Masura pantofi in America
Buna
Am si eu o intrebare va rog: numarul 39 la pantofi de la noi cum se "traduce" in America? Am gasit eu intr-un tabel pe undeva ca ar fi 7 1/2 dar nu sunt sigura. Spuneti-mi daca stiti pls. Merci.
Raspunsuri
Alexa Ioana spune:
uite ce am gasit:
http://www.dancesport.uk.com/shoes/conchart.htm
http://www.onlineconversion.com/clothing_shoes_womens.htm
39 n'are cum sa fie 7 1/2, pentru ca eu port 37-38 si pe pantofii pe care'i port in momentul asta scrie 7 1/2...
ixyshor spune:
Alexa, merci mult de tot!
Pe ambele linkuri va dca 39 ar fi 8 1/2, deci unde ma uitasem eu era gresit. Thanks!
madau spune:
si eu stiam tot asa...39 e 9, 38 e 8 si tot asa...sper sa nu gresesc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
valentinag spune:
39 ca 39,dar eu de ex am piciorul lat,stiu ca la voi e chestia aia cu calapodul,cam ce ar trebuii sa-mi comand,9,5?
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
silvana75 spune:
Eu port masura romaneasca 38, aici e 8 si pentru ca am piciorul lat imi cumpar marimea 8 wide (lat).
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Ramona J spune:
Sint pantofi marcati cu N (narrow - ingust), M (mediu) sau W (wide - lat). Exista si mai multi de N sau de W, sa se potriveasca pentru toata lumea.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ixyshor spune:
Multumesc mult tuturor pt raspunsuri! Imi sunt de folos. Ramona, ai lamurit o dilema de-a mea cu N, M, W. Uitandu-ma pe siteurile lor, chiar nu stiam ce inseamna literele astea. Merci mult, sunteti niste dragutze!