www.strawberrynet.com (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Doamnelor, ma pregatesc si eu de o comanda pe srawberrynet.com si as vrea un rimel si un ruj. Rujul l-am ales, dar nu stiu ce rimel sa iau... Ce recomandati? Ce ati mai luat si ati fost multumite?

Multumesc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Raspund cu intarziere

Trimit pe adresa indicata orders...dar o copiez si o bag direct pa mail yahoo, nu stiu sa configurez outlook express
Nu merge si pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna,
mi-am comandat pe 4 iulie un parfum care mi-a sosit acum doua zile. Surpriza a fost sa constat ca mi-a sosit sub forma de recomandata externa, direct la oficiul postal de care apartin. am semnat si-am ridicat coletul. atat. n-am platit absolut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

da, si eu am primit acum 1 sapt. un parfum tot la oficiul postal de care apartin, si mi l-au dat direct(inainte ma chemau intr-o camera separata, il mai si deschideau eventual). Poate din cauza ca le trimit din europa(al meu a venit din suedia) acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josephinejo spune:

buna fetelor
Am dat si eu o comanda pe strawberry de 3 parfumuri pe 14 iulie si nici pana aztazi nu am primit nimic, cele care ati mai dat comanda in aceasta perioada voi v-ati primit comnada, soau doar la mine interzie. Astept raspuns;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
citat din mesajul lui josephinejo

buna fetelor
Am dat si eu o comanda pe strawberry de 3 parfumuri pe 14 iulie si nici pana aztazi nu am primit nimic, cele care ati mai dat comanda in aceasta perioada voi v-ati primit comnada, soau doar la mine interzie. Astept raspuns;)

Eu mi-am comandat cam in urma cu 10 zile o crema pt ochi si inca nu a sosit. Data trecuta mi-a sosit pachetul cam in 2-3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna fetelor,

Ma incadrez si eu rindul celor ce-si fac (,) cumparaturile la strawberrynet.com.
Mi-am comandat pe data de 8.08 o crema de ochi cu caviar(La Prairie), doua rujuri (Yves Saint Laurent)si un creion corector (Yves Saint Laurent) pentru ochi. In plus, am primit cadou un fond de ten de la Revlon. Va tin la curent cu informatii despre cum sunt produsele si cit de repede vin.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna
Desi vad ca n-ati mai scris demult pe aici, sper sa gasesc pe cineva care sa ma lamureasca.
Am facut prima mea comanda pe Strawberrynet pe 30.09, constand in 2 produse cosmetice si un parfum; parfumul l-au trimis via Suedia, si a ajuns, cica e in prelucrare la OP-ul de unde apartin, dar produsele cosmetice trimise din HK n-au ajuns deloc in tara, daca introduc codul la track & ...imi apare ca fiind inexistent, am dat si tel. la 9393 si cei de acolo mi-au spus ca nu apare nici data plecarii din HK.
Eu am citit pe aici ca parfumurile ajung mai greu, nicidecum cosmeticele; ambele colete au plecat de la ei in acelasi timp si-s cam ingrijorata.
A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Pai alea din HK fac cam 4-5 saptamani, daca ai facut comanda pe 30.09 mai ai bine de asteptat. Mie mi s-a intamplat sa primesc pachet de la ei si codul sa nu apara pe site la posta. Eu tot verificam si am primit avizul.Sa stiti ca au o oferta zilele astea la orice cumparatura cadou un ruj Victoria Secret.Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput