Ce ziceti? - igiena publica

Ce ziceti? - igiena publica | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

In filme vad ca toata lumea se aseaza pe wc-urile publice fara nici o rezerva.Ca isi pun posetele pe jos sau se aseaza pe gresie sa mediteze, asta deja nu ma mai mira.Oare sint eu exagerata cu igiena ,sint singura care nu ating nimic in toaletele publice?Bine eu nu fac nici baie in cada la hotel,numai dus.Trebuie sa-mi mutati cumva subiectul la psi?Sint exagerata?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

se pare ca nu esti singura..si nici n-ar trebui sa ai dubii in privinta asta. sunt putine persoane care fac invers..cred.
eu am retineri si cand merg la cineva in vizita.. si decat sa tratez, mai bine evit!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Oricat de curata ar fi o baie un WC ,n-as putea sa ma asez pe el,doar la mine acasa am "curajul"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu imi iau si asternuturi de pat (de acasa) cand merg la hotel, chiar daca e de 5* de exemplu si totul arata impecabil si ca nou

Deci nu, dupa parerea mea, nu esti deloc exagerata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Nu, eu nu cred ca esti exagerata. In filme e....ca in filme.... Eu stiu pe cineva care se tine de barele din autobuz cu un servetel, ca sa nu ia microbi, iar acasa dupa ce-i pleaca musafirii se duce si spala wc-ul. Eu personal mai pun geanta pe jos (poseta o agat de git daca alta solutie n-am ) insa cred ca mai ales la toaletele publice trebuie avut grija cu igiena.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Se vede ca n-am vazut de mult un film . Oricum nu se poate compara fictiunea cu realitatea.
Eu n-am curaj sa ma asez pe wc decat acasa la mine, la prietena mea cea mai buna si la prietenul meu. Merg si la altii acasa si mi se pare extrem de curat da' sunt retinuta .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

Cel mai nasol e la Wc-urile din aeroporturi,unde,vrei nu vrei,trebuie sa intri cu poseta si un bagaj de mana.Ce faci?Doar nu le lasi afara! Incapi cu ele inauntru,bun,pui valiza pe jos,insa poseta unde o pui,daca nu au cuiere,tot pe jos?Sau agatata de clanta,insa mai sunt care nu au clante ci doar inchizatori mici.Daca e iarna mai ai si o haina.Si e nasol si la spalat pe maini,nu poti pune poseta langa chiuveta ca se poate uda.

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nu stiu cum e prin filme dar la noi majoritatea toaletelor publice au dezinfectant.E un dispenser instalat si pe putina hirtie igienica pulverizezi dezinfectantul cu care apoi cureti capacul wc-ului .
Aa,sunt si hirtii speciale cu care il poti acoperi...
Toaletele au cuiere,scaunele pt. bebelusi ,altele si cite un suport micut pt. alte bagaje.
Dar avem si toalete japoneze,alea de stai pe "vine" deci nu te mai chinui sa cureti nimic.
Pe usi scrie mare ca sa poti alege "japanese style" sau "western style"
Ba avem si "melodii" de acompaniament pe fundal,ca sa nu te rusinezi de vecina .Iti pui sunetul unei cascade sau ciripit de pasarele si te picuri in voie.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hannen, super tare, mai ales partea cu melodia. Asta e partea cea mai jenanta, cind merg in oras si chiar am nevoie la buda si parca se aude fiecare zgomot si ma blochez si nu mai pot face nimic.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Ce spune Hannen suna paradisiac!Groaznic in aeroporturi Eva,ai dreptate.Eu stii ce fac?Spal mainile,deschid usa cu cotul,apuc una bucata hartie,o arunc.Iau alta bucata hartie cu care inchid usa dupa mine..prea lung de povestit,e un intreg ritual!Si mai mi-am cumparat si o hartie-protectie,in forma de capac wc,care se pune pe acesta cand nu ai alta optiune si folosesti alta toaleta decat a ta.
Dulcetica,bine zici...IN FILME:-)))Sau unde sta Hannen:DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hannen cand imi vine in oras cred ca o sa dau o fuga in Japonia sau la mine la tara ca imi canta pasarele naturale .
Eu am un fix cu prosoapele(fiecare cu prosoapele lui) si cu hainele care se probeaza inainte de a fi cumparate.

Mergi la inceput