ENDGAME - sau jocul lor cu viata noastra
Raspunsuri - Pagina 2
irina.c. spune:
da de ce e subiectul asta la zz? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Adela99 spune:
pentru ca probabil dupa parerea moderatorului xenocid subiectul ca si documentarul se adreseaza "celor care prezinta o gama de emotii umane simalara cu cea a unui godin"
quote:
Originally posted by xenocid
Oh, la dracu! O luam de la cap!
Documentarul se adreseaza celor care prezinta o gama de emotii umane similara cu cea a unui godin. [...]
denizel spune:
quote:
Originally posted by Adela99
pentru ca probabil dupa parerea moderatorului xenocid subiectul ca si documentarul se adreseaza "celor care prezinta o gama de emotii umane simalara cu cea a unui godin"quote:
Originally posted by xenocid
Oh, la dracu! O luam de la cap!
Documentarul se adreseaza celor care prezinta o gama de emotii umane similara cu cea a unui godin. [...]
Ai mintit poporul cu televizorul!
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by Witchie
As vrea sa vad si eu acest film, multumesc.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu
de aici se poate descarca filmul .. se pare! Nu am incercat, eu l-am primit pe un dvd. http://earhiva.info/endgame/
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Eu nu am vazut filmul, dar l-a vazut sotul meu. L-a marcat foarte mult! Vreo doua zile numai despre asta mi-a vorbit! Si el, ca si tine, "a luat foc".
Dupa ce a vazut acest film, i s-a parut ca multe din lumea noastra intr-adevar se leaga...Concluzia lui a fost ceva de genul: noi ca noi, dar copiii nostri ....
Parca as vrea sa vad filmul, dar pe de alta parte am temeri....
Alina
Eu am vazut filmul in doua parti ( intre copil, catel, documente de servici etc); prima parte a fost ok, din nou teoria conspiratiei etc. Clar ca exista un grup care incearca sa faca si sa dreaga, dar ... Nici prin cap nu-mi trecea sa comentez filmul pe DC.
Cand am vazut partea a doua ( adica a doua jumatate a filmului) m-am blocat. Cum Doamne iarta-ma sa le vina unora in cap sa planifice scaderea numarului de locuitori ai planetei de la 6 miliarde la sub 1 miliard pana in 2020 - 2030 ?????????? Sa conditionezi imprumuturi de la Banca Mondiala de politici de reducere a populatiei ? Asta-i ... nici nu stiu ce cuvant s-ar potrivi!
Sincer .. m-am abtinut sa pun unele texte din subtitrare in mesaj. Filmul m-a facut sa ma gandesc la cati ani va avea copilul meu prin 2030 si cam ce sanse are sa fie unul dintre cei care raman in viata. Nu mai spun in ce viata. Si 2030 nu-i chiar asa departe.
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
da de ce e subiectul asta la zz?
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Irina, eu am lasat la latitudinea moderatorului sa puna subiectul unde crede. Isi stie mai bine treaba, eu scriu destul de rar pe DC ( mi-a crescut fata .. asa ca ma ocup de altele ) Da, filmul ar trebui vazut, apoi cu capul limpede, verificate informatiile ... dar subiectul nu este cazul sa fie samanta de scandal.
Adela .... am ras cu lacrimi. Multumesc! Eu m-am abtinut sa-i raspund lui Xeno
xenocid spune:
2030 !?? Bäi si acu spuneti? Nu era vorba ca o festelim toti in 2012? (EDIT: Uite pana si Boris Baiatul de pe Marte) stie asta
Da' voi care cititi si ambalajele de hartie igienica pentru a fi siguri ca nu contine E'uri - atunci cand vi se pune un film in brate nu va intrebati CINE L'A FACUT? Nu sinteti curiosi sa aflati cine e Alex Jones?
Un exemplu de minciuna ordinarä din "documentar":
Doar pe parcursul a doua generatii de procreare selectiva, aproape 90% dintre progeniturile lor (Familiile Darwin, Galton, Huxley si Wedgwood) ori au murit la nastere ori au fost handicapati in mod serios, din punct de vedere fizic sau mental.
Familia Huxley este un exemplu clasic de "aristocratie intelectuala" alaturi de Bernoulli. Ei au dat lumii pe Aldous Huxley, Julien Huxley, Anthony Julian Huxley, Francis Huxley ...
Stränepotul lui Charles Darwin s'a casatorit cu stränepoata lui T.H. Huxley - primul lor copil Andrew Fielding Huxley primeste Premiul Nobel pentru medicina in 1963 pentru descoperirea potentialelor de actiune ale sistemului nervos.
90% degenerati!?!?
b.nica spune:
Xenocid tu sari ca ars cand indrazneste cineva sa posteze pe aici 2 lucruri:despre Homeopatie si despre teoria conspiratiei;acum ca te vad aprins tare ma facusi curioasa si o sa ma uit si eu la film,na!
Dupa cum observ l-ai vizionat,frumos,nu este bine sa combati pana nu te documentezi,dar,nu ai putea totusi sa punctezi,argumentat,ce anume din film ti se pare neadevarat?
Luna1 spune:
Eu nu sunt asa radicala ca Xeno desi sunt de acord cu el. Asta cu teoria conspratiei e boala romaneasca pe bune. Cand vine mama cu ideeile ei auzite de prin fata blocului sau asemenea voua de prin publicatii extreme, mai ca-mi vine sa umplu dulapurile cu mancare (cu E-uri) si sa ma baricadez in casa sa nu ma injecteze astia pe nevazute.
Acum pe bune, incercati sa va intrebati logic daca ar fi adevarat nu cumva ar trebui sa supravietuiasca rasele asa zise mai dezvoltate, USA, vestul Europei nu ar dori sa extermine populatia din India, Africa Europa de Est etc? Atunci de ce ar introduce un vaccin atat de nociv aici in primul rand?
Foametea da, exista in Africa insa daca v-ati uita putin in istorie ati vedea cat ajutor au primit liderii africani de la Europa de Vest in special si ce au facut cu banii.
Si nu in ultimul rand incercati sa vedeti cat de credibila e sursa voastra de informare.
Aici mai ca ne obliga astia sa facem jogging zilnic, mai ca nu iti baga in gura cu campanii de a manca sanatos, mai ales cat mai aproape de natura si voi vreti sa cred in conspiratii.
Sau poate cine stie oi fi eu deja brain washed.
ilse spune:
Ok, eu cred ca adevarul este pe undeva la mijloc, nu sunt asa de convinsa ca guvernele si politicienii ne vor numai binele...si-asa as fi curioasa cum poate cineva nega NAFTA si BILDERBERG GRUP...si de ce atata secretomanie in ceea ce le priveste.