Ce credeti?
Raspunsuri - Pagina 2
hannen spune:
irina,multumesc mult!Am sa le scriu un mail.
Cryna,ai dreptate!si eu m-am gindit ca e mai mult decit ciudata situatia asta.De aia nici nu m-am repezit sa platesc anul trecut cind au trimis prima somatie.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
Otilia spune:
Iti dau un sfat: nu ii lua in seama si nu le raspunde. Daca vine vreodata cineva sa intrebe la mama ta de tine din partea lor sa le raspunda ca ai plecat fara sa lasi nici o adresa. Oricum e vina lor si n-au ce sa-ti faca, nici cum sa te gaseasca la capatul lumii. Mama ta nu e responsabila (si nici tu, fazele astea sunt de tot risul, de speriat cei cu inima mai sensibila). Hai, linisteste-te!
Si inca ceva: orice "somatie" vine in scrisoare simpla (nerecomandata) o poti arunca direct la gunoi. Daca ai vreo scrisoare recomandata cu aviz de primire oricum nu ai cum sa o primesti in Japonia (banuiesc ca nu le-ai mai scris intre timp ceva felicitari de Craciun ca sa le dai noua ta adresa :D). Parerea mea e ca daca iei legatura cu escrocii astia nu faci decit sa te complici.
Bafta!
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
Melody spune:
Hanne, Otilia are dreptate. Nu-i baga in seama, caci legal chiar daca ei ar dori sa inceapa o actiune in instanta, nu ar fi posibil. Exista un termen limita ( nu stiu exact cat timp)in care se poate incepe actiunea, 10 ani e prea mult.
Daca le trimiti e-mail sau le dai telefon vor crede ca te-ai speriat si ca o sa le platesti. Cum spunea cineva tot aici, ei se bazeaza pe faptul ca multi nu cunosc legille.
Sanatate si numai bine si da-i incolo cu problemele lor.
Ani
hannen spune:
Otilia,Melody,sarumana de sfat!
Sa stiti ca exact de asta inca nu i-am contactat,desi am aflat acum o sapt. despre "somatia" lor,(iar ieri cind am vb. cu mama mi-a zis "mama incearca sa-i contactezi,vezi ce vor ca mi-e frica ca or sa te dea in judecata"!)
Ma gindeam ce naiba sa le zic in mail,isi vor da seama ca eu nu-mi mai amintesc absolut nimic,deci ei pot indruga orice vor!!Si pe cuvint ca daca nu`s 11 ani,10 batuti tot sunt!
Is excroci asadar!Am sa-i ignor eu frumos cum i-am ignorat si anul trecut!
Va multumesc din suflet pt. sfaturi!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
GiaDavid spune:
Hihihi! Asa-Asa! Ignore si chiar delete hahahah
Pe mine m-au enervat ca tot asa...f multi ani, adik eram la facultate, deci daca nu 10, 9 -8 tot sunt! Poate ai vreo "legatura" cu unul de la Orange si ii spui sa te stearga din lista ca tu ai platit tot...bineinteles, tre sa fie cineva care te cunoaste cat de cat!
pup si spor la trebi!
andira spune:
Eu am lucrat in Connex, si pe parte de collection. Stai linistita, toate textele astea sunt praf in ochi, dupa 10 ani, daca esti si plecata din tara, nu se complica nimeni.
Amenintarile fac parte din razboiul psihologic, ca pana ajunge cazul la un analist, clientul deja sa fie timorat si dispus sa plateasca, numai ca sa n-auda de judecata.
Deci, relax...
tibiuta spune:
Dupa 10 ani?? A trecut termenul de prescriptie (3 ani)prin care isi pot recupera banii.Nu le scrie nimic ,nu au ce sa-ti faca.Si in definitiv ca orice companie au si eu pierderile lor.Stai linistita