chiar daca masina ta e o rabla, sa mananci aproape tot meniul innotand zdravan in grasime, sa nu te speli cu zilele, sa dai gata pachetu de tigari intr-o seara la o bauta cu prietenii, sa stai 10 ore in fatza monitorului de la calc si alte 10 la tv da sa nu scoti nasul la aer pentru nimik in lume ... si exemplele pot continua, numa ce ma uit la stiri si-mi vin idei ... pai clar sunt suficienti cei care tind spre autoexterminare si uite asa poate le indeplinim si visul alora cu depopularea.

Cat despre faza cu guvernele si conducatorii care ne-ar vrea binele, e cea mai tare gluma pe care am auzit-o in ultimul timp.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Normal ca este Xeno impotriva filmului, doar face parte din planul (local)de exterminare ca d'aia il cheama Xenocid .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:

ce e MMR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by Porumbita
quote:
ce e MMR?
Mumps-Measles-Rubella (Oreion-Pojar-Rubeola)
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by b.nica

Normal ca este Xeno impotriva filmului, doar face parte din planul (local)de exterminare ca d'aia il cheama Xenocid .

neee ... e un domn destept dar cam nervos uneori. Acu' ... daca marturiseste ca are planuri ascunse .. vedem noi cum o scoatem la capat

Mergi la inceput