Fond pentru consilierea fetei de 11 ani
Raspunsuri - Pagina 8
marius spune:
Pana se confirma sau se infirma orice este posibil. Si de o parte si de alta.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Cristina_C spune:
Marius, e normal sa fii sceptic. Mai bine mai sceptic decat prea credul.
Mie nu mi-a mirosit a bine de cand am auzit ca familia ii ia apararea violatorului. Mama lui (bunica fetitei) poate e de inteles, dar si sora lui - MAMA fetitei?! Cum sa-l mai consideri frate dupa asa ceva, sa-l lasi sa scape nepedepsit? Cand i-a facut un rau atat de mare copilului tau? Pai nimeni n-ar trebui sa fie mai presus decat copilul.
Si e adevarat ca parintii sunt cei care trebuie sa hotarasca daca isi duc fetita la psiholog sau nu, deci nu se poate fara acordul lor. S-ar putea insa ca ei sa considere problema rezolvata (avortul fiind solutia) asta vroiau sa obtina si au obtinut si, dupa asta pentru ei totul este ca inainte. Sunt curioasa cum se simte fetita, daca si-a revenit, daca a uitat. Isi poate reveni oare si fara psihoterapie?
admin spune:
STOP JOC!
Hai sa nu ne ambalam in discutii care derapeaza rau de la subiect.
Marius: ai tot dreptul sa ai un punct de vedere personal. Tot personal apreciez gandirea pozitiva, deci plec de la premiza ca ce insinuezi tu nu se va adeverii! Hai sa nu ne lasam condusi de aparente si prejudecati. Atata timp cat fetita are o sansa si are alaturi de ea oameni inimosi care fac tot posibilul sa o ajute, cred ca merita sa speram, si sa le dam acestora din urma creditul si respectul pe care il merita. Condus de gandirea pozitiva, prefer si sper ca peste ani sa citesc in Newsweek povestea unei Florine de succes care isi aduce aminte de o trauma din copilarie decat sa citesc in Click sau alt ziar de nivelul asta cum isi fac rating demonstrand ca cei circumspecti au avut dreptate.
Voljena:
- am inteles punctul de vedere al familiei si il respect. Totusi cred ca tu ai putea sa le explici, intr-un moment prielnic, ca este bine sa apeleze la astfel de metode. Lingerea ranilor in familie este dupa parerea mea tot o conceptie invechita, mioritica. Dar inca o data: numai in locul lor sa nu fii! Deci le respect din inima punctul de vedere!
- imi pare rau ca nu s-a acceptat propunerea noastra de a folosi banii in alt scop decat al consilierii. Sper ca refuzul total al ajutorului nostru sa nu aiba nimic de aface cu faptul ca am avut puncte de vedere diferite in acest caz. Sper din suflet ca banii sa nu fie o problema si daca vreodata se pune o astfel de problema te rog sa apelezi si la noi. Pe acest forum sunt foarte multi oameni care au fost sensibilizati de acest caz si cu siguranta sunt dornici sa ajute.
As dori sa inchei acest subiect caci nu isi mai are rostul. Cei care inca doresc sa-si spuna punctul de vedere ii rog sa se abtina sau sa se dueleze pe PM. Exista momente cand tacerea este de aur si ganditi-va ca nu trebuie sa aveti in todeauna ultima replica. Cred ca noi toti avem nevoie de liniste si sa nu uitam, pe langa Florina care a castigat atentia media, exista multi alti oameni care au nevoie de ajutor si se lupta in anonimat. Sper ca printre voi sa mai existe Voljene care chiar trec la actiune si incep sa se organizeze!
Referitor la redirectionarea fondurilor stranse (scopul initial al acestui subiect) am deschis urmatorul topic:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123882
Numai bine