ce sa fac? - ajutati-ma

ce sa fac? - ajutati-ma | Autor: diana32

Link direct la acest mesaj

Va rog, ajutati-ma !cum sa ies din aceasta situate ffff critica? am prezenat in jurnalele mele o parte din motivele care ma-au adus aici,fiimdu-mi greu sa continui,sa mai astern in cuvinte sfasietoarea durere.ajutati-ma sa gasesc iesire din acest calvar. nu vrau nimic mai mult ,doar un zambet,o bucurie pe chipul copiilor mei.va rog din suflet,santeti ultima mea speranta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce anume doresti?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Buna!
Simt in cuvintele tale disperare si dorinta de a primi o vorba buna...si sunt convinsa ca le vei primi, dar ar fii bine sa detaliezi un pic situatia ta pantru ca nu toata lumea are timp sa citeasca toate subiectele si gandurile postate de tine...
Numai bine si multa sanatate!

mamica a 2 prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Aici sint jurnalele:

http://forum.desprecopii.com/forum//log.asp?log_id=123049
http://forum.desprecopii.com/forum//log.asp?log_id=123060
http://forum.desprecopii.com/forum//log.asp?log_id=122323

In profil scrie ca fetita de 11 ani e nevazatoare.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana32 spune:

ce anume doresc?ce crezi Marius ca am postat durerea mea,cu pretextul de a intalni pe cineva ,caruia sa i se faca mila de mine si sa-mi doneze cativa banuti? v-am cerut un sfat,o idee ,atat si nimic mai mult.am crezut ca pe acest forum pot gasi oameni care au trecut prin clipe grele si-au invatat de la viata sa faca diferena intre bine si rau,insa acesti oameni sant in numar f mic.raceala din cuv. tale se simte,ceea ce ma face sa-ti cer tie,ca moderator,sa ignori postarile mele. va doresc sa aveti multe bucurii si multe,multe impliniri,deasemeni va multumesc si pt. sfaturile pe care mi le-ati dat pana acum.de multe ori mi-au fost de folos si m-au ajutat enorm de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Imi cer scuze daca intrebarea a fost directa. Insa asa este topicul deschis de tine. "Ce sa fac? Ajutati-ma" In ce consta "santeti ultima mea speranta!"?
Toti trecem prin momente grele sau mai putin grele.
"...raceala din cuv. tale se simte,ceea ce ma face sa-ti cer tie,ca moderator,sa ignori postarile mele".
In calitate de moderator NU ignor din principiu mesajele de pe forum. Este una din atributiile moderatorilor.
Intrebarea ramane deschisa.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Il sustin pe Marius,are dreptate si postarile lui, cele citite de mine,nu sunt nicidecum superficiale si reci.Chiar m-a uimit de fiecare data de cum profunzimea gandirii si cum pune problema.Intrebarea pe care a pus-o e una specific barbateasca,adica care-i problema ca sa putem gasi rezolvarea.Asa functioneaza mintea unui barbat!
Tu esti suparata de problema ta si l-ai judecat gresit.Chiar te-ar ajuta dezinteresat,dac-ar putea!Hai ,nu mai fii suparata,ca poate problema ta are solutii!Numai sa spui concret,ca nu te cunoastem.Membrii forumului nu citesc tot,ci selectiv.Inclin sa cred ca la numarul tau de postari ,nu te cunoaste multa lume de pe forum!

Mergi la inceput

nu sant suparata,credeti-ma!e adevarat ca problemele mele ma transforma intr-o nesuferita si-mi da impresia ca unii dintre voi ma intelege gresit,dar de fapt eu ii inteleg pe ei gresit.stiu ca nu v-am povestit prea mult despre mine ca sa ma cunoasteti indeajuns,credeam ca acele cateva randuri, va va ajuta, sa ma cunoasteti putin.timpul meu rezervat in fata calculatorului este f scurt si nu-mi permite sa descriu amanuntit tot ce ma framanta.drept sa spun nu-mi place sa mai descriu "durerea",m-am saturat sa tot amintesc de ea.numai in momentele de disperare ma opresc in fata voastra si ma destainui un pic.simt ca-mi eliberez sufletul.am spus ca santeti ultima speranta,deoarece santeti singurii care ma ascultati si-mi puteti da un sfat bun.aici nu am cui sa povestesc.nu am prieteni,nu am frati,nu am pe nimeni cu care sa discut.de credeti ,de nu credeti ,cu voi ma simt mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Atunci Dia, spune-ne mai multe despre tine, despre problemele tale ca sa stim cum sa te ajutam si sa te ascultam mai bine.
Povesteste de Razvan si Mathilda ( ce nume frumos!!)!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Bine Diana...eu am inteles exact cum sta situatia ...totusi eu as prefera sa o luam pe rand...incet, incet si sa ne cunoastem mai bine...poate propui un subiect de discutie pentru seara aceasta...ce te framanta in momentul acesta???

mamica a 2 prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

sa va povestesc despre rezultatele unui subiect pe care l-am postat in urma cu cateva luni: o inscrisesem pe fetita mea la sc.era pt. prima data cand ma desparteam de ea si mi-era f greu.nu stiam ce sa fac.aici toti ma indemnau s-o tin acasa,sub pretextul ca e neajutorata ,ca e nevazatoare si n-o sa reuseasca sa se descurce singura,pe deasupra mai si plangeau si se vaitau ca le este dor de ea.eram derutata total,am intrat pe forumsi-am cerut sfaturi in aceasta privinta.surpriza a fost mare.toti m-au sfatuit sa lupt pt. fetita mea ,pt. binele ei,sa am incredere in personalul scolii,ca nu voi regreta niciodata.i-am ascultat si am castigat. la premierea scolara imi crestea inima de bucurie.fetita mea mi-a dovedit ca e puternica ,ca are vointa,ca integrarea in societate ii face desul de bine.sant lucruri la care nici nu ma asteptam vreodata ,sa le primesc din partea ei.acum imi cere sa fac lectii cu ea,cum faceau doamnele la sc.am invatat alfabetul braille si facem lectii.ii e dor de sc de oamenii care au invatat-o sa fie o luptatoare. ce parere aveti? am incredere in sfaturile voastre ,ori nu? eu spun:DA si va multumesc enorm de mult!

Mergi la inceput