S-a dus o cariera

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

PS Inaintasii KKK nu se stransesera sa omoare NISCAI NEGRI ci NEGRUL, adik ala de-o agresase pe aia mica si obraznica . Nu de alta dar suna ca si cand se plictiseau si s-au dus la vanatoare de negri.

Ha, pai asta e una din cartile mele preferate de asemenea.
In tot cazul, uite, nu tineam minte ca Belle era indragostita de Rhett :-).

Iar cartea este o preferata a mea pentru ca este o fresca (na , vorbesc ca o profa plafonata ) a evenimentelor si moravurilor de atunci.
Iubesc toate personajele in egala masura dar, nu pot sa nu declar ca toti sunt o adunatura de rasisti, cu miss Melanie in frunte .
Nu conteaza ca unii dintre ei tratau sclavii cu omenie, conta ca toti considerau ca e ok sa aiba sclavi. Se dusera si la razboi ca sa-si apere acest "drept" .

Apoi, daca un negru a agresat-o p-aia mica, de ce trebuia omorat? De inapoiati ce iereau, d-aia! Omu' trebuia judeact si condamnat, nu omorat!
Da', na, ce sa le ceri? Pentru aceleasi motive se omorau si intre ei .

Da', Androix, sa stai linistita, io tot ii iubesc pe inapoiatii astia fanfaroni .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pana la urma problema se mai poate pune si asa: profa mi-a demonstrat ca, din punctul meu de vedere, nu are capacitatea de a lua decizii bune. Fie ca filmele i-au fost furate, fie ca le-a pus ea, pentru mine sunt dovezi ca a luat niste decizii proaste (s-a expus aiurea sau a riscat sa fie expusa de altii). Daca lasam la o parte moralitatea, in final eu zic ca pentru copilul meu imi doresc un profesor care e capabil sa rationeze si sa ia decizii bune, cu atat mai mult daca e vorba de cineva in functie de director. Iar profa asta a demonstrat exact contrariul.

hannen, poate iti faci totusi timp sa citesti cele 30 de pagini ... sunt date care arata ca filmele ar fi putut sa fie foarte bine puse pe net chiar de cuplul in discutie.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

[quote]

Apoi, daca un negru a agresat-o p-aia mica, de ce trebuia omorat? De inapoiati ce iereau, d-aia! Omu' trebuia judeact si condamnat, nu omorat!

Pai cine era sa-l judece? Carpetbaggerii? Ca tocmai de aia s-au dus sa-si faca dreptate, saracii oameni!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Pai cine era sa-l judece? Carpetbaggerii? Ca tocmai de aia s-au dus sa-si faca dreptate, saracii oameni!

Pai, ma gandesc, puteau sa il prinda si sa il ascunda la ei in vreo pivnita , pana se limpezeau apele. Dupa aia, il scoteau din pivnita si il bagau la inchisoare .
Cum adica "saracii oameni"? Niste criminali (indiferent de motiv) pot fi numiti 'saracii oameni'?
Iti poti imagina scena in care o gloata de barbati a tabarat pe un singur barbat? Sa nu-mi zici ca a fost o portie de adrenalina pt. negrul care statea destul de prost cu educatia, da' destul de bine cu muschii .

In legatura cu cealalta postare a ta, de acord, profa nu a luat decizii bune (in opinia ta), deci nu e potrivita pt. functia de director al unei insitutii.
Da' ce legatura au deciziile proaste luate cu meseria de profesor de franceza?

Adica, vrei sa spui, Donia, ca daca un profesor divorteaza de prietena ta cea mai buna (pe care o iubesti si careia ii vezi numai cele mai alese insusiri), fostul ei sot nu mai are drept sa profeseze intr-o scoala, pe motiv ca nu e capabil sa ia decizii bune?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Un lucru mai zic si gata ca oricum sunt off topic: nu-ti mai amintesti ca era indragostita de el pentru ca nu scrie nicieri concret asta in carte Asa cum bine ai zis mai devreme: depinde de cititor. Asa si in cazul asta.

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:

Si...cam cum le-a aratat? A adus un ceraceaf alb l-a scoala, l-a intins catu'i tabla si a dat drumu' la proiectie?

Exact! chiar mai bine, ca "tineretu' din ziua de azi" nu prea mai merge la proiectii, in schimb youtube stie foarte bine.
(Nu-mi vine sa cred ca la subiectul asta sunt 40 si ceva de pagini de dileme.)
Denizel, tu de ce nu il iei pe dl Denizel la o ...intalnire in mall sau in piata orasului, numai pentru ca e ilegal, sau pt ca ce e privat trebuie sa ramana privat? Definitia spatiului public s-a modificat in ultimii 15 ani, intre youtube si mall mare diferenta nu e, ceva postat pe un serviciu internet gratuit mai devreme sau mai tarziu va iesi la iveala.

quote:

Chiar ma gandeam: daca pustii nostri ai citi topicul asta, de partea cui ar fi? De partea profei care face ce vrea ea in timpul liber

Pai si tu faci ce vrei in timpul liber, nu vrei sa ne arati si noua?
quote:

Din cate cunosc io copiii, la o anumita varsta, mai degraba is atrasi de modele gen Eminem, decat de modelul profului moral, cu matreata pe revere si certat cu pasta de dinti. Parerea mea

Pai ce sa aleaga, daca modelul profului moral, interesat, bine imbracat nu e disponibil?! aici e de fapt problema.

Parerea mea "din interior" este ca dna in chestiune nu are nici o treaba cu invatamantul, pur si simplu nu-i pasa, ea si scoala sunt ca paralelele alea euclidiene care nu se intalnesc niciodata. Altfel ar fi stiut ca studentii respecta originalul, dar nu cand e ieftin, penibil si inestetic.
In plus, relatia profesor-student este una personala; daca tu, profa, te dezbraci practic in clasa, ce te astepti, ca ei sa aplaude si sa rezolve fericiti vreo cinci integrale triple?? LOL.

Am auzit multa lume injurand sistemul nord-american in care licenta in subiect (franceza, chimie, fizica, etc) nu iti da automat si dreptul de a preda; incep sa cred ca de fapt sistemul este foarte bun, ii forteaza pe incepatori sa uceniceasca pe langa un prof mai experimentat, sa vada si ei despre ce e vorba in propozitie in meseria asta, sa invete macar un pic sa fie mandri ca-s profesori (asta s-ar mai rezolva si cu o marire de salar; in general cat dai, atata face, se aplica si la profesori).

E foarte adevarat ca sunt si alti neica nimeni pe la catedre, dar toate trebuie sa inceapa de undeva.
Iar din aceasta situatie total penibila singura iesire eleganta ar fi fost demisia ei.
Parerea mea!

Mergi la inceput

quote:

In legatura cu cealalta postare a ta, de acord, profa nu a luat decizii bune (in opinia ta), deci nu e potrivita pt. functia de director al unei insitutii.
Da' ce legatura au deciziile proaste luate cu meseria de profesor de franceza?

Adica, vrei sa spui, Donia, ca daca un profesor divorteaza de prietena ta cea mai buna (pe care o iubesti si careia ii vezi numai cele mai alese insusiri), fostul ei sot nu mai are drept sa profeseze intr-o scoala, pe motiv ca nu e capabil sa ia decizii bune?

Cu divortu', intai... depinde de ce divorteaza, ca incerc sa fiu destul de obiectiva (si intamplator, chiar se intampla chestia asta in viata reala... doar ca el nu-i profesor). Ca doar asa, ca divorteaza, nu e ocazie de blamare... dar daca divorteaza pentru ca o abuzeaza, fizic sau verbal, ca o inseala, etc, cu alte cuvinte pentru ca el are un comportament care imi pune mie semne de intrebare, da, as spune ca omul asta nu vreau sa ii fie dascal copilului meu. Eu sunt din aia cu "profesorii = si modele in viata copilului"
La partea cu profa de franceza - alegeri proaste... revin tot la chestia cu modelele... daca profa e o persoana de a carei capacitate de a rationa ma indoiesc... cum sa vreau sa mai continue sa fie prezenta in educatia copilului?

Si off topic la saracii oameni... eu empatizez cu toata lumea, si cu saracii albi, si cu saracii negri... cu totii sclavii timpurilor in care traiau.

Mergi la inceput

Ca sa vedeti cat de jegoasa poate fi presa din Romania .
Am vazut mai inainte un ziar pe o taraba. Ce era pe prima pagina: o poza cu mama bietei femeii asteia pe care o tot disecam aicea, cu neste sacosi atarnandu-i de maini, cu p panglica neagra pe ochi (atat cat sa o recunoasca maine pe strada tot orasu' ) si...ta naaaa....declaratia mamei: da, stiu ce a facut fata mea dar, ce sa fc, io am iertat-o!!!
Maaaaaai, oameni buni, e posibil asa ceva???????
Nu stiu daca femeia chiar a declarat asta dar, daca a declarat, uite un exemplu de om care, daca ar fi profesorul copilului meu, l-as duce pe asta micu' la o scxoala in capatul alalalt al orasului.
De ce s-o ierte, frate? Ce i-a facut? Doamne, ce oameni!!!

quote:
Originally posted by Llaura

Denizel, tu de ce nu il iei pe dl Denizel la o ...intalnire in mall sau in piata orasului, numai pentru ca e ilegal, sau pt ca ce e privat trebuie sa ramana privat? Definitia spatiului public s-a modificat in ultimii 15 ani, intre youtube si mall mare diferenta nu e, ceva postat pe un serviciu internet gratuit mai devreme sau mai tarziu va iesi la iveala.

Laura, iti multumesc pt. parerea extrem de buna pe care o ai despre mine si d-l Denizel! .
Numai ca...cum sa-ti zic...io is cam... ne-ortodoxa si, de cand ma stiu fac surprize celor din jur :-)).
Si, de unde stii tu ca eu nu-mi pun o mustata falsa, un trabuc in coltul gurii si nu ma duc sa ma intalnesc cu d-l Denizel la Jockey Club?
Demult mi-am propus sa incerc si eu faza aia cu scosul pantofilor si pantalonilor celui de vizavi, folosindu-te doar de laba piciorului (na, Miaunico, bucura-te!!!!!!! :-))))))))))))

Mai, pe bune acu', eu sunt o tipa destul de nesuferita (in sinea mea desigur) atunci cand chiar imi propun sa evaluez la sange pe cineva.
Numai ca, fara sa fiu ipocrita sau sa ma dau minte-deschisa, chiar nu cred ca ceea ce a facut tipa este grav. Atat de grav incat sa nu mai merite ca noi, parintii, sa acceptam ca ea sa mai predea franceza copiilor nostri :-).

quote:

Pai si tu faci ce vrei in timpul liber, nu vrei sa ne arati si noua?

Daca va innemeriti vreodata pe la vreun semafor in Bucuresti (sau in alta parte ) s-ar putea sa ma vedeti pupandu-ma cu dl Denizel in masina :-)).
Mai avem obiceiul asta, mai ales daca ne-am vazut f.putin in ultimele zile. Na, omorati-ma acuma!
Daca indrazniti sa ziceti ceva, bagati de seama: nici macar taximetristii din Bucuresti nu ne claxoneaza daca se face verde si noi nu am vazut .

quote:
Pai ce sa aleaga, daca modelul profului moral, interesat, bine imbracat nu e disponibil?! aici e de fapt problema.

Exact, Laura!!!! Aici e problema din Romania. Eu nu spun ca nu exista profesori jos palaria in Romania, spun doar ca is pline canncelariile de profesori muuuuuult mai naspa decat biata femeia asta (despre care, eu spun in continuare ca nu e naspa).

quote:
Parerea mea "din interior" este ca dna in chestiune nu are nici o treaba cu invatamantul, pur si simplu nu-i pasa, ea si scoala sunt ca paralelele alea euclidiene care nu se intalnesc niciodata. Altfel ar fi stiut ca studentii respecta originalul, dar nu cand e ieftin, penibil si inestetic.

Laura, aici nu inteleg!!
Cine face sex, altfel decat pretinde majoritatea ca face, nu are nici o treaba cu job-ul???? Asta cum mai vine, a???
Astia din invatamant tre' sa fie eventual ca aia din Soarele Gol a lu' Asimov, ca sa fim siguri ca se gandesc numa' si numa' la scoala,lectii si teze.

quote:
In plus, relatia profesor-student este una personala; daca tu, profa, te dezbraci practic in clasa, ce te astepti, ca ei sa aplaude si sa rezolve fericiti vreo cinci integrale triple?? LOL.

Cum adica s-a dezbracat IN CLAAAAAASAAAAAAAAAAA????????????
Chiar nu putem face diferenta intre un om care la clasa isi face treaba impecabil (sunt sigura ca asa e fiindca, daca nu, ar fi vuit ziarele ca era tufa de venetia in clasa, la franceza), dar in particular are si el stolurile lui?
Of, ca iar ma vad nevoita sa o supar pe mQQm si sa dau exemplul meu favorit cu Eliade .

quote:
Iar din aceasta situatie total penibila singura iesire eleganta ar fi fost demisia ei.
Parerea mea!

Iar ea si-a dat demisia!!, iar maica-sa a iertat-o ca a pacatuit. Ce mai vrem???

Mergi la inceput

Donia, sa fiu mai clara:-)
Prietena ta foarte buna, pe care o apreciezi enorm de mult, cu reale calitati de toti recunoscute, vine intr-o zi si iti zice: mi-a zis barbate-mio ca ma apreciaza de moare in continuare dar, din pacate, in afara de aprecierea asta nu mai e nimic. Nu ma mai iubeste cica, nu mai suporta sa stea langa mine cica, vrea sa divortam cica, nu vrea sa se ruineze viata amandurora cica.
Ei divorteaza.
Ce zici tu? Tipul e in stare sa ia decizii corecte? Casatoria e chiar asaaaa...azi te iubesc, maine nu te mai iubesc, pa?
Este omul asta vrednic de a fi profesor, implicit model al copiilor tai?

Mergi la inceput

Pai, J, normal ca daca ma pup in masina e "o chestie". Locul privatului e in privat. Cel putin, io asa am inteles .

Mergi la inceput