S-a dus o cariera

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Depinde...
M-am razgandit in privinta mesajului .
Oamenii acorda sexului o importanta mai mica sau mai mare, altii il transforma in hobby si mie mi se pare ok daca e cu sotul. Nu transforma persoana in cineva care nu merita respectul nostru full.

Lasand la o parte toate astea, oameni buni nu simtiti ca lipseste cineva de la discutia asta?

GUESTUS?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

quote:
Originally posted by J G

Depinde...
M-am razgandit in privinta mesajului .
Oamenii acorda sexului o importanta mai mica sau mai mare, altii il transforma in hobby si mie mi se pare ok daca e cu sotul. Nu transforma persoana in cineva care nu merita respectul nostru full.

Lasand la o parte toate astea, oameni buni nu simtiti ca lipseste cineva de la discutia asta?

GUESTUS?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

o fii omul in vacanta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chiar e in vacanta si mai e si bugetar (cred ) ca are o vacanta de-a dreptul nesimtita de vreo 6 saptamani.

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by denizel

Donia, sa fiu mai clara:-)
Prietena ta foarte buna, pe care o apreciezi enorm de mult, cu reale calitati de toti recunoscute, vine intr-o zi si iti zice: mi-a zis barbate-mio ca ma apreciaza de moare in continuare dar, din pacate, in afara de aprecierea asta nu mai e nimic. Nu ma mai iubeste cica, nu mai suporta sa stea langa mine cica, vrea sa divortam cica, nu vrea sa se ruineze viata amandurora cica.
Ei divorteaza.
Ce zici tu? Tipul e in stare sa ia decizii corecte? Casatoria e chiar asaaaa...azi te iubesc, maine nu te mai iubesc, pa?
Este omul asta vrednic de a fi profesor, implicit model al copiilor tai?

Hai ca deviem complet...:))
Da' pe el l-a intrebat cineva de ce divorteaza? El ce zice? Ca trebuie sa stiu si punctul lui de vedere, ti-am zis ca incerc sa fiu obiectiva, nu pot sa ma iau doar dupa parerile ei, oricat de mult as iubi-o si oricat de nemaipomenita ar fi.

Da' zau ca deviem, ne trezim mutate la "In unul sau in doi" :)))

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by denizel
De ce s-o ierte, frate?

Pai unu mama te iarta intotdeauna, si doi, nici mama ei n-a zis ca n-a gresit, ci ca a iertat-o, ceea ce e cu totul altceva :-)

quote:

Si, de unde stii tu ca eu nu-mi pun o mustata falsa, un trabuc in coltul gurii si nu ma duc sa ma intalnesc cu d-l Denizel la Jockey Club?

Denizel, ca sa fie ceva comparabil, ar tb sa mergi matalutza purtand numai trabucul si mustata falsa ...in plus, ce spui tu cu semaforul e foarte frumos si foarte romantic, te vad vreo doi-trei din masinile vecine, si ma gandesc ca ori pe tine ori pe domnul va prinde cu spatele, si atunci impartim la doi:-)
Daca vrei sa faci ca profa de franceza, opreste la semafor la universitate, trage frana de mana, asezati-va pe capota din spate, etc etc etc etc (ma opresc cu imaginarea din respect si pura apreciere :-)

quote:

Cine face sex, altfel decat pretinde majoritatea ca face, nu are nici o treaba cu job-ul???? [....]
Cum adica s-a dezbracat IN CLAAAAAASAAAAAAAAAAA????????????
Chiar nu putem face diferenta intre un om care la clasa isi face treaba impecabil

Toata lumea e libera sa faca sex cum doreste. Profesorii, care educa si formeaza minori ar trebui sa se abtina de la expunere indecenta, exhibitionism, si alte asemenea fapte, general catalogate ca "obscene".
Codul Penal romanesc (according to google):
"Art. 221. - (1) Actele cu caracter obscen savarsite asupra unui minor sau in prezenta unui minor se pedepsesc cu inchisoare stricta de la un an la 5 ani."
Din punctul meu de vedere netul e aproape sinonim cu "in prezenta", baietii aia de la google merita banii pe care i-au facut, indexeaza tot, iar pustimea se pricepe foarte bine sa caute, are tot, vede tot.

Nu zic ca profa ar tb sa faca parnaie...dar contextul e dubios, cel putin, e vorba despre minori...ia ganditi-va ca in locul ei ar fi fost un prof de franceza, homosexual, sau, doamne iarta-ma, vreun preot homosexual...

La ce crezi ca se gandeste elevul de 17 ani cand ea ii da un trei ca nu stie sa zica "les sanglots long blabla", sau cand ii explica idealul de bine, frumos, si adevar? fix la vibratorul ala se gandeste, si la alte vreo doua detalii pe care le stie toata lumea, asa ca nu le mai listez si eu.

Relatia profesor-elev este una personala, pustiul trebuie sa look up, nu sa look down, iar imaginatia pe la 15-16 ani e foarte bogata, mai ales pe la capitolul performante de un anume fel.

Nu e treaba scolii sa fluture sexul pe la nasul minorilor la ora de franceza, treaba scolii e sa proiecteze o imagine profesionala, fara bias de orice fel, rasial, sexual, religios, sau mai stiu eu de care.
Asta lasand la o parte decrepita notiune de decenta.

Nu stiam ca si-a dat demisia, scuze; stiam numai ca a fost suspendata de inspectorat pe durata de nustiucat.

Si cu asta chiar inchei, am aberat suficient pe aceasta tema, mai bine ne povesteste denizel cum sta treaba cu cluburile, mustatile, si semafoarele...avem voie, suntem majore, si-n plus, e cu mult mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Llaura , de ce sa "look down" la o profesoara ? PT. ca face sex si ca cineva i-a violat intimitatea?
Cred ca modul in care este rivita profa acum tine de educatia de acasa(si nu ma refer aici la cei 7 ani , ci la modul in care i s-a facut educatie sexuala copilului).

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

In sfarsit am inteles unde a gresit profesoara, din punct de vedere profesional: nu conjuga "si conditionnel" in timp ce facea sex cu sotul propriu si personal.
Pai unde constiinta profesionala daca ea si-a uitat atributiile scolare in timpul liber?
Rusine! Sigur ca nu merita respectul vostru, si Doamne fereste ca acei copii ai vostri care se dau pe net nerestrictionat sa aiba vreo tangenta cu scarba asta

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Edit: cat de rele puteti fi cu aceasta femeie pe care media a distrus-o! Mai dati si voi cu piatra si presupusul, mai ales cele care sunteti atata de inocente incat zau ca nu stiu cum si-au conceput copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

apropos de look up si look down, ca mi-am adus aminte de liceu...si era acolo un prof de fizica, de zau ca 100% dintre fete ne gandeam "romantic" la el si nici pomeneala de site-uri (de niciun fel) in 19toamna

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by oana_s

apropos de look up si look down, ca mi-am adus aminte de liceu...si era acolo un prof de fizica, de zau ca 100% dintre fete ne gandeam "romantic" la el si nici pomeneala de site-uri (de niciun fel) in 19toamna

Oana si Mara 11.08.2004

Ti-ai dat foc la valiza!!!
Sper ca nu lucrezi in invatamant,ca NU AI VOIE SA TI EXPRIMI PUBLIC FANTEZIIIIIIIIILEEEEEE!
Gta,esti stigmatizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

quote:
Originally posted by oana_s

Oana si Mara 11.08.2004

Ti-ai dat foc la valiza!!!
Sper ca nu lucrezi in invatamant,ca NU AI VOIE SA TI EXPRIMI PUBLIC FANTEZIIIIIIIIILEEEEEE!
Gta,esti stigmatizata.

m-a ferit Al de Sus, mai ales ca io aveam fanteziile alea in liceu,deci iti dai seama ca de mica eram sa zicem "fantezoasa"

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput