RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c
Raspunsuri - Pagina 17
CriPOD spune:
andries, cocosatul de la Notre-Dame? Intr-o vreme se practica asta, intr-adevar. Acum mi se pare de-a dreptul deplasat.
Solutie de bagat problema sub pres sau de a avea dreptate cu orice pret.
edit: eu citesc bbc cand am dubii... Stirea e de azi.
Andries spune:
Cocosatul de la Notre Dame cu adevarat, dar ... daca medicii decid ca riscul de a muri amandoi e foarte mare?
Andries
speed spune:
extras din stirea bbc: "Marie Stopes said it was encouraged that the Romanian government was "preparing new legislation to extend the Romanian limit on abortion upwards from its existing 14-week maximum in certain circumstances". uite cum 2 persoane reusesc sa schimbe o lege...nu prin discursuri sforaitoare ci prin fapte.cinste lor.
b.nica spune:
Astfel ajungem la ceeace am spus eu si alti medici: riscurile sunt mari la un copil de 11 ani.
Am fost luati in deradere sau ignorati, fara sa se analizeze ceeace am spus, PUR SI SIMPLU PT. CA SUNTEM NISTE PARLITI DE MEDICI DIN RO si a contat dorinta unei mame inconstiente si impartita intre frate si copil,care a conceput copilul la 14 ani si care nu a fost informata la timp de consecinte.
CriPOD spune:
quote:
Originally posted by b.nica
mame ... care a conceput copilul la 14 ani
Poti sa te explici, pls? Relevanta imi e neclara...
speed spune:
quote:
Originally posted by mQQmquote:
daca ai fi un pirlit de medic din ro (her words,not mine) ai pricepe...
balaioara spune:
Pe mine satenii astia ma calca pe nervi deja!
Ma uitam la stiri azi,ca sa aud cum o femeie din satul fetitei afirma cu tupeu ca vina ar avea-o fetita! Ca de ce nu a spus ea parintilor ce s-a intamplat! Si alte afirmatii deplasate, pe care nu mi le amintesc acum! Se referea, probabil la faptul ca s-a ajuns la doctor cand nu se mai putea interveni. Fetita insa, abuzata fiind, traumatizata si sub soc, cine stie prin ce o fi trecut! Si cine stie daca abuzul s-a rezumat la un singur act, sau s-a repetat, chiar si dupa ce a ramas insarcinata!
RAMONELLA spune:
Eu sper din tot sufletul ca acel copil sa poata fi salvat,sa nu fie facuta interventia si apoi copilasul acela sa fie lasat sa moara....ma trec fiorii....sa speram ca va trai si cineva il va infia,daca mama nu va vrea sa auda de el...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
b.nica spune:
quote:
Originally posted by mQQmquote:
Ma refer la mama fetitei de 11 ani care a conceput-o la 14 ani,pe fetita acum purtatoare de sarcina la 11 ani.
Dar am impresia ca a fost retorica intrebarea ta pt. ca cine a urmarit aceasta nenorocire ar fi inteles la ce ma refer.